Virkatut kuviolliset sukat

Täydellinen projekti alkuun ovat virkatut sukat ja sukat, sillä niitä ei voi koskaan saada liikaa. Virkatut sukat ovat ehdottoman välttämättömiä talvikaudella pitämään jalat lämpiminä ja kuivina. Virkattuja sukkia voi valmistaa lukemattomilla tavoilla, joten ne eivät rajoitu vain kylmiin vuodenaikoihin, vaan myös lämpimiin päiviin, jolloin jalkojen ympärille tarvitaan vähän kotitekoista.

Katso täältä laaja valikoima ilmaisia virkattujen sukkien reseptejä

Ensinnäkin, joskus voi olla vaikeaa erottaa sukat ja sukat. Ero on itse asiassa melko yksinkertainen; sukissa on varsi, kun taas sukat ovat lyhyitä ja peittävät usein vain nilkan yläpuolella. Onneksi meiltä löytyy reseptejä sekä virkattuihin että neulottuihin sukkiin

Valikoima neulottuja sukkia

Parasta omien, virkattujen sukkien ja sukkien tekemisessä on, että voit tehdä sukasta juuri sellaisen kuin haluat. Yhdistä haluamasi värit ja kuviot makusi mukaan. Vaihtoehtoja on siis monia, kun on kyse virkatuista sukista ja sukkahousuista.

Virkatut sukat ja sukat voidaan valmistaa useista eri langoista. Uusille neulejoille suosittelemme sukkalankaa, sillä se on nimensä mukaisesti tarkoitettu sukkien tekemiseen. Sukkalanka on useimmiten villan ja akryylin tai polyesterin seos lämpimimmän ja kestävimmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämän avulla saat varmasti sukan, joka ei kulu nopeasti pitkän virkkauksen jälkeen.

Lue lisää sukkalangasta täältä.

Sukella laajaan sukkalankavalikoimaan klikkaamalla tästä

Onneksi sukkaneulomiseen voidaan käyttää myös laajaa valikoimaa muita lankoja. Käytä suosikkilankaasi tai aikaisemman projektin palasia luodaksesi itsellesi virkatut sukat. Vain mielikuvitus asettaa rajat virkattujen sukkien suhteen. Yllä näet useita vaikuttajia, jotka käyttävät muun muassa Dropsin Limaa ja Karismaa luomaan uskomattoman kauniita ja persoonallisia sukkia.

Syy siihen, miksi suurin osa virkattujen sukkien ja sukkahousujen resepteistämme on tällä hetkellä varrellisia, on se, että se yksinkertaisesti pitää sukat paremmin pystyssä. Toisin kuin teollisuuden sukat, joustoa käytetään harvoin virkattuihin ja neulottuihin sukkiin. Siksi on hyvä, että sinulla on korkea sukka, joka joko istuu lähellä jalkaa tai jossa on resori, joka pitää sukan tukevasti paikallaan. Muuten sukka putoaa alas.

Pidätkö enemmän sukkien neulomisesta? Sitten onneksi meillä on myös runsaasti mahdollisuuksia löytää sinulle sopiva resepti juuri sieltä. Neulottujen sukkien joukosta löydät joulusukat, reikäkuvioiset, kauniit pitsireunat ja paljon muuta.

Napsauta alla olevaa kuvaa nähdäksesi ilmaiset neulottujen sukkien mallit

Virkatuissa sukissa käytetään usein pienempää virkkuukoukkua yhtenäisen ja tiukan lopputuloksen saavuttamiseksi. Siksi on erittäin tärkeää käyttää oikeaa virkkuukoukkua, jotta käsi ja sormet eivät ylikuormitu pikkutyön aikana. Onneksi meillä on laaja valikoima virkkuukoukkuja, joten löydät varmasti itsellesi ja virkkaustekniikkaasi sopivan koukun.

Katso laaja virkkuukoukkuvalikoimamme täältä.

Lisäksi se voi olla loistava työhön sopivalla valaistuksella. Monet asiakkaamme ovat uskomattoman tyytyväisiä kaulalamppuihimme, jotka voidaan säätää niin, että ne voidaan suunnata suoraan työhön. Näin huono valaistus ei pysäytä sinua myöhään illalla, kun sinun on aloitettava virkatut sukat.

Tutustu valikoimaamme kaulalamppuja ja muita työvalaisimia klikkaamalla tästä.

Tosi hauskaa virkattujen sukkien kanssa :-)