Virkatut kuvioliinat

Ei ole olemassa liikaa rättejä. Ne on nopea heittää yli, ja sitten se ei vaadi muuta kuin virkkuukoukkua ja avaimen puuvillalankaa. Jos olet uusi virkkuukoukun käyttäjä, niin heittäytyminen on helppo ja suoraviivainen projekti. Samalla se on myös todella hyvä tapa testata seuraavan maton tai puseron kuviota.

Katso kaikki virkattujen kankaiden reseptimme täältä.

Toisin kuin monet nykyään supermarketeista ostetut liinat, virkatut kankaat eivät sisällä mikromuovia, koska ne on virkattu 100 % puuvillasta. Näin se ei ole vain loistava lahja, vaan myös ympäristöä ajatellen, kun käytät kotitekoista puuvillakangasta. Lisäksi liinat ovat erittäin kestäviä ja niitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.

Suosittelemme aina kankaiden virkkaamista puuvillalangasta. Puuvillalla on monia etuja, sillä se voidaan ennen kaikkea pestä koneessa korkeissa lämpötiloissa, jolloin bakteerit kuolevat. Tarjoamme myös useita erilaisia puuvillalankoja laajassa värivalikoimassa ja painatuksella. Lisäksi puuvilla on halpa lanka, johon tarvitset usein vain 1-2 avainta virkattuun kankaaseen.

Puuvillalanka - katso koko laaja valikoimamme täältä

Kankaa virkattaessa on tärkeää käyttää isoa koukkua tai virkkaa hyvin löysästi. Jos liinasta tulee liian kiinteä, sitä ei ole helppo kiertää. On myös tärkeää muistaa, että puuvilla kutistuu hieman pesun jälkeen. Siksi voi olla fiksua tehdä virkkausnäyte ennen pesua, jotta voit testata, onko virkkaus liian tiukka.

Katso virkkuukoukkuvalikoimamme täältä

Kun aloitat ensimmäisellä liinallasi, on tärkeää miettiä, minkä kokoisen kankaan haluat tehdä. Jotkut pitävät pienemmistä 15 * 15 cm:n liinoja, kun taas toiset pitävät suuremmista liinoja, jotka voidaan taittaa kahdesti pyyhkimisen yhteydessä. Onneksi kaikki reseptit ovat jaettavissa ja kirjoita se usein, jotta voit lisätä tai vähentää kuviota haluamallasi tavalla, jotta saat juuri haluamasi kokoisen kankaan.

Kotivirkatuilla liinoilla voit lisätä keittiöösi väriä. Koska puuvillalankoja on niin laaja värivalikoima, löydät varmasti keittiöösi sopivan langan.

Katso laaja valikoima puuvillalankoja täältä

Kauniit, kotitekoiset tiskipyyhkeet ovat todella hyvä lahja lahjaksi, sillä ne voidaan muokata niitä tarvitseville. Etsi juuri ne värit, joista henkilö pitää. Jokainen voi käyttää ylimääräistä liinaa, joten aloita vain yhdellä monista ilmaisista resepteistämme.

Löydä täältä ilmaiset reseptimme virkattuihin tiskipyyhkeisiin

Jos pidät tiskiliinojen virkkaamisesta ja haluat haastaa itsesi enemmän, niin suosittelemme heittäytymään toiseen sisustukseen. Se voi olla virkattu patanpidin sekä isompi projekti, kuten sohvamatot, tyynyt, pyyhkeet tai matot. Joten jos haluat tehdä lisää sisustusta kotiin, niin voimme tietysti auttaa myös resepteissä tähän.

Löydä reseptejä virkattuihin sisustuksiin täältä.

Jos haluat heittäytyä neulekankaisiin, voimme auttaa sinua myös matkallasi tänne. Sinulla on varaa sekä hyviin aloituskuvioihin, oikeat neulepuikot projektiin että oikea lanka.

Täältä löydät inspiraatiota neulottuihin tiskipyyhkeisiin

Tosi hauskaa virkatun tiskiliinasi kanssa :-)