Lammy

Haluatko laadukasta lankaa muodikkaissa väreissä mahtavaan hintaan? Tutustu sitten tarkemmin Lammyn lankavalikoimaamme. Lammy on kansainvälinen langanvalmistaja Hollannista, joka on toiminut jo yli 30 vuotta. Yritys valmistaa sekä käsin neulottua että virkattua lankaa ja sillä on omat koneet ja tuotantolaitokset. Lammy keskittyy vahvasti uusimpiin trendeihin ja väreihin, korkeaan laatuun ja luotettavaan toimituspolitiikkaan sekä omien kuvioiden ja neulekuvioiden kehittämiseen. Lisäksi yritykselle on erittäin tärkeää, että hinnat pidetään alhaisina, jotta neuleen harrastajalle tulee edullista ostaa Lammylta laadukasta lankaa.

Laadukas lanka kauniissa väreissä

LindeHobbyillä olemme ylpeitä siitä, että Lammyn lanka on osa valikoimaamme, ja olet tullut oikealle verkkosivustolle, jos haluat laadukasta lankaa muodikkaissa väreissä edulliseen hintaan. Valikoimasta löytyy lanka-avaimia monissa kauniissa väreissä, joten vain mielikuvitus asettaa rajat seuraavalle projektillesi. Lankanäppäimien väriyhdistelmillä voit neuloa aivan ainutlaatuisia asioita ja varmistaa hyvän lopputuloksen. Voit valita esimerkiksi 50 % puuvillasta ja 50 % akryylista valmistettua lankaa, jolla on erityisen suosittu neuloa herkullinen ja ainutlaatuinen huivi, jonka kuvio kuuluu luonnollisesti tämäntyyppiseen langaan. Lankojen laadut on valittu huolella ja ne ovat siksi myös uskomattoman korkeita.

Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR4.50
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Polyester
EUR5.89
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Polyesteriä / 25% Paljetteja
EUR5.99
0 arvostelua
Materiale_227: 60% Akryyli / 40% Villa
EUR2.69
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR3.99
0 arvostelua
Materiale_227: 97 % akryyli / 3 % viskoosi
EUR2.36
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Akryl
EUR2.36
0 arvostelua

Kannattaa tietää

Jos napsautat yllä valikoimassamme olevia eri lankatyyppejä, saat lisätietoja valitusta langanlaadusta. Täältä löydät esimerkiksi tarkan värivalikoiman, mitä neulepuikkoja suositellaan käytettäväksi, langan neulevoimakkuuden ja pesuohjeet. Tietysti kaikki materiaalit, joihin viitataan, myydään myös tällä sivulla. Lisäksi saat inspiraatiota langan käyttöön uudessa projektissa. Joidenkin tuotteiden mukana tulee jopa ilmainen resepti, joka auttaa sinua matkalla supermukavaan lopputulokseen. Lammy on siksi super hyvä tietää, jos olet kiinnostunut neulomisesta ja virkkaamisesta, ja valikoimasta löytyy lankaa monissa muodikkaissa väreissä, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Meillä asiakas on etusijalla

Vuonna 2016 LindeHobby valittiin Tanskan ihastuneimpaan lankakauppaan, mikä johtuu osittain turvallisista ja helpoista maksutavoistamme sekä salamannopeasta toimituksestamme. Jos tilaat meiltä ennen 16, saat tilauksesi toimitettuna kotiovellesi seuraavana päivänä, mutta mitä tahansa, kestää enintään kaksi päivää ennen kuin saat tavarasi toimitettuna haluamaasi osoitteeseen. Lisäksi voit maksaa MobilePaylla, mikä helpottaa asiointia entisestään sinulle asiakkaana. Voit aina tarkistaa viimeisimmät LindeHobbyin aloitteet tilaamalla uutiskirjeemme tai seuraamalla meitä Facebook-sivullamme. Ei auta kuin tutustua laajaan lanka- ja tarvikevalikoimaamme silloin kun sinulle sopii, tilata ja tavarasi toimitetaan seuraavana päivänä!