Mikä on nokkoskuitulanka?

Nokkoskuitulanka ei ole niin tunnettu Tanskassa. Ehkä et ole törmännyt siihen aiemmin. Se ei kuitenkaan todellakaan ole uusi muotihulluus. Ei, tämä on itse asiassa ylellinen lanka, jolla on erittäin pitkät perinteet. Tanskasta on jopa löydetty pronssikaudelta peräisin olevia nokkoskuituvaatteita.

Joten miksi nokkoskuituja on käytetty vaatteissa tuhansia vuosia? Kyllä, jos haluat luksuslangan 100 % luonnollisista materiaaleista. Ja jos pidät siitä, että lähinnä vartaloasi käyttämäsi materiaali on kehitetty luonnonkuiduista, rakastat nokkoskuitulankaa. Se sisältyy usein luomuvillasekoituksiin.

Katso laaja valikoimamme nokkoskuituisia lankoja täältä

Haluaisitko samalla korkean kulutuskestävyyden, jotta lankaa voidaan käyttää kerta toisensa jälkeen ilman synteettisiä kuituja, kuten nailonia, akryylia tai polyamidia? Valmistaudu siis innostumaan lisää nokkoskuiduista. Täällä esittelemme sinulle kaikki käytännölliset ja esteettiset edut, jotka tekevät nokkoskuiduista rakastetun lankatyypin. Samalla tietysti kerromme, mihin voit käyttää nokkoskuitulankaa.

100 % orgaanista lankaa, jolla on korkea kulutuskestävyys

Kaiken kaikkiaan nokkoskuiduista on paljon sanottavaa. Nokkoskuitu on ennen kaikkea luonnonkuitumateriaalia, joka perustuu kasveihin, ja sitten se on erittäin kestävää ja luonnosta kestävää. Lankoja ei yleensä valmisteta pelkästään nokkoskuiduista. Kuidut sisältyvät sen sijaan herkullisiin luksuslankasekoituksiin - esimerkiksi yhden tai useamman villatyypin kanssa.

Villasekoituksissa nokkoskuidut korvaavat muovit, kuten polyamidin, akryylin ja nailonin, ja ottavat käyttöön ne toiminnot, jotka muoveilla on muissa lankasekoituksissa. Esimerkiksi nokkoskuidut antavat langalle erittäin hyvän kulutuskestävyyden.

Lisäksi nokkoskuidut antavat langalle kauniin kiillon ja kauniin kirjavan ilmeen. Värien kirjava leikki syntyy varsin luonnollisesti, koska nokkoskuidut eivät hyväksy väriä. Näin neulomalla saat kauniin ommelkuvan ja näet kauniin värileikin esimerkiksi uuden neuleesi rakenteessa.

Kaikki upeat ominaisuudet saadaan siis herkullisen kirjavalaatuisesta langasta, jossa on kaunis värileikki ja kiva kiilto - ilman tekokuituja.

Luonnonlanka, jossa on nokkoskuitua, on sekä käytännöllinen että ympäristöystävällinen ja antaa joka kerta ainutlaatuisen lopputuloksen. Ennen vanhaan nokkoskuitulankaa tunnettiin myös "köyhän miehen silkkinä", koska sillä on monia samoja ominaisuuksia - kiiltoa, pehmeyttä ja lujuutta - kuin silkillä, mutta sen hinta on halvempi.

Katso kaunis nokkoskuitulankavalikoimamme täältä.

Mihin voin käyttää nokkoskuitulankaa?

Nokkoskuitulanka on erittäin jännittävä, monipuolinen ja hieman huomiotta jäänyt lankatyyppi. Ei ole käytännössä mitään, mihin et voisi käyttää nokkoskuitua sisältävää lankaa. Se riippuu koostumuksesta eli seoksesta, johon nokkoslanka kuuluu, halutusta ilmeestä ja toiminnasta sekä langan juoksupituudesta suhteessa reseptiisi.

Voit siis sukeltaa vapaasti kaikkiin hienoihin neulekuvioihimme kodin sisustukseen , naisten neuleisiin , vauvojen neuleisiin ja lasten neuleisiin . Täältä löydät varmasti hyvän ja inspiroivan neulekuvion, joka sopii langan juoksupituuteen. Ja tietysti myös nokkoskuitulangalla virkkaa helposti.

Katso valikoimamme ilmaiset reseptit täältä

Voit helposti käyttää nokkoskuitulankaa sukkiin ja vuoraukseen. Nokkoskuidut sopivat täydellisesti sukkalangaan sukkien neulomiseen. Ne johtuvat siitä, että ne auttavat pitämään jalkansa lämpiminä ja antavat niiden hengittää. Nokkoskuidut tekevät langasta uskomattoman kestävän, joten sukat kestävät erittäin pitkään.

Katso sukkien reseptit täältä.

Lisäksi nokkoskuitulankaa on ilmiselvä käyttää muuntyyppisissä vaatteissa ja sisustuksissa, joissa halutaan lisää kestävyyttä ja puhtaita luonnonmateriaaleja. Se voi olla hattuja, hanskoja, torkkupeittoja tai jotain aivan muuta. Muista, että se todella kestää pitkään, ja pidä se mielessä, kun sinulta puuttuu vahvaa lankaa seuraavaan neule- tai virkkausprojektiisi.

LindeHobbyillä on erilaisia nokkoskuitusekoituksia absurdin suuressa värivalikoimassa. Siten löydät superwash-käsitellyn nokkoskuitulangan , jonka suosittu etu on, että se voidaan pestä koneessa villaohjelmalla 30°C:ssa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen kutistumisesta.

Lisäksi meiltä löytyy kevyitä ja ilmavia nokkoskuitu/villa-sekoituksia, joita voi käyttää sekä sukkalangana , mutta myös isompiin projekteihin, joista ei saa tulla liian painavia.

Nokkoskuitulangan nopea toimitus

Haluatko aloittaa nopeasti? Kutisee sormissasi, kun olet aloittanut seuraavan neule- tai virkkausprojektin nokkoskuitulangalla. Tiedämme sen hyvin. Voit siis tilata langasi turvallisesti LindeHobbyistä.

Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen, joten pääset alkuun muutamassa päivässä. Verkkosivuillamme voit tehdä ostoksia täysin turvallisesti. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Tiesitkö muuten, että värjäyserissä voi olla eroja. Tämä on täysin normaalia. Ja siksi kannattaa tilata se kaikki kerralla, jos haluat yhtenäisen värituloksen.

Meillä on myös valtava valikoima käytännöllisiä neuletarvikkeita, jotka tekevät neulomisen hetkestä helppoa ja laajentavat luovaa horisonttiasi: napeista, neulerenkaista ja kierroslukumittareista hyvien neulepuikkojen mereen.

Katso kaikki laadukkaat lisävarusteemme.

Ota yhteyttä lankakysymyksissä

Jos sinulla on vielä vastaamattomia kysymyksiä nokkoskuitulangan käytöstä tai muu neulomiseen tai virkkaamiseen liittyvä kysymys, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme . Suurin intohimomme on lanka ja kaikki sen luovat mahdollisuudet. Joten autamme sinua mielellämme.

Nauttia.