Virkattu kuviollinen tyyny

Tarvitsetko myös tyynyn asetettavaksi sohvalle, koristeeksi sänkyyn tai kenties pikkuiselle? Kyllä, sitten olet tullut oikeaan paikkaan. LindeHobbyillä on laaja valikoima ilmaisia virkkauskuvioita tyynyille, jotka sopivat kaikenlaisiin tarkoituksiin; sohvatyyny olohuoneeseen, hauska ja erilainen tyyny lastenhuoneeseen tai kenties kiva koristetyyny sänkyyn.

Löydä kaikki virkattujen tyynyjen reseptit täältä.

Kun aloitat tyynyn virkkaamisen, on tärkeää päättää, minkä tyyppisen tyynyn haluat. Haluatko neutraalin tyynyn, joka sulautuu sohvaan, vai haluatko tyynyn, jossa on paljon leikkiä kuvioiden ja värien muodossa? Meillä on varmasti sekä malli että lanka tarpeisiisi.

Tutustu laajaan lankavalikoimaamme tästä.

Tyynyt ovat uskomattoman mukavia ja käteviä pitää lähelläsi - varsinkin kun olet aloittamassa virkkausprojektia, joten on hyvä, kun on vähän tukea selkänojalle. Katso laaja valikoima ilmaisia virkkauskuvioita täältä.

Kun aiot aloittaa tyynyn virkkaamisen, tarvitset melko vähän korjaustoimenpiteitä. Virkkuukoukku, lanka tyynyyn ja täyte. Täyte voi olla täytevanu, jonka voit ostaa täältä, mutta itse asiassa virkattuun päälliseen saa myös helposti tyynyn. Näin voit antaa vanhoille tyynyille kokonaan uuden elämän tai virkatun päällisen avulla lisätä arkeen hieman väriä.

Voit myös yhdistää tyynyn peittoon. Käytä samoja värejä tai kuvioita saadaksesi kauniin, yhtenäisen vaikutelman kotiisi. Voit lukea lisää virkatuista matoista täältä , kun taas neulematoista voit lukea lisää täältä . Setti tyynyllä ja peitolla on myös ylellinen lahja äskettäin kotoa muuttaneelle nuorelle. Tässä hieno setti voi antaa kotiin aavistuksen persoonallisuutta ja viihtyisyyttä.

Voit myös yhdistää virkatun tyynyn neuleeseen saadaksesi rohkean vaikutelman, kuten tässä. Tässä virkatun tyynyn kaunis teksturoitu efekti yhdessä neulotun tyynyn herkullisen väriyhdistelmän kanssa luo retro-ilmeen. Tyynyjä voidaan yhdistellä väreillä rauhoittavamman vaikutelman saavuttamiseksi.

Löydä virkatun rakennetyynyn malli täältä.

Myös lastenhuoneen tyyny voi olla hauska projekti. Tyynyt voidaan räätälöidä sen lapsen mukaan, jolle tyyny annetaan. Virkkaa tyyny kestävästä langasta, kuten puuvillasta, niin saat tyynyn, jota voi käyttää vuosia ja jopa sukupolvia. Tässä puuvillalanka on hyvä, sillä se on sekä äärimmäisen kestävää, mutta kestää myös pesun korkeissa lämpötiloissa, joten tyyny voi olla kunnolla puhdas käytön jälkeen.

Katso koko puuvillalankavalikoimamme täältä

Toivomme, että saat nyt inspiraatiota aloittaaksesi oman virkatun tyynysi :-)