Ohjeet

Tällä sivulla voit tutustua useisiin tuhansiin resepteihimme ja löytää inspiraatiota seuraavaan projektiisi.

Olitpa aloittelija tai kokenut, neulomassa tai virkkaamassa, löydät taatusti upean kuvion, joka sopii sinulle ja luovaan projektiin, josta haluat aloittaa.

Tällä sivulla saat helposti ja nopeasti yleiskatsauksen monista resepteihimme. Voit mm. lajittele reseptit tiettyjen merkkien tai eri luokkien mukaan.

Katso uusimmat reseptit täältä.
Katso kaikki ilmaiset reseptimme täältä - jaettu luokkiin.

Nainen

Vauva

Lapset

 

0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR15.57
EUR20.73
Säästät: EUR5.16
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR65.60
EUR77.00
Säästät: EUR11.40
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

Hanki yleiskatsaus helposti ja nopeasti

Olemme lajitellut yllä olevat monet reseptimme kolmeen pääluokkaan: reseptit naisille, reseptit vauvoille ja reseptit lapsille.

Lisäksi voit saada mm. valitse nähdäksesi tiettyjen merkkien reseptit, kuten DROPS , Mayflower , Dale Lanka , Du Store Alpaca , Little Happy Crochet tai Knit By TrineP , tai reseptit, jotka on jaettu useisiin eri luokkiin, kuten jalkineet ja sisustus .

Digitaalisten reseptien lisäksi voit tutustua moniin luetteloihimme / aikakauslehtiimme ja reseptikirjoihin.
Löydät sekä laajan valikoiman ilmaisia että maksullisia reseptejä.

Täydellinen resepti sinulle

Haluatko neuloa jotain herkullista ja lämmintä itsellesi? Kaipaatko täydellistä isäntä-/emäntälahjaa? Vai rakastatko ehdottomasti vaatteiden ja peittojen neulomista tai virkkaamista perheen nuorimmille?

Huolimatta siitä, mitä haluat neuloa tai virkata, löydät tältä sivulta taatusti mallin, jonka avulla pääset alkuun nopeasti ja helposti.

Meillä on valtava valikoima reseptejä naisten, miesten, vauvojen ja lasten vaatteille, sisustusreseptejä, laukkureseptejä sekä reseptejä eläimille ja leluille. Lisäksi olemme koonneet kategoriaan Lomat ja vuosipäivät useita ilmaisia reseptejä, jotka sopivat täydellisesti jouluun, laskiaistiistaihin, pääsiäiseen ja Halloweeniin.

Lisäksi löydät suuren määrän kauniita ja opettavaisia neule- ja virkkauskirjoja sekä luetteloita/lehtiä resepteillä, mm. täydellinen lahjaksi.

Yksi asia on varma: löydät taatusti juuri sinulle sopivan neule- tai virkkauskuvion.