Neulekuvio Tyyny

Tarvitsetko kauniin yksityiskohdan olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen? Ja puuttuuko sohvasta tai sängystä erityisesti jotain pehmeää ja mukavaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät inspiraatiota kauniisiin neuleiden tyynyprojekteihin.

Täällä verkkosivuillamme on laaja valikoima ilmaisia reseptejä, ja alta löydät myös useita reseptejä kauniisiin tyynyliinoihin. Olitpa aloittelija tai olet neulonut monta vuotta, voit helposti aloittaa tyynyn neulomisen, sillä se voi olla sekä loistava projekti aloittelijalle että kehittyä myös edistyneemmäksi projektiksi riippuen millä kaavoilla neulot.

Katso tyynyjen neulemallimme täältä.

Jos haluat aloittaa yksinkertaisen ja helpon tyynyn kanssa, se ei ole ongelma. Valitse mukava ja pehmeä lanka, jonka haluat neuloa, ja muutama hyvä puikko. Tyynyliina voidaan helposti neuloa vain esim. ainaoikeaa tai joustinneuletta. Molemmat tekniikat ovat helppokäyttöisiä, ja samalla se antaa tyynyliinalle mukavan ja klassisen ilmeen. Jotta projekti olisi mahdollisimman helppoa, voit neuloa kaksi yhtä suurta ruutua, kuten. sopii neliön muotoiseen tyynyyn, jonka koko on 50 x 50 cm. Kun olet neulonut molemmat puolet, ne ommellaan yksinkertaisesti yhteen tyynyn poikki ja vupti! Sitten sinulla on mukava ja kotineulottu tyyny.

Jos haluat haastaa itseäsi hieman, voit yhdistää tyynyssäsi useita eri langanvärejä. Täällä voit leikkiä värin vaihtamisella tietyn rivimäärän jälkeen ja saada näin kauniin raitakuvion, tai voit lisätä yhden värin tyynyn reunaan ja toisen muuhun tyynyyn. Vain mielikuvitus rajoittaa!

Jos haluat mieluummin neuloa tyynyä, jossa on edistyneempi kuvio, tarjoamme myös malleja tähän. Täällä voit kokeilla mukavaa reikäkuviota tai kauniita raitoja. Voit myös neuloa pyöreän tai suorakaiteen muotoisen tyynyn.

Kun aiot aloittaa tyynyn neulomisen, on hyvä miettiä, minkä tyyppisen tyynyn haluat. Haluatko neutraalin tyynyn, joka sulautuu sohvaan, vai haluatko värikkään ja kuviollisen tyynyn, joka saattaa koristaa lastenhuonetta? Laajasta lankavalikoimastamme löydät laajan valikoiman tyynynpäällisten neulomiseen sopivia laatuja. Valitse pehmeä lanka, jossa on samalla kauniita värejä, jotka sopivat makuusi. Voit myös tarkistaa konepestävät langat, jos joskus haluat pestä tyynynpäällisen.

Katso koko lankavalikoimamme täältä.

Jos perheessäsi tai ystäväpiirissäsi on lapsi, voit heittäytyä neulomaan hänelle söpön ja mukavan tyynyn. Sen lisäksi, että tällainen tyyny on hauska neuleprojekti, se voidaan räätälöidä sopivaksi lapselle, joka haluaa nauttia siitä. Täällä voit harkita tyynyn neulomista kauniista puuvillalangasta. Puuvillan etuna on, että se on kestävä ja se kestää konepesun. Samalla voit valita laajasta valikoimasta kauniita värejä puuvillalankavalikoimastamme.

Tutustu puuvillalankoihimme täällä.

Jos pidät myös virkkauksesta, voit yhdistää neulotun tyynyn virkkuukoukuun. Tämä voi antaa mukavan vaikutelman, ja samalla saat ilon leikkiä sekä neulonta- että virkkaustekniikoilla. Jos haluat lukea lisää virkatuista tyynyistä, katso tämä sivu .

Oikein hauskaa kotona neulotun tyynyn kanssa :-)