DROPS - Merino

Tällä sivulla näet valikoimamme kauniita merinovilalankoja. Nauttia :-)

Materiale_227: 100% Merino uld
EUR3.35
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Merino uld
EUR3.39
0 arvostelua
30%
Materiale_227: 100% Extrafine merinould
EUR2.85
EUR4.10
Säästät: EUR1.25
Offer expires 17/07/2024
0 arvostelua
20%
Materiale_227: 50% Uld /50% Bomuld
Price from
EUR2.80
EUR3.48
Säästät: EUR0.68
Offer expires 17/07/2024
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Merino uld
EUR3.35
0 arvostelua

Vankka merino, joka on käytännöllinen jokapäiväisessä elämässä

Pystyykö neulomisessa yhdistämään käytännöllistä, pehmeää ja hieman ylellistä? Oikealla merinovilla langalla pärjää hyvin. Merino tulee alun perin lammasmerinosta, jota kasvatetaan sekä Australiassa että Uudessa-Seelannissa, mutta jolla on espanjalaiset juuret. Merinovilla tunnetaan kaikkialla maailmassa sen pehmeyden ja hyvän laadun ansiosta. Vaikka merino on pehmeää ja siksi sen voisi ajatella olevan hieman herkkä, se on kestävämpi kuin uskotkaan. Tämä kestävyys tekee siitä helppoa neuloa merinovilla.

Sille on ominaista sen erittäin paksut ja ehkä hieman raskaat langat. Mutta myös tämä paino tekee siitä niin halutun ja lämpimän ja sopii siten hyvin Tanskan kaltaiseen maahan, jossa talvi voi venyä suunniteltua pidempiä kuukausia. Siksi on tärkeää, että sinulla on mukavia neulepuseroita, jotka ovat sekä tyylikkäät että hyvälaatuiset ja kestävät pitkään.

Lämpimien peittojen villaa

Paksuuden ja kestävyyden vuoksi olet ehkä nähnyt jopa merinovillasta neulottuja mattoja. Merinoa voi vetää ja käyttää paljon ilman, että se vahingoittaa paljon. Siksi on myös itsestään selvää käyttää tämäntyyppistä lankaa herkullisiin torkkupeitoihin sohvalle aamunkoiton jälkeen tai neuloa päiväpeittoja, joita voidaan käyttää ylimääräisenä kerroksena, kun joko on liian kylmä nukkumaan peiton kanssa, mutta ei tarpeeksi kylmä. vetää pois talvipeitto.

Samaan aikaan merinon suuren suosion ansiosta sitä on helppo löytää useissa eri kokoisissa lanka-avaimissa ja ei vähiten uskomattoman monissa väreissä. Siksi voit suunnitella pehmeän päiväpeitteen juuri sen kaavan mukaan ja väreissä, jotka kuvittelet parhaiten sopivan tarpeisiisi ja tyyliisi.

Pehmeä ja kestävä samaan aikaan

Muotoilun kannalta merinon paksuus antaa sinun kokeilla monia erilaisia tekniikoita. Erityisen ilmeistä on kokeilla suurempia kuutioita ja useita kerroksia, jotka voivat antaa matolle melkein lämmittävän vaikutelman, kuten ohut kesäpeitto olisi voinut tehdä. Mutta ostamalla oikean lanka-avaimen, on mahdollista tehdä myös täysin päinvastoin. Voit ostaa esimerkiksi ohuita ja kevyitä lankaavaimia. Näin saat hienon ja äärimmäisen ohuen kerroksen esimerkiksi rei'itetyillä kuvioilla, jotka ovat muodissa neulepuseroissa lämpiminä kesäiltoina.

Pehmeyden ja vankuuden yhdistelmä tekee siitä myös suositun valinnan materiaaliksi, joka sopii peitteille, joiden kanssa hyvin pienet vauvat ja taaperot voivat nukkua. Merino varmistaa, että lapsi ei koskaan ärtyisi langan raapimisen takia, ja toisaalta vanhempien ja isovanhempien ei pidä keskittyä siihen, että matto vaurioituu pesusta ja kulumisesta. Merino on sitkeä rotu, ja lanka on niin paksua, että se on myös tarpeeksi lujaa kestämään vettä ja pesua.