Paljon temppuja sopivien pyöreiden tikkojen löytämiseen


Jos pidät neulomisesta, tiedät hyvin, että sinun ei pitäisi koskaan mennä alas neulepuikoihin. Tämä koskee myös yksityistä pyöreän tikun valintaasi, joka tuskin voi kasvaa liian suuriksi.

Jos et ole vielä heittäytynyt neuleen pariin, mutta sinulla on siihen halu, voi olla hieman hämmentävää joutua ostamaan ensimmäiset pyöröpuikot. Mitä kannattaa ostaa ostaessa? Kaikessa tästä voit tulla paljon viisaammaksi täällä sivustolla, jossa annamme sinulle paljon temppuja löytääksesi sopivat pyöreät tikut.Katso koko pyöröneulavalikoimamme täältä.

Pyöreät puikot - myydyin neuletyyppi

Aiemmin yleisimmin käytetyt neulepuikot olivat ns. neulepuikot, mutta nykyään pyöröpuikot ovat myydyimpiä. Pyöreät puikot suunniteltiin alun perin neulomiseen, mutta voit itse asiassa käyttää pyöreitä puikkoja neuleprojekteihin kaikkialta maailmasta - niin suurissa kuin pienissäkin.

Pyöreissä tikkuissa on se hyvä puoli, että ne eivät paina tai vie paljon tilaa. Tämän avulla voit helposti ottaa pyöröpuikot mukanasi laukussasi, joten voit aina jatkaa luovaa projektiasi liikkeellä ollessasi. Lisäksi pyöreät nastat on kytketty ns. johdolla. Tämä tarkoittaa, että et voi menettää naamioitasi, mikä on monille valtava etu.

Jos pyöreät neulat eivät ole sinua varten, vaihtoehtona ovat tyypillisesti sukkaneulat tai neulepuikot . Pyöreitä tappeja on kuitenkin hyvä kokeilla. On hyviä syitä, miksi ne ovat yhtä suosittuja kuin ne ovat.

Pyöreän tapin materiaalin valinta

Markkinoilla on monia erilaisia pyöreitä tikkuja. Siksi sinun on mm. päätä, mistä materiaalista pyöreät tikut tulee tehdä. Yleensä voit valita bambun tai metallin välillä. On yksilöllistä, mikä materiaali on parempi. Neuletulos on tyypillisesti sama, minkä valitsetkin, mutta kokemus vaihtelee materiaalivalinnasta riippuen.

Bambusta tai muusta puumateriaalista valmistettujen pyöreiden tikkujen kanssa huomaat, että pyöreät tikut ovat painoltaan kevyempiä. Tämä voi auttaa parantamaan neulontakokemusta. Lisäksi puumateriaali ei aiheuta melua, mikä on monien mielestä edullista.

Monille perinteisiin napsautusääniin liittyy kuitenkin tietty nostalgia. Saat nämä, jos käytät pyöreitä metallitikkuja. Monille metalliset pyöreät tikut ovat itse asiassa ainoa oikea asia, koska heille vain osa elämyksestä menee, jos napsautuksia ei kuulu. Kokeile erilaisia pyöreitä tikkumateriaaleja nähdäksesi, mikä materiaali sopii parhaiten makuusi.

Pyöreän pinnikoon valinta

Materiaalin valinnan lisäksi sinun on valittava myös pyöreän neulan koko. Kokoja on useita ja voit ostaa aina 25 ja 40 senttimetrin ja 100 ja 120 senttimetrin kokoisiin asti.

Tässä on hyvä peukalosääntö noudattaa ehdotettua neulakokoa, joka on kuvattu langassa. Tämä on ihanteellinen sinulle, joka on rakastunut tiettyyn lankaan ja haluat neuloa tästä. Lankaa ympäröivästä bannerista voit lukea, mikä neulakoko on suositeltavaa. Jos valitset tikun koon täältä, et voi mennä pieleen kaupungissa.

Voit myös valita pyöröpuikon koon tietyn neulekuvion mukaan . Kuvioissa kerrotaan tyypillisesti, mikä on neulomisen jännitys. Neulontakireys ilmaisee kuinka monta puikkaa ja silmukkaa menee 10 x 10 senttimetriin. Saat parhaat tulokset noudattamalla tätä ohjetta.

On suositeltavaa suorittaa neulontatesti ennen projektin aloittamista. Täällä testaat, noudatatko todella neulevoimakkuutta suhteessa neulan kokoon ja langan valintaan. Jos kiinteys ei vastaa neulekuviota, on tärkeää laskea tai nostaa puoli pyöreää puikkoa. Vaikka saattaa olla houkuttelevaa ohittaa tämä neulontanäyte, sinun ei pitäisi tehdä sitä. Todennäköisyys saada paras tulos on paljon suurempi, jos teet tällaisen testin.

Tasainen siirtyminen tikusta kaapeliin

Pyöreitä tappeja ostettaessa on tärkeää ostaa laadukkaita. Pyöreän neulan laatu arvioidaan erityisesti sen perusteella, kuinka sujuvaa siirtyminen neulepuikoista kaapeliin on. Mitä tasaisempi siirtymä, sitä vähemmän vaivattomasti ompeleet liukuvat tappien poikki. Tämä ei aiheuta riskiä, että naamarit jäävät kiinni matkan varrella.

Onneksi suurin osa markkinoilla olevista pyöreistä tikkuista on hyvälaatuisia. Siirtymisen sujuvuudessa voi kuitenkin olla eroja, joten tämä kannattaa selvittää ennen ostamista. Lisäksi kannattaa ostaa pyöreitä sauvoja, jotka istuvat hyvin käteen. Tämä on erityisen tärkeää sinulle, joka neuloa joka ikinen päivä.

Jos pyöröpuikot eivät istu hyvin käteesi, saatat tuntea epämukavuutta ja kipua neulomisen aikana. Tämä ei tietenkään ole sopivaa, ja siksi mukavuuden on oltava hyvä. Sinun on myös varmistettava hyvä mukavuus istuma-asennon mukaan neulomisen aikana. Istu suorassa ja rentoudu hartioille, jotta hartiat ja niska eivät ylikuormituisi.

Vaihdettavat pyöröpuikot ruskettuneelle neulekoneelle

Jos olet kokenut neulemies, joka tekee sinulle paljon neuleprojekteja, sinulla on tietysti oltava oikea valikoima neulepuikkoja. Tässä on suuri etu ostaa sarja vaihdettavia pyöreitä tikkuja . Näin sinulla on saatavilla kaikki pyöreät nastakoot ja -kokoiset johdot ja tarpeesi katetaan aina.

Sen lisäksi, että vaihdettavia pyöreitä tikkuja on helppo ostaa, se on itse asiassa usein myös halvin ratkaisu. Se voi käydä nopeasti loppuun, jos ostat pyöreitä tappeja ja erikokoisia lankoja yksitellen. Jos etsit halvinta ratkaisua, on selkeästi edullista ostaa täydellinen pyöröneulasarja .

Sarjan koko vaihtelee merkeittäin. Jos haluat ostaa vain pienen setin, jossa on noin kolme pyöreää tikkua, se on tietysti mahdollista. Voit myös heittää itsesi erittäin suureen sarjaan, josta saat jopa kahdeksan pyöreää tikkua. Täällä olet todella hyvin peitetty ja valmis neulomaan minkä tahansa projektin.

Katso kaikki ilmaiset neulemallimme täältä.

Neulomisesta on tullut erittäin suosittua

Kun neulominen yhdistettiin aiemmin vanhempiin naisiin, neulominen on saanut nykyään aivan uuden merkityksen ja aseman. Neulomisesta on tullut erittäin suosittua - sekä nuorten että vanhojen keskuudessa. Neuleharrastus on siis kasvanut merkittävästi, missä siitä on tullut melkein villitystä.

On ymmärrettävää, että neuleen suosio on noussut vauhtiin. Kun neulot, pääset eroon kaikista digitaalisista näytöistä, jotka hallitsevat jokapäiväistä elämäämme. Keskity sen sijaan käsityöhösi ja luo jotain täysin itse. On erittäin tyydyttävä tunne luoda jotain itse, ja olet epäilemättä lopputulokseen tyytyväinen - vaikka olisitkin heittänyt pyyhettä kehään matkan varrella.

Vaikka neulontamatkasi alussa se saattaa tuntua hämmentävältä ja vaikealta, älä anna periksi. Kuten kaikki muukin, neulonta vaatii harjoittelua - ja paranet vain harjoittelemalla ja harjoittelemalla. Kun olet löytänyt tekniikan, voit nopeasti hypätä jännittäviin neulekuvioihin. Voit joko pitää kaikki neuleesi itse tai voit antaa henkilökohtaisia ja ainutlaatuisia lahjoja ystävillesi ja perheellesi.