Pyöreät tikut

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi - myös pyöreiden tikkujen osalta. LindeHobbyistä löydät koot 2-20 mm ja löydät sekä pyöreät tikut bambusta, koivusta ja metallista. Näin voit neuloa juuri siitä materiaalista, joka tuntuu toimivan parhaiten.

Useat eri koot tarkoittavat, että voit tehdä juuri sinulle sopivia ompeleita. Jotkut pitävät täysin ohuista pyöreistä tapeista hienoja yksityiskohtia varten, kun taas toisten on helpompi työskennellä paksumpien pyöreiden tappien kanssa. Kokeile ja selvitä, minkä kokoiset pyöreät tikut sopivat parhaiten makuusi.

0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR1.74
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

Pyöreät puikot pyöreään neulomiseen - ja moniin muihin projekteihin

Alun perin pyöröpuikot suunniteltiin pyöreään neulomiseen. Näitä ovat esimerkiksi projektit, kuten hatut, sukat, villapaita ja hihat. Tässä pyöröpuikot koostuvat kahdesta neulepuikasta, jotka on yhdistetty joustavalla ja ohuella muovilla. Mutta itse asiassa pyöröpuikot ovat nerokkaita käytettäväksi neuleprojekteissa, joissa neulotaan edestakaisin - siis myös neulepuseroissa, hameissa, lapasissa ja vastaavissa.

Pyöreissä tikkuissa on se hyvä puoli, että niitä on mukava käyttää sormissa, käsissä ja hartioissa. Tämä johtuu pyöreiden tikkojen suunnittelusta, joka keskittyy mukavaan pitoon, jossa tikut ovat lämpimiä käsissäsi. Pyöreiden sauvojen pinta on sileä, kun taas siirtyminen tikusta muoviin on hieno. Näin ompeleet liukuvat helposti ja tyylikkäästi pyöröpuikoilla ja saat erittäin hyvän neulevirtauksen.

Valitse oikea pituus neuleprojektillesi

Myymme paljon laadukkaita pyöreitä tikkuja. Näin saat parhaan avun neulontaprojektiisi, jossa neulominen on mukavaa ja helppoa. Tältä sivulta löydät kaiken 25 senttimetrin tikkuista 120 senttimetrin tikkuihin , joten voit ryhtyä niin suuriin kuin pieniinkin projekteihin.

LindeHobbyin suosituimpien pyöröpuikkojen tulee olla epäilemättä DROPS-puikkoja trendikkäineen Pro Classic- tai Basic-puiloineen. Ymmärrämme niiden suosion hyvin, ja näillä puikoilla voit hypätä neuleaaltoon ja neuloa löysästi. Saat DROPS pyöröpuikot 40, 60 ja 80 senttimetrin pituisina.

Vaihdettavat pyöröpuikot ruskettuneelle neulekoneelle

Jos olet innostunut neulomisesta, suosittelemme, että ostat vaihdettavat pyöröpuikot . Pyöreässä nastasarjassa saat tyypillisesti käytetyt nastakoot, mukaan lukien pitkät ja lyhyet johdot. Se luo parhaat olosuhteet neulontaprojekteille kaikkialla maailmassa, jossa sinulla on kaikki tarvitsemasi.

Kun vaihdat eri johtojen tai nastakokojen välillä, käytä mukana toimitettua jakoavainta. Avaimella kiristät lankaa ja kiinnität yhteen, jotta et vaaranna ompeleiden hukkaamista matkan varrella. Tällaisen sarjan avulla voit todellakin heittäytyä moniin mukaviin neulekuvioihin.

Pyöreäpuikkosetti sinulle, joka rakastat neuloa

Jos et saa tarpeeksesi neulomisesta, vaihdettavat pyöröpuikot eivät todennäköisesti ole ainoa asia, jota tarvitset. Täältä voit ostaa yhden monista herkullisista pyöreistä tikkusarjoistamme . Täältä saat kaiken mitä tarvitset projekteihisi. Se on äärimmäisen käytännöllinen, etkä koskaan joudu jumiin neuleesi kanssa oikean neulan puutteen vuoksi.

LindeHobby tarjoaa monia erilaisia pyöreitä tikkusarjoja, jotka ovat sekä ylellisiä että kauniita. Pyöreät neulasettimme ADDI:lta, DROPSilta ja KnitProlta ovat erityisen suosittuja täällä. Jos olet kokenut neuloja, joka rakastaa viettää aikaa erilaisissa neuleprojekteissa, on epäilemättä pakko ostaa pyöröpuikkosetti.

Oikean pyöreän neulan materiaalin valinta

Kuten sanoin, tällä sivulla myydään sekä bambusta, koivusta että metallista valmistettuja pyöreitä tikkuja. Se vaihtelee henkilöittäin, mitä materiaalia he pitävät. Parhaan materiaalin löytämiseksi on tietysti parasta kokeilla kaikkia pyöreitä neuloja. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kokea materiaalin erilaiset edut ja haitat.

Puutikkujen etuna on, että ne ovat sileitä ja kevyitä. Pehmeän materiaalin ansiosta tikkuja on helppo työstää. Lisäksi ne eivät aiheuta ääntä neulomisen aikana, mikä monien mielestä on erittäin mukava. Metallipikkujen etuna on, että pinta on vielä tasaisempi - ja tämä takaa sujuvan työnkulun. Metalli on myös kestävää ja voit nauttia perinteisestä ja tunnusomaisesta napsahduksesta neuloessasi.

Fat mod - pyöreät tikut saattavat vaatia hieman harjoittelua

Jos pyöröpuikoilla neulominen on ensimmäistä kertaa hieman vaikeaa, älä menetä sydämesi. Kuten kaikki muukin elämässä, pyöreiden sauvojen käyttäminen vaatii hieman harjoittelua - ja siksi sinun on vain jatkettava harjoittelua. Joten et saa antaa epäonnistuneiden yritysten tyrmätä itseäsi alusta alkaen.

Jos olet luovuttamassa heti alussa, on hyvä pitää mielessä pyöröneulojen monet edut. Pyöreiden tappien avulla et koskaan menetä tappeja, koska ne asettuvat yhteen vaijerin kautta. Lisäksi minimoit riskin ompeleiden menettämisestä projektin aikana. Tämä on etu erityisesti isommissa projekteissa, jotka tavallisilla neulepuikoilla täyttävät aivan liian paljon.

Kuinka neuloa parhaissa työoloissa

Olitpa aloittelija tai kokenut neuloja, on tärkeää, että mietit työasentojasi. Muista valita hyvälaatuiset pyöröpuikot ja lanka, sillä ne lisäävät käsityön iloa. Varmista samalla, että sinulla on hyvä työvalo, jotta et ylikuormita silmiäsi.

Lisäksi on tärkeää luoda mahdollisimman vähän rasitusta lihaksille. Tämä on erityisen tärkeää sinulle, joka istut paikoillaan neulomisen aikana, jossa käytetään vain muutamia lihaksia. Istu mahdollisimman suoraan - ja istu mukavasti. Etsi kyynärpäille lepopaikka tyynyillä tai käsinojilla, mutta varmista samalla, että voit liikuttaa käsiäsi ja käsivarsiasi vapaasti. Muista myös vaihtaa työasentoa säännöllisesti.

Saat pyöreät tikkusi nopean toimituksen

Halusitpa sitten kokeilla pyöreitä tappeja ensimmäistä kertaa tai haluat laajentaa pyöreiden tappien valikoimaasi, kaikki tällä sivulla olevat tapit ovat hyvälaatuisia. Haluamme sinun aloittavan neuleprojektisi mahdollisimman pian, ja siksi tarjoamme toimituksen yhdestä kahteen päivään vuoden jokaisena päivänä.

Jos ostat yli 499 kruunua, tarjoamme ilmaisen toimituksen. Kun ostat pienempiä määriä, tarjoamme toimituksen vain 29 kruunusta alkaen. Ei siis ole tekosyitä sille, ettet pääse eteenpäin neulomisessa, ja LindeHobbyillä on intohimo tehdä neulomisesta mahdollisimman helppoa ja mukavaa.