Hama helmilevyt

Hamasin omat helmilevyt on tehty vapauttamaan mielikuvitus valtavassa Hama-universumissa. Näillä Midi-helmille tarkoitetuilla Hama-helmilautasilla et vain harjoittele lapsen motoriikkaa ja logiikkaa, vaan annat myös luovuutesi syntyä. Kauniiden luomusten luominen on hauska ja värikäs prosessi.

Valitse neliönmuotoinen helmilevy luodaksesi kuvion tai luo tyhjästä paperista. Valikoimastamme löytyy myös kuvioillisia Hama helmilautasia, joilla on helppo luoda kaunis prinsessa, vaarallinen lohikäärme tai kiva pieni talo. Hamasin helmilevyillä on siis monia mahdollisuuksia.

Hamasin helmilevyt ovat tanskalaisia ja ne on nimetty perustajan Malte Haaningin mukaan. Etu- ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta kerättiin Hamalle, ja sitten Hama oli muuten valmis Tanskan markkinoille. Nykyään suosittuja putkihelmiä ja helmilevyjä myydään yli 50 maahan maailmanlaajuisesti.

Löydä helmiä helmilevyille täältä
Tervetuloa laajaan helmilautasvalikoimaamme! Tästä valikoimasta löydät eri muotoja ja kokoja, ja voit ostaa yhden tai useamman lautasen yhdessä. Meillä on sekä klassisia muotoja, kuten tähti, sydän ja neliö, että laaja valikoima lautasia, joissa on mm. prinsessa, auto tai eläin.

Helmilevyt ovat kaikki Midi-helmiä varten. Myymme niitä myös valtavan valikoiman, josta voit valita mix- ja uni-laukkujen välillä.

Alla olevasta valikosta saat helposti yleiskatsauksen helmilautasista ja löydät nopeasti puuttuvan lautasen.

Nauttia :)

0 arvostelua
0 arvostelua