Neulekuvio Scrunchie

Kotineulotut hiuskumit, joita kutsutaan myös scrunchiiksi, ovat ja tulevat olemaan hitti! Ne ovat kauniita ja niitä voidaan tehdä kaikenlaisissa väreissä, joten sinulla on periaatteessa yksi jokaiseen tilaisuuteen.

Scrunchien neulominen on helppo ja hauska projekti sekä aloittelijoille että kokeneille neulojille. Tämän lisävarusteen neulominen ei vaadi paljon tekniikkaa. Samalla voit neuloa lyhyessä ajassa kokonaisen joukon scrunchia, joista voit joko nauttia itse tai voit nauttia intiaanien (ystävistäsi), jolla on pitkät hiukset. Kotona neulottu ja henkilökohtainen scrunchie putoaa epäilemättä hyvään multaan vastaanottajan kanssa!


Katso valikoimamme ilmaisia scrunchien reseptejä täältä.
Ja katso monia muita neulekuvioita täältä.

Scrunchien voi neuloa eri tavoin. Joissakin tapauksissa ne neulotaan pyöröpuikoilla, toisissa neulotaan edestakaisin esimerkiksi sukkapuikoilla. Monissa tapauksissa lisätään kuminauha, joka vedetään neulotun hiuskuminauhan läpi tai kiinnitetään siihen. Jotkut haluavat myös virkata hienon reunan scrunchien ympärille, mikä antaa tyylikkään lopputuloksen.

Jos haluat mieluummin virkata scrunchien, voit tehdä sen. Katso esimerkiksi tämä resepti , joka sisältää virkatun scrunchien.


Lue lisää virkatuista ryppyistä täältä.

Scrunchies voidaan neuloa useista eri langoista. Siksi on pitkälti sinun päätettävissäsi, mistä langoista pidät ja joista haluat neuloa. Jos haluat vahvan scrunchien, voit neuloa villasta, kun taas voit neuloa puuvillasta, jos scrunchie tarvitsee kevyempää. Jos sinulla on paksut hiukset, suosittelemme käyttämään puuvillalankaa, sillä se kestää hieman paremmin kuin esimerkiksi veluurilanka. Voit myös valita mohairlangan kanssa hiuskuminauhan. Tässä lopputulos on kaunis ja ilmava.

Yksi parhaimmista asioista neulomisessa on, että sinun ei tarvitse ostaa paljon uutta lankaa aloittaaksesi projektin. Scrunchie ei vaadi paljoa lankaa. Siksi, jos sinulla on paljon lankajäämiä, voit käyttää joitain niistä hiuskumien neulomiseen. Näin saat monia erilaisia ja ainutlaatuisia ryppyjä samalla kun tyhjennät lankavarastoasi.

Toinen hieno asia kotona kudottujen scrunchien kanssa on, että voit yhdistää ne toiseen kotikudokseen. Oletko esimerkiksi neulonut uuden puseron tai topin ja sinulla on lankaa liikaa? Kyllä, sitten voit käyttää ylimääräistä lankaa uuteen hiuskuminauhaan, joka sopii täydellisesti puseron tai topin kanssa!

Jos haluat lisätä hieman ylimääräistä tehoa kotitekoisiin scrunchiisi, vain mielikuvituksesi asettaa rajat. Jos rakastat kiilleä, voit lisätä kiillelangan joko koko työn ajan tai hiuskuminauhan reunaan. Voit myös kokeilla helmien lisäämistä scrunchieeseesi. Voit esimerkiksi neuloa Hama -helmiämme työssä ja lisätä leikkisän vaikutelman. Toki kaasua voi antaa myös väreillä leikkimällä. Pitäisikö esimerkiksi kotineulottu scrunchie olla tavallinen, raidallinen vai värillinen reunus? Kaikki riippuu sinusta!

Pidä hauskaa neulotun scrunchiesi kanssa :-)