Virkkauskuvioita vauvalle

Täältä löydät valikoimamme virkkauskuvioita vauvalle. Jos odotat itseäsi tai olet niin onnekas, että joku lähisukulaisistasi tai ystäväpiiristäsi odottaa sinua, on sekä itsestään selvää että mukavaa virkata mukavia, persoonallisia, itsetehtyjä ja ainutlaatuisia lahjoja odottavalle äidille ja pikkuvauvalle. Valikoimastamme löydät muun muassa reseptejä hienoihin vauvanpeitoihin ja vauvankääreisiin. Löydät myös reseptin kotitekoiseen myllerrykseen virkatuilla eläimillä, jotka voivat koristella vaippa-aluetta ja herättää vauvassa uteliaisuutta monien päiväunien aikana.

Katso koko valtava valikoima virkkauskuvioita täältä

Useat resepteistä ovat ilmaisia ja valmiita ladattavaksi puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen ja aloittaaksesi uuden virkkausprojektin pienelle. Voit tietysti myös tulostaa virkkauskuvion. Virkkauskuvio, sopivat lanka-avaimet LindeHobbyin valikoimasta ja sopiva virkkuukoukku kädessä, olet valmis aloittamaan. Kuka tahansa voi liittyä. Me opastamme sinua.

Pidätkö enemmän neulomisesta? Tutustu siis valtavaan vauvan neulekuvioiden valikoimaan täällä

0 arvostelua
0 arvostelua
EUR29.47
EUR30.84
Säästät: EUR1.37
0 arvostelua
EUR49.66
EUR51.03
Säästät: EUR1.37
0 arvostelua
EUR60.10
EUR61.47
Säästät: EUR1.37
0 arvostelua
EUR56.01
EUR57.37
Säästät: EUR1.36
0 arvostelua
EUR15.15
EUR15.52
Säästät: EUR0.37
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR19.77
EUR25.12
Säästät: EUR5.35
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR23.76
0 arvostelua
EUR125.20
0 arvostelua
EUR26.19
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

Käytä pitkää odotusta mukaviin virkkausprojekteihin

Raskaus voi tuntua pitkältä ja joskus lähes loputtomalta, ja vaikka raskauksia kutsutaan kansansuosiossa suloiseksi odotusajaksi , se ei aina tunnu siltä. Monet raskaana olevat naiset kokevat ylimääräisen levon tarpeen, koska keho joutuu suuren, hämmästyttävän ja ihmeellisen mutta vaikean tehtävän eteen. On ilmiselvää viettää tarvittava ja ylimääräinen aika sohvalla tai sängyssä virkkaamalla mukavia asioita, joita vauva voi myöhemmin käyttää ja nauttia.

Voi myös olla, että odotat pientä tulevana isovanhempana, tätinä tai että se on hyvä ystäväsi, joka saa lapsen. Jopa tällaisissa tapauksissa odotus voi tuntua pitkältä, koska jännitys ja ilo eivät lopu koskaan. Käytä myös odotusaika täällä virkkaamaan mukavia äitiyslahjoja odottavalle äidille ja pienelle vauvalle. On hienoa antaa hienoja, ainutlaatuisia, kotitekoisia ja persoonallisia lahjoja, jotka on tehty ja annettu rakkaudessa.

Monet raskaana olevat naiset kokevat sen sekä meditatiivisena, tuottavana että miellyttävänä henkisenä valmistautumisena luoda asioita ja tarvikkeita vastasyntyneelle. Näin voi melkein kuvitella ja tuntea, miltä tuleva pikkuvauva tulee näyttämään kotitekoisissa esineissä, ja siksi hän tuntee olevansa tiiviimmin yhteydessä elämään, johon pian lähtee.

En osaa virkata: Kuinka opin sen?

Virkkaus voi näyttää monimutkaiselta ja monimutkaiselta, kun et ole vielä nähnyt tekniikkaa läpi, mutta itse asiassa se ei ole läheskään mahdotonta, jos otat aikaa ja vältyt turhautumasta ja kärsimättömästä aluksi.

YouTubesta löydät monia sekä tanskan- että englanninkielisiä videoita, jotka näyttävät hitaasti ja aloittelijaystävällisesti eri tekniikoiden virkkaamista. Usein sinun ei tarvitse hallita useita erilaisia ompeleita ja tekniikoita ennen kuin voit aloittaa virkkauksen. Varsinkaan jos virkkaat itsesi vauvan huovan virkkaamiseen. Nämä ovat usein yksinkertaisia ja niissä on paljon samoja tekniikoita, jotka helpottuvat mitä useammin toistat niitä.

Muista myös, että virkkausprojektisi ei ole tarkoitus eikä tarve olla täydellinen, virheetön tai näyttää täsmälleen samalta kuin kuva virkkauskuviosta. Siinä tapauksessa olisi helpompaa vain ostaa kauppojen hyllyiltä koneellisesti valmistettu ja valmistettu vaihtoehto. Juuri kotitekoisten virkkausprojektien viehätys on, että ne ovat ainutlaatuisia, henkilökohtaisia ja rakastettuja kaikkiin mahdollisiin virheisiin ja harhaan, joita ne voivat jälleen sisältää.

Valitse oikean kokoinen virkkuukoukku

On tärkeää valita oikean kokoinen virkkuukoukku . Ylisuuri koukku antaa reiän ja löysän lopputuloksen, kun taas ylisuuri koukku erittäin tiiviin ja jäykemmän tuloksen. Jos valitset liian suuren virkkuukoukun, riskinä on myös, että lopputulos on paljon suurempi kuin kuvion ohjeiden perusteella oletetaan, kun taas liian pieni koukku antaa paljon pienemmän tuloksen.

Usein lankaavaimen pahvi- tai paperipakkauksessa näkyy, minkä kokoinen virkkauskoukku vastaa välittömästi langan tyyppiä ja paksuutta. Se on yleensä erittäin hyvä ohje aloittaa. Jos sinulla on kuitenkin taipumus virkata tiukasti, voi olla hyvä idea valita koukku hieman isompi koko, kun taas on hyvä valita hieman pienempi koukku, jos sinulla on taipumusta virkata. virkattu hyvin löysä.

Jos olet epävarma siitä, pitääkö virkata tiukka vai löysä, voit virkata pienen näytekappaleen. Jos virkatut vaatteet taipuvat narisemaan virkatessasi, virkkaat todennäköisesti tiukasti. Jos toisaalta virkkausvaatteesi putoavat nopeasti kokonaan pois virkkuukoukusta, sinulla on luultavasti taipumus virkata löysästi. Mikään osa ei ole viallinen, mutta siinä tapauksessa on hyvä idea valita virkkuukoukku tämän tiedon perusteella.

Mikä lanka kannattaa valita?

Lankavalinta riippuu siitä, mihin projektiin lähdet, Virkkauskuvioiden johdannossa kerrotaan usein, mitä lankatyyppiä ja värikoodia on käytetty virkkauskuvion kuvassa. Tietysti voit itse valita minkä tyyppisen langan ja minkä värin (tai värit) valitset.

Vauvan virkkauksessa on monessa tapauksessa todella hyvä virkkaus vauvan merinovillasta. Vauvat eivät edes pysty säätelemään lämpöä. He oppivat tämän ensimmäisen kerran kahden vuoden iässä. Koska villalla on lämpöä säätelevä vaikutus, se on siksi ilmeinen ja erittäin hyvä vaihtoehto, jos virkkaat mattoja, kääreitä tai vaatteita. Koska villalla on lämpöä säätelevä vaikutus, vauvasi ei koe sitä ylikuumentunutta ja tukkoista tunnetta, jota synteettiset lankatyypit voivat aiheuttaa.

Merinovilla on erittäin pehmeää ja joustavaa, joten vauvan merinovilla ei ole niin naarmuuntunutta, ärsyttävää tai jäykkää kuin muut villatyypit. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman DROPSin herkullisia lankoja. Yksi ominaisuuksista on DROPS Baby Merino , joka on vain lanka edullisessa merinovillassa. DROPS Baby Merino on saatavilla useissa kauniissa väreissä.

Jos toisaalta virkkaat eläimiä hoitopöydän päälle häiriöksi, klassinen puuvillalanka on ilmiselvä valinta. Puuvilla on sekä kestävää että kestävää, ja sitten puuvillalankaa tulee meressä kauniita värejä ja sävyjä. Tietysti täältä LindeHobbyistä löydät myös suuren valikoiman puuvillalankoja.

Kiinnitä huomiota langan pesuohjeisiin

Pitkän virkkausprojektin parissa vietettyäsi lopputulos on sääli pilata pesulla. Kiinnitä siis huomiota lanka-avaimen pahvi- tai paperipakkaukseen merkittyihin pesuohjeisiin e. Jos virkkaat lahjaksi, on hyvä liittää lahjaan pakkaus pesuohjeineen, jotta vanhemmat osaavat sopimaan parhaiten lahjaan.

DROPS Baby Merino voidaan pestä esimerkiksi 40 asteen hienopesussa, mieluiten villaohjelmalla ja villalle sopivalla pesuaineella.