Virkattu kuviollinen laukku

Suurin osa meistä on arjessa syvästi riippuvainen hyvästä laukusta, joka voi sisältää arjen tärkeimmät lääkkeet. Jotkut pitävät parempana, että pussissa on vain kukkaro ja avaimet, kun taas toiset haluavat olla täysin vartioituina kaikenlaisilla välttämättömyystarvikkeilla. Onneksi täällä LindeHobbyissä on laaja valikoima virkattuja laukkuja eri kokoisina, joten ne sopivat mihin tahansa tarkoitukseen

Katso laaja valikoima virkattuja laukkuja täältä.

Kun aiot aloittaa laukkusi virkkaamisen, on tärkeää miettiä, mihin haluat laukkuasi käyttää. Jos pussin on tarkoitus kestää tuulta, säätä ja likaa, on järkevää harkita lankaa, joka kestää konepesun ja -kulumisen. Tässä on puuvilla ja pellava molemmat ilmeisiä valintoja, sillä molemmat langat kestävät paljon kulutusta. Ne voidaan myös pestä koneessa jopa 60 asteessa, joten pussi voi olla käytön jälkeen täysin puhdas ja hieno.

Opi puuvillalangan suhteen tästä

Jos toisaalta haluat laukun, jossa on enemmän rakennetta ja pehmeyttä, niin Cozy- ja Bóheme Velvet Double t -langat ovat kaksi todella mukavaa valintaa laukkuun. Lankoilla on mukava ja hyvin erilainen rakenne, joka sopii hyvin täysin ainutlaatuisiin pusseihin mukavaan iltakäyttöön. Molemmissa langoissa on kiva värileikkiä ja myös erittäin laaja värivalikoima.

Tutustu Go Käsintehtyihin kauniisiin langoihin täällä

Virkattuja laukkuja varten jotkut haluavat tehdä sen nahkapohjasta. Näin saat kiinteän ja kiinteän pohjan, josta kassin sivut rakentuvat. Täällä LindeHobbyissä tarjoamissamme alaosissa on jo reiät reunoissa ympäriinsä, joten virkatun laukun aloittaminen on helppoa ja nopeaa. Pohjia voidaan käyttää myös koreihin, jos haluat lisää vakautta pohjaan.

Katso laaja valikoima nahkaisia laukkuja ja koreja täältä.

Lue lisää virkatuista koreista täältä

Laukun kauniiden nahkapohjien lisäksi laukkuun voi lisätä myös useita muita nahkaelementtejä. Tarjoamme kahvat, hihnat, napit ja vastaavat, jotka voidaan helposti ja turvallisesti ommella pussiin, jotta se saa eksklusiivisemman ilmeen. Helpottaaksemme sinua, olemme koonneet kaikki laukkujen tarvikkeet samaan kategoriaan, jotta voit helposti ja nopeasti selata asioita, joita haluat käyttää virkattuun laukkuun.

Tutustu laajaan laukkutarvikkeiden valikoimaan täällä

Toivomme, että olet nyt valmis aloittamaan oman virkatun laukkusi kanssa.

Nauttia :-)