Virkkauskuvioita lapsille

Tältä sivulta löydät virkkausreseptejä hauskoihin ja söpöihin virkkausprojekteihin, jotka tulevat varmasti mieleen lapsille. Löydät muun muassa joulufiguureja, joulukoristeita, siistin joulupukin hatun, asusteita, oikeita koristetyynyjä lastenhuoneeseen, hauskoja makuupusseja ja koristekuppeja pitkille hiuksille.

Monet resepteistä ovat täysin ilmaisia. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain ladata kuvio suoraan verkkosivustolta puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen, ennen kuin voit aloittaa seuraavan virkkausprojektisi. Halutessasi voit tietysti myös tulostaa reseptin. Reseptien toteuttamiseen tarvittavat asiat voi tietysti ostaa LindeHobbyin verkkokaupasta. Itse asiassa se ei vaadi muuta kuin kuviota, suosikkilankaasi ja sopivaa virkkuukoukkua aloittaaksesi .

0 arvostelua
EUR68.39
EUR71.11
Säästät: EUR2.72
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

On trendikästä ja siistiä virkata ja tehdä asioita käsin

Viime vuosina on taas tullut todella trendikästä virkata ja tehdä asioita käsin. Käsityöstä on tullut taas siistiä, eikä vähiten lasten universumissa. Ymmärrät sen hyvin, kun näet, mitä hienoja ja luovia ilmaisuja voit luoda yhdistämällä kotitekoisia ja ostettuja asioita lastenhuoneessa tai lasten vaatekaapissa.

Luo lastenhuoneeseen siistiä, erilaista ja persoonallista ilmettä itse virkatulla koristetyynyllä. Kodin voi myös koristella jouluksi yhdessä lasten kanssa hienoilla, itse virkattuilla joulufiguureilla, joiden reseptit löydät täältä. Ehkä lapset haluaisivat jopa olla mukana tai auttaa virkkaamaan hahmoja.

Tee lahja, joka huokuu rakkautta ja tee siitä yhteinen projekti

Olitpa sitten virkkaamassa lapsille äitiä, isoäitiä, isoisää, tätiä, tyttöystävää tai jotain täysin kuudenneksi, kotitekoisten lahjojen luominen ja antaminen on valtava rakkauden ilmoitus. Siitä tihkuu rakkautta ja huolenpitoa, kun joku on ottanut aikaa tehdä asioita itse, ja lasten mielestä on myös siistiä ja mukavaa saada henkilökohtaisia ja ainutlaatuisia asioita, joihin on käytetty aikaa ja energiaa. Se on vasta alkamassa.

Monet lapset rakastavat myös sekä luovia projekteja että asioita vanhempiensa kanssa. Siksi voi olla itsestään selvää löytää tapa saada lapset mukaan käsityö- ja virkkausprojekteihin. Näin siitä tulee sekä yhteinen kodikas hetki että lapset saavat entistä suuremman omistuksen lopputuloksesta.

Yksi idea voisi olla antaa lasten valita värejä ja väriyhdistelmiä projektiin, ja ehkä isommat lapset voivat jopa auttaa virkkaamisessa. Jos virkkaat hahmoja ja eläimiä, lapset voivat myös auttaa hahmojen täyttämisessä. Joidenkin lasten mielestä on myös mukavaa, että heidän annetaan vain pitää lanka-avainta ja avata lisää lankaa tarvittaessa.

Sen ei tarvitse olla täydellistä: kaikki voivat osallistua

Muista, että valmiin tuloksesi ei välttämättä tarvitse näyttää samalta kuin virkkauskuvioiden kuva. Juuri omituinen, ainutlaatuinen ja persoonallinen ilme antaa kotivirkatuille esineille viehätyksensä. Liikkeistä voi ostaa yhtenäisiä, virheettömiä ja täydellisiä asioita, joissa ei ole niin paljon viehätystä tai persoonallisuutta kuin kotitekoisissa esineissä. Sillä ei ole väliä, että koko asia ei ole kireä. Lopputuloksen pitäisi luultavasti olla todella mukava riippumatta siitä, mitä.

En osaa virkata, mitä teen?

Vaikka se voi heti näyttää sekä vaikealta että monimutkaiselta, se ei ole mahdotonta tai niin vaikeaa kuin voisi kuvitella. YouTubesta löydät monia aloittelijaystävällisiä videoita, jotka esittelevät erilaisia virkkaustekniikoita. Itse asiassa ei useinkaan vaadi monia virkkaustekniikoita, ennen kuin voit aloittaa reseptin. Kirjoita yksinkertaiset avainsanat, kuten "Opi virkkaamaan", ja olet valmis.

Minkä kokoinen virkkuukoukun pitäisi olla?

Virkkuukoukun koko riippuu käyttämäsi langan paksuudesta ja virkkattavan projektin esteettisestä ilmeestä. Voit myös lukea valitsemasi lanka -avaimen pahvi- tai paperipakkauksesta , minkä kokoista virkkuukoukkua valmistaja suosittelee. Virkkauskuvioista voit myös lukea minkä kokoinen koukku sopii projektiin.

Jos virkkaat suhteellisen paksulla langalla, kannattaa käyttää paksumpaa koukkua. Sama pätee, jos esimerkiksi virkkaat kaksoislangalla, eli virkkaat langalla kahdesta eri langan avaimesta samanaikaisesti. Jos haluat ilmavamman ja rei'itetymmän tuloksen, on myös etu valita paksumpi virkkuukoukku. Jos virkkaat tiukasti, niin isompi neula on myös eduksi.

Jos taas haluat tiiviimmän ja tiiviimmän tuloksen, valitse pienempi virkkuukoukku. Sama pätee, jos virkkaat ohuella langalla. Jos sinulla on taipumus virkata löyhästi, voit mitä todennäköisimmin valita myös pienemmän neulan.

Mikä lanka?

Jos joudut virkkaamaan joulufiguureja, crunchia tai muita hauskoja projekteja, puuvillalanka on usein parempi vaihtoehto. Puuvillalanka on erittäin kestävää ja kestävää, ja sitten puuvillalankaa on valtava valikoima paksuuksia ja hauskoja väriyhdistelmiä.

Jos haluat virkata vaatteita, DROPSin Baby Merino on hyvä veto. Baby Meirno on erittäin pehmeää eikä naarmuta, kuten useat muut villatyypit voivat tehdä. Lisäksi vauvan merinovilla on myös erittäin joustavaa ja siksi lapsilla on hyvä liikkuvuus ja mahdollisuudet liikkua tämän tyyppisellä langalla, jossa muut villat voivat tuntua jäykemmältä.

Pesuohjeet

Useimmissa pesuavaimissa on pesuohje. Nämä on hyvä säilyttää tai pitää mielessä, miten lanka on parasta pestä. On todella sääli viettää pitkään virkkausprojektiin, joka sitten katkeaa ensimmäisessä pesussa. Useimmat lankatyypit voidaan pestä koneessa, mutta niiden kestävyydessä on eroja.

DROPS Baby Merino kestää esimerkiksi konepesun 40 asteessa hienopesua. Lisäksi on usein eduksi valita villaohjelma ja valita villalle sopiva pesuaine. Puuvillalanka sen sijaan kestää usein hieman korkeampiakin asteita ja kestää monissa tapauksissa myös kuivausrummun matkan. Vauvan merinovilla ei voi.