Neulekuviot

Oletko kokenut neuloja vai oletko aloittelija neulemaailmassa? Sillä ei ole väliä, sillä riippumatta siitä, millä tasolla olet ja mitä tarvitset seuraavaa neulontaprojektia varten, LindeHobbyistä löydät kaiken tarvitsemasi.

Katso kaikki ilmaiset neulemallimme täältä.

Kanssamme voit tutustua ilmaisten neulekuvioiden mereen. Jos etsit reseptejä neulevaatteille, meillä on reseptejä vauvalle, lapselle, naiselle ja miehelle. Tarjoamme myös laajan valikoiman sisustusreseptejä, leluja, laukkuja ja neuleita lemmikeille. Siten löydät varmasti sinulle sopivan reseptin täältä meiltä.

Katso kaikki ilmaiset neulemallimme täältä.

Tarjoamme laajan valikoiman reseptejä suosituilta tuotemerkeiltä. Valikoimasta löydät Dale Yarnin, Mayflowerin, Du Store Alpacan, Heart Yarnin ja Go Handmaden reseptejä - vain muutamia mainitakseni.

Jos pidät yhtä lankamerkkiä tai tiettyä lankalaatua, löydät helposti tästä merkistä mallin, jossa voit neuloa suosikkilangastasi.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että meillä on valtava valikoima DROPSin malleja. Näistä resepteistä löydät kaikkea lasten ja aikuisten vaatteiden resepteistä, huiveista ja peitoista leluihin, koristeisiin ja laukkuihin. LindeHobbyistä voit ostaa kaikki DROPSin langat ja näin nopeasti aloittaa uuden DROPSin neulekuviosi.

Täältä löydät kaikki DROPS-mallimme.

Meillä on valtava valikoima ilmaisia neulekuvioita naisille. Täältä löydät helposti inspiraatiota uuteen projektiisi. Jos sinulla on jo idea siitä, mitä haluaisit neuloa, olemme tehneet haun sinulle melko yksinkertaiseksi. Voit halutessasi tutustua resepteihimme esimerkiksi naisten puseroihin, neuletakkeihin, neulepuseroihin tai liiveihin.

Valikoima on suuri ja mahdollisuuksia monia. Kyse on vain monien erinomaisten reseptien tutkimisesta. Tarjolla on jotain aloittelijoille, mukaan lukien hatut, huivit ja hiuskumit, ja kokeneemmalle neuletta, kuten neulepusero tai kuviollinen takki.

Naisten neulekuviot - katso tästä.

Pidätkö vaatteiden, peittojen tai vastaavien neulomisesta perheen pienimmille? Sitten sinun kannattaa tutustua moniin söpöihin resepteihimme vauvalle ja vauvalle. Täällä voit aloittaa upealla äitiyslahjalla äidille ja vauvalle neulotun peiton, potkupuvun tai kivan vauvan setin muodossa. Voit myös aloittaa lastenvaatteiden, kuten mekkojen, puseroiden, neuletakkien, hameiden tai tossujen neulomisen.

Valikoimastamme löydät helposti inspiraatiota siihen, mitä haluat neuloa vauvalle tai lapselle ensi kerralla. Yksi asia on varma: monia ilmaisia reseptejä on vaikea löytää!

Tutustu vauvan neulekuvioihin täällä.
Täältä löydät neulemallimme lapsille.

Lisäämme jatkuvasti lisää ilmaisia reseptejä verkkosivustolle. Nämä on valittu huolellisesti sesongin, vuodenajan ja tämänhetkisten trendien mukaan. Voit aina pysyä ajan tasalla uusimmista malleistamme ja neulemaailman trendeistä lajittelemalla "uutisten" mukaan, kun tutkit kuvioita.

Tietysti meillä on myös useita reseptejä, jotka eivät koskaan mene pois muodista ja jotka ovat edelleen suosittuja. Jotkut niistä olemme keränneet alla. Klikkaamalla kuvia pääset suoraan ilmaiseen reseptiin.

Katso uusimmat neulemallimme täältä.

Haluatko hemmotella itseäsi vai etsitkö täydellistä isäntä- tai emäntälahjaa jollekin, joka rakastaa neulomista? Silloin todella hyvä tarjous voisi olla lahjaksi yksi upeista kirjastamme neulekuvioilla . Valitse esimerkiksi kirja, jossa on reseptejä vauvojen ja lasten vaatteille, kirja, jossa on erilaisia villapaitoja ja huiveja, tai ihastu kirjoihin, joissa neuletekniikoita et tuntenut aiemmin.

Oletko myös iloinen virkkaamisesta? Sitten tietysti tarjoamme myös laajan valikoiman ilmaisia virkkausreseptejä. Tästä valikoimasta löydät virkkausreseptejä vauvoille, lapsille ja aikuisille sekä kauniita sisustusreseptejä, mattoja ja leluja.

Täältä löydät kaikki virkkausmallimme.

Todella hauskaa uuden neulemallisi kanssa :-)