Erika Knight

Sen juuret ovat Yhdistyneessä kuningaskunnassa monien alkuperäisten lammaskantojen ja perinteisten villamyllyjen keskellä, Erika Knight -lankabrändi on alusta alkaen ollut aito brittiläinen yritys, jolla on suuri rakkaus ja keskittyminen paikallisyhteisöön. Kun brändi perustettiin vuonna 2012, luoja, samanniminen arvostettu neulonta- ja virkkaussuunnittelija, määritteli selkeän mission, joka on edelleen voimassa: tukea brittiläistä lankatuotantoa, edistää kestäviä kuituja ja juhlistaa sekä perinteistä käsityötä että modernia innovaatiota.

Nykyään Erika Knight on erittäin rakastettu ja arvostettu merkki lankaentusiastien keskuudessa maailmanlaajuisesti, jotka arvostavat Erika Knightin laadukkaita lankoja ja tunnistettavaa brittiläistä estetiikkaa.

Kokeile suosittua Wool Localia, klassista villalankaa, jonka tuotanto tapahtuu vain Yorkshiren kreivikunnassa, tai kokeile kevyttä Gossypium Cotton Tweedia, jolla on klassinen tweed-ilme, joka monien silmissä on brittiläisen tekstiiliteollisuuden huippu.

Materiale_227: 100% Uld
EUR18.95
0 arvostelua
Materiale_227: 85% Viskoosi (kierrätetty pellava) / 15% Pellava
EUR11.95
0 arvostelua
Materiale_227: 85% Viskoosi (kierrätetty pellava) / 15% Pellava
EUR10.95
0 arvostelua
Materiale_227: 96% puuvillaa / 4% polyesteriä
EUR5.75
0 arvostelua