Mikä on paksu lanka?

Jos olet aloittelija neulomisessa ja virkkauksessa, useimmille ihmisille voi olla viidakkoa löytää tiensä monien erilaisten lankatyyppien ympärille.

Kokeneena neulejana voit luultavasti myös nyökkää tunnustuksena, että valikoima on usein suuri, mutta se tarjoaa vain paljon loistavia mahdollisuuksia vivahteikkaampaan työhön.

Ehkä oletkin jo kuullut paksusta langasta, ja jos ei, niin nyt on hyvä syy avata silmäsi ihanalle langalle. Jos tiedät jo akryylistä ja villasta, olet jo hyvällä tiellä. Paksu lanka koostuu tyypillisesti 30 % villasta ja 70 % akryylistä. Siksi se on eräänlainen sekoitettu lanka, joka koostuu kahdesta herkullisesta korkealaatuisesta langasta.

Katso laaja valikoima paksuja lankoja täältä.

Miltä paksu lanka tuntuu?

Tämäntyyppinen lanka on ilmeinen valinta sinulle, joka etsit materiaalia, joka ei naarmuta. Siksi lanka on erityisen hyödyllinen myös esimerkiksi peitteiksi ja tyynyiksi sekä muihin kodin mukaviin asioihin.

Se on villan ja akryylin yhdistelmä, joka tekee paksusta langasta erityisen pehmeää. Kun neulot tai virkkaat tämän tyyppisellä langalla, luot luultavasti jotain, jota haluat käyttää yhä uudelleen.

Akryyli on synteettistä lankaa , joka on sekä kevyttä että halpaa materiaalia. Tietysti se vaikuttaa myös hintaan, kun katsot paksua lankaa.

Lisäksi akryyli on myös värinkestävää, mikä tarkoittaa, että se ei saastu paljoa, vaikka materiaali pestään usein. Kun villaa yhdistetään akryyliin, syntyy vaikuttava lämpöä eristävä vaikutus, mikä epäilemättä tekee paksusta langasta suositun lankavaihtoehdon talvikäyttöön.

Lue lisää akryylilangasta täältä

Monia upeita vaihtoehtoja neulomiseen ja virkkaamiseen paksulla langalla

Jos etsit lankatyyppiä, joka on uskomattoman paksua, kannattaa etsiä paksua lankaa. Langalla on täysin erilainen lankarakenne, mikä tekee siitä paljon raskaamman ulkonäöltään.

Sen sijaan lanka itsessään on erittäin kevyttä, joten se on mukava päällä, jos neulot esimerkiksi neuleta tai neuletakkia.

Meiltä löydät aina laajan valikoiman erilaisia neulekuvioita, joten löydät todennäköisesti myös toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan mallin.

Katso laaja valikoima ilmaisia neulekuvioita täältä

Jos olet myös ihastunut tämäntyyppiseen langaan, voimme suositella sinulle vaikkapa heittäytymään lämpimän peiton neulomiseen. Meillä on paljon hyviä tarjouksia mattojen kuvioista , ja olemme varmistaneet, että jokaiseen makuun ja neuletasoon löytyy jotakin.

Matto on ilmeinen valinta paksun langan kanssa, koska langalla on juuri se lämmittävä vaikutus, josta monet pitävät kylminä päivinä.
Tämän laadukkaan langan avulla vain mielikuvituksesi asettaa rajat luomuksillesi. Sinulla on myös paljon hyviä mahdollisuuksia virkata tällä langalla.

Täältä voit esimerkiksi löytää mahtavaa inspiraatiota jännittävästä poncho- tai huivireseptivalikoimastamme , josta voit lukea lisää täältä . Tämän tyyppinen toppi on helppo valita ja se on ilmeinen valinta, jos haluat virkata enemmän. Halusitpa sitten neuloa tai virkata, voit olla melko varma, että saat upeita tuloksia paksulla langalla.

Mitä neuloja ja neuloja minun pitäisi käyttää paksulle langalle?

Jos haluat saada kaiken irti neule- tai virkkausprojektistasi, on hyvä hankkia oikeat välineet. Näin voit olla varma, että saat hyvän neulontakokemuksen, ja samalla pääset todennäköisemmin maaliin tyydyttävällä tuloksella.

Tutustu laajaan puikko- ja puikkovalikoimaamme tästä.

Kun aiot aloittaa neulomisen tai virkkauksen näin paksulla langalla, kannattaa harkita neulepuikkojen käyttöä. Täällä sinulla on mahdollisuus valita melko vahvojen ja kiinteiden tikkojen välillä, jotka ovat erityisen edullisia, kun joudut työskentelemään paksulla langalla.

Jos joudut virkkaamaan paksulla langalla, voi myös olla hyvä idea etsiä paksumpi virkkuukoukku, jos haluat olla varma, että hallitset virkkaustyösi hyvin.

Lue lisää virkkuukoukuistamme täältä

Miksi minun pitäisi valita paksu lanka?

Markkinoilla on monia herkullisia lankatyyppejä, ja niillä kaikilla on erityiset etunsa. Jos et ole aiemmin työskennellyt tämän paksun tyyppisen langan kanssa, sinulla on todennäköisesti hyvin erilainen kokemus.

Siitä huolimatta langalla on täysin erilainen ja jännittävä rakenne, jolla kaikkien neuleen ystävien kannattaa hemmotella itseään. Samaan aikaan ei ole juuri mitään rajoituksia sille, mitä voit neuloa tai virkata tämäntyyppisellä langalla.

Paksu lanka on epäilemättä tullut muotiin viime vuosina. Luultavasti se on langan ominaisrakenne ja monet mahdollisuudet luoda raakoja ja maalaismaisia projekteja.

Kun ostat paksua lankaa, on hyvä syy seurata myyntiämme . Tänne on koottu parhaat tarjouksemme, joten ehkä voit säästää rahaa suosikkilangastasi juuri nyt.

Kenen pitäisi neuloa tai virkata paksulla langalla?

Pohjimmiltaan tietyille neuletasoille tarkoitettuja lankatyyppejä ei todellakaan ole. Jos sinulla on oikeat reseptit, tarvikkeet ja kärsivällisyys, sinulla on todella hyvä pohja hyvän tuloksen saavuttamiseksi.

Silti paksu lanka voi olla loistava lankavalinta sinulle, jolla ei ole niin paljon kokemusta neulomisesta. Tässä raskasta lankaa on erityisen helppo käsitellä, jos esimerkiksi haluat välttää ompeleen katoamisen.

Jos olet aloittelija neulemaailmassa, sinun kannattaa tutustua ainutlaatuiseen apuvälinevalikoimaamme täältä .

Täältä löydät kaikkea kynttilistä ja saksista sormusteisiin ja räätälöintiliituihin . Oikeilla apuvälineillä uskallamme taata sinulle mukavan, tyydyttävän lopputuloksen paksulla langalla.

Tutustu kaikkiin lisävarusteihimme täällä