Maalaa pääsiäiskoristeet kiville

Mikään ei ole niin kaunista kuin pääsiäisvärit keltainen, oranssi, vaaleansininen ja vihreä - nämä ovat aitoja kevään värejä. Pääsiäisaiheiset kivet koristavat hyvin katettua pääsiäispöytää - eikä ole huono idea laittaa jokaisen kirjekuoren viereen kivi, jonka vieraat voivat viedä kotiin muistoksi upeasta pääsiäislounasta.

Täältä löydät lisää kivelle maalattavia aiheita

Pääsiäiseksi maalattavia aiheita on monia: pääsiäiskana, pääsiäispupu, pääsiäismunat ja tietysti narsissi. Kiven motiivin päätän kiven muodon mukaan.

Tätä pääsiäispupua on käytetty alla olevassa oppaassa

Tässä käytetty:
Lyijykynä
Pyyhekumi
kynä
Stenlak
Harjata

Linkki materiaaliin löytyy sivun alalaidasta

Näin teet sen

  1. Löydä hyviä kiviä rannalta - eri kokoisia ja muotoisia
  2. Pese kivet huolellisesti haaleassa vedessä pesuaineella niin, että lika ja hiekka poistuvat ja anna kuivua (joskus käytän fööniä, sitten menee vähän nopeammin).
  3. Maalaa koko kivi keskisinisellä värillä. Kun maali on kuivunut, vedä ohuita valkoisia viivoja kiven ympärille sopivalle etäisyydelle.
    Piirrä sitten kani ja munankuori lyijykynällä - se helpottaa kuvion säätämistä ennen mustemaalauksen aloittamista. Kynäviivat voidaan pyyhkiä pois tavallisella pyyhekumilla.
  4. Kun olet tyytyväinen aiheeseen, ota ohut musta muste ja piirrä merkittyjen kynäviivojen päälle, minkä jälkeen pyyhit pois näkyvät kynäviivat.
  5. Koska tausta on hieman tumma, maalaat kuvion valkoisella musteella peittämään vaaleansinisen taustan, sillä seuraava kerros muilla väreillä peittää paremmin, varsinkin keltainen väri erottuu parhaiten valkoisen taustan päällä.
  6. Nyt voit aloittaa kuvion värittämisen haluamillasi väreillä. Lisäksi voit myös leikkiä hieman taustalla - voit esimerkiksi laittaa ohuita viivoja ja pisteitä - se auttaa tekemään ilmeestä hieman juhlava. Viimeistele maalaamalla porkkana oranssiksi.
  7. Kun aihe on valmis, voit viimeistellä kivilakkakerroksella. Lakka saa kiven kiiltämään, ja lisäksi kivi voi koristella myös ulkoa sängyssä tai puutarhapöydällä. Mitä enemmän lakkakerroksia levität, sitä kiiltävämmäksi kivi tulee.

Kiven taakse voit maalata toisen aiheen

Katso suuri luettelo hauskoista kiviaiheista täältä

VINKKEJÄ:

Jos käytät poscatussia, voit työntää maalia pois poscatusista painamalla kärkeä sisään useita kertoja. Varmista, että pinta, jolle maalaat, ei ole imukykyinen. Kastat huopakynän maaliin tai käytät sivellintä. Se on todella hyvä, kun se on suuri alue, joka pitää värjätä - eikä sinulla ole yhtäkään noista paksuista tusseista.

Tutustu kivelle maalattavien tussien valikoimaan täällä

Lisäksi voit sekoittaa värejä samalla tavalla; jos sinulla ei ole oranssia väriä, voit tulostaa hieman keltaista ja punaista väriä ja sekoittaa siveltimellä (oranssi väri ei ole niin raikas ja vahva kuin oranssissa tussissa).

Tarvitsetko siveltimen värin sekoittamiseen? Sitten tarjoamme täällä laajan valikoiman siveltimiä

Voit myös vaalentaa värejäsi; esim. jos haluat vaaleanvihreän, paina ulos valkoinen ja vihreä muste ja sekoita nämä.

Bonustiedot:

Pääset pitkälle valkoisen ja mustan väreillä sekä pääväreillä keltaisella, sinisellä ja punaisella.
Keltainen sekoitetaan sinisen kanssa vihreän värin saamiseksi
Sinistä sekoitetaan punaisen kanssa violetin värin saamiseksi
Punainen sekoitetaan keltaisen kanssa oranssin värin saamiseksi

Nauttia !

Materiaalit

Staedtler

Posca

Lyijykynät (sisältää 3 kynää, pyyhekumi ja kynäkärjet)

Harjata

Kivilakka (linkki tulossa myöhemmin)

Muita tuotteita maalaamiseen ja piirtämiseen voit katsoa täältä