Kankaan lanka

Kangaslankaa voidaan käyttää moniin eri asioihin, niin raskaaseen neulomiseen kuin virkkaukseenkin. Joten jos etsit lankatyyppiä, joka on erittäin joustava, olet tullut oikeaan paikkaan. Sinulla on aina uskomattoman hyvä rakenne riippumatta siitä, minkä projektin parissa työskentelet. Kangaslanka on erittäin kestävää, ja siksi sinun on myös oltava sormet isoissa puikoissa ja virkkuukoukuissa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kangaslanka voi tuntua hieman vaikealta käsitellä, mutta huomaat nopeasti, että ne monet uskomattomat asiat, joita voit luoda kangaslangalla, ovat kaiken "ponnistelun" arvoisia. Tämän tyyppisestä langasta ei voi ainoastaan tehdä vaatteita, vaan se on myös ihanteellinen kodin sisustukseen . kotitekoisia puffeja, koreja, peittoja, tyynyliinoja ja paljon muuta. Lähes vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voidaan tehdä.

Säästä jopa 40 %
Materiale_227: 100% Polyester
EUR5.49
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
EUR15.00
0 arvostelua
Materiale_227: 90% Puuvillaa / 10% Polyesteriä
EUR5.99
0 arvostelua
Materiale_227: 80% Bomuld / 20% Andre fibre
EUR15.00
0 arvostelua
Materiale_227: 80 % Bomuld / 15 % Polyester / 5 % Genbrugsmateriale
EUR5.29
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
EUR5.95
EUR9.18
Säästät: EUR3.23
0 arvostelua
Säästä jopa 42 %
Materiale_227: 70 % Kierrätettyä puuvillaa / 25 % Polyesteriä / 5 % Muita kierrätyskuituja
EUR6.99
0 arvostelua
0 arvostelua

Kangaslanka on ilmeinen valinta

Monet tanskalaiset valitsevat edelleen kangaslangan neulomisen ja virkkauksen, ja me LindeHobbyillä ymmärrämme heidät hyvin! Kangaslanka sopii erinomaisesti kestäviin projekteihin, kuten kodin sisustukseen, jossa henkilökohtaisen luovuuden voidaan antaa avautua. Tämän tyyppisellä langalla voi kuitenkin olla haastavaa työskennellä, koska se on hieman raskasta, mutta vastineeksi se on uskomattoman kaunista ja kestävää materiaalia. Jos sinulta puuttuu lahjaideoita sekä syntymäpäivä- että joululahjaksi, aloita vain ainutlaatuisten kotitekoisten esineiden ja koteloiden neulominen tai virkkaus sinulle tärkeille. He rakastavat taatusti persoonallista lahjaa!

Etsi inspiraatiota kanssamme

Jos olet epävarma siitä, mitä luoda upeasta kangaslangasta, älä pelkää, sillä sivustollamme voit iloita monista erilaisista ja ilmaisista resepteistä . Ei siis ole mitään syytä olla aloittamatta. Ja muistakaa, että kyseessä ei ole vain kodin sisustus, kangaslanka on ihanteellinen käytettäväksi, vaan siinä määrin myös laaja valikoima erilaisia vaatteita, joista saa ainutlaatuisen ja raa'an ilmeen. Vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit tehdä oikealla kangaslangalla. Kun klikkaat edelleen ostettavaa kangaslankaa, voit lukea lisää tuotteen laadusta ja siitä, mitä tikkuja suosittelemme käyttämään. Se ei muutu helpommaksi!

Turvallinen tilaus

Kun tilaat tuotteitasi meiltä, voit olla 100 % varma, että käsittelemme tietojasi turvallisesti. Vuonna 2016 olimme ehdolla Tanskan kauneimpaan lankakauppaan, osittain siksi, että meillä on aina taattu hyvä ostoskokemus. Voit myös aina olla varma, että tilaamasi tuotteet ovat käsissäsi 1-2 arkipäivän sisällä. Joten sinun ei tarvitse odottaa ikuisesti ennen kuin voit aloittaa seuraavan suuren neulontaprojektisi. Vältyt jopa muuttamasta ulos etuovesta, sillä muutamalla napsautuksella saat uudet tavarasi matkalla luoksesi. Säästät siis sekä aikaa että rahaa ostamalla meillä.