Neulotut nallekarhut

Kotona neulotut nallekarhut ovat söpöimpiä nähtävää! Neulottuja nallekarhuja voidaan antaa kaiken ikäisille lapsille ja niitä voidaan neuloa monin eri tavoin. Jos tiedät lapsen, joka haluaisi kotona neulotun, suloisen nallekarhun, olet päässyt oikealle sivulle. Täältä saat inspiraatiota, mitä nallekarhuja voit neuloa.

Katso kaikki neulemallimme eläimille ja leluille täältä.

Nallekarhujen neulominen on aloittelija ja kokeneempi neuloja. Tässä on joitain yksinkertaisia ja hyviä aloittelijaprojekteja, kun taas toiset vaativat erilaisten tekniikoiden tuntemista.

Neulotun nallekarhun aloittamiseen tarvitset ensinnäkin vain muutaman neulepuikon, pehmeän ja mukavan langan sekä paljon täytevaappua. Hyvä neuvo, kun aloitat neulomisen, on neuloa hieman tiukasti. Näin työssä ei jää ompeleiden väliin rakoja, joista näkisi nalletäyttöä kurkistavan ulos. Vaihtoehtoisesti voit täyttää nallen nalletäytteellä, joka seuraa langan väriä.

Katso valikoimamme täytepuuvillaa tästä.

Riippuen valitsemastasi kuviosta, saatat joutua käyttämään mustia silmiä tai pientä hienoa nenää. Saattaa myös olla, että haluat asettaa musiikki- tai helistinlaatikon itse nallekarhuun, jotta siitä tulee erityisen ainutlaatuinen ja persoonallinen. Riippumatta siitä, mitä lisävarusteita tarvitset nallekarhuun, löydät sen laajasta eläin- ja lelutarvikevalikoimastamme.

Katso koko valikoima eläimille ja leluille tarkoitettuja tarvikkeita täältä.

Jos olet aloittelija neulomisessa, voi olla hyvä idea aloittaa helpolla kuviolla ilman liikaa pieniä osia ja liikaa kokoonpanoa. Tarkista esim. tämä resepti , joka sisältää makean kaalimato. Matolle on helppo mennä, koska se on neulottu ainaoikeaa ja samalla voi harjoitella neulomista värinvaihdolla, sillä suloisessa matossa on raidat.

Värinvaihto on täydellinen, jos haluat saada nallekarhulle hauskan ja jännittävän lookin. Kun tekniikka on juuri löydetty, neuleen värin vaihtaminen on todella helppoa.

Jos haluat saada hieman enemmän haasteita neuletyössäsi, voit harkita kauniin yksisarvisen , seepran tai leijonan neulomista. Sen lisäksi, että neulotaan ainaoikeaa, neulo tässä päällisillä ja sukkahousuilla, ja lisäksi ylä- ja alaosa tulee ommella yhteen.

Voit myös neuloa tämän suloisen nallekarhun . Täällä neulotaan raidoilla, ja samalla nallekarhun eri osat on asennettava itse vartaloon. Asennustyö vaatii hieman kätevyyttä ja kärsivällisyyttä, mutta kun tekniikka on valmiina, sen ei tarvitse olla aikaa vievää tai vaivalloista.

Nallekarhujen virkkaaminen on myös erittäin suosittua. Jos haluat aloittaa virkkausprojektin neuleprojektin sijaan, voit lukea paljon lisää virkatuista nallekarhuista täältä .

Voit myös tutustua virkkausresepteihimme eläimille ja leluille täältä.

Todella hauskaa neulotun nallesi kanssa :-)