Neulekuvio Potholders

Etsitkö yksinkertaista, kaunista ja hyödyllistä neuleprojektia? Sitten patanpitimet ovat ehdottomasti sinua varten. Patalevyt ovat välttämätön osa keittiötä ja ruoanlaittoa, ja jotain, jota käytetään yhä uudelleen ja uudelleen. Tästä syystä voi olla hauskaa neuloa omia patalappuja niin, että niistä tulee persoonallisia ja sopivat juuri sinun makuusi - malli ja väri.

Katso kaikki ilmaiset neulemallimme täältä.


Katso kaikki neulottujen patakansien reseptimme täältä.

Neulepussit on täydellinen valinta sinulle, joka on uusi neulomisen parissa. Täällä voit harjoitella erilaisia neulontatekniikoita, lankatyyppejä ja värejä ja samalla saada todella mukavan ja hyödyllisen lopputuloksen lyhyessä ajassa. Patinpitimet sopivat kuitenkin myös kokeneemmalle neulekoneelle. Ruukkutelineet voidaan neuloa hyvin yksinkertaisia tai haastavampia riippuen siitä, mitä haluat.

Jos et itse tarvitse muutamaa patalappua, voit joka tapauksessa aloittaa helposti muutamalla. Tiedät luultavasti jonkun, joka hyötyy juuri neulomistasi ainutlaatuisista patanpidikkeistä!

Reseptivalikoimastamme neulottuihin patanvartioihin löydät sekä yksinkertaiset ainaoikeinneuleet että patankannattimet mm. vohvelikuvio, rikki helmityö tai pohjoismainen kuvio. Lisäksi löydät yksivärisiä patantelineitä ja patantelineitä useissa eri väreissä. Voit siis itse päättää, minkä kanssa haluat aloittaa.

Jos etsit kauniita kuvioita, meillä on myös tämän vaatimuksen mukaisia reseptejä. Etenkin joulun ja pääsiäisen patalappuissamme on mukavia ja hauskoja aiheita, jotka voivat luoda viihtyisyyttä ja iloa mihin tahansa kotiin. Tutustu esimerkiksi näihin neljään reseptiin, jotka sisältävät kaksi pääsiäispataastiaa ja kaksi paria joulupatjanpidikkeitä. Kaikissa neljässä neuleprojektissa voit leikkiä kuvioilla ja väreillä.


Katso kaikki neulemallimme erityistä lomaa varten täältä.

Jos haluat aloittaa muutaman patanpidon käytön, voit neuloa ne pyöröpuikoilla tai neulepuikoilla. Molempia vaihtoehtoja voidaan käyttää ja ne riippuvat siitä, mitä haluat. Puikkovalikoimastamme voit neuloa puu-, metalli- tai bambupuikoilla. Tämä on jälleen makuasia ja aina yksittäiseen neuleeseen asti.

Ruukunpitimet neulotaan usein puuvillalangasta. Tämä on selvä etu, koska puuvilla kestää hyvin kattiloiden, pannujen ja astioiden lämpöä. Lisäksi suuri osa puuvillalangasta kestää konepesun ja korkeita lämpötiloja, mikä tekee patujen puhdistamisesta helppoa. Kun neulotaan patalappuja, on tärkeää, että niistä tulee paksuja, jotta et polta sormiasi niitä käytettäessä. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi neulomalla kahdella puuvillalangalla.

Yksi suosituista puuvillalangoistamme, joka sopii erinomaisesti patalappuihin, on DROPS Paris . Tämä lanka koostuu 100 % puuvillasta ja sitä on saatavilla monissa kauniissa väreissä. Lanka sopii 5 mm:n neulalle. Jos pidät ohuemmasta langasta, suosittelemme myös puuvillalankaamme, DROPS Safran . Tämä lanka sopii 3 mm:n puikoihin.

Katso koko puuvillalankavalikoimamme täältä.

Jos mieluummin virkkaat muutaman patanpidon neulomisen sijaan, se ei ole ongelma. Meillä on myös useita ilmaisia virkkausreseptejä patanpitäjille . Näiden joukosta löydät kauniita ja värikkäitä patantelineitä erilaisilla virkkaustekniikoilla ja kuvioilla. Jos haluat lukea lisää virkatuista patanpidikkeistä, katso tämä sivu .

Oikein hauskaa uusien persoonallisten ja kauniiden patujen kanssa :-)