Malabrigo

Uruguayn perheomisteisessa Malabrigossa keskitytään aina tuottamaan vertaansa vailla olevan langan laatua. Jokainen askel ja jokainen komponentti, joka auttaa tuottamaan heidän kauniita lankojaan, on arvostettu ja huolellisesti suunniteltu, ja tämä yksityiskohta ilmaistaan jokaisessa avaimessa.

Käsinvärjätyn langan valmistuksessa käytetty villa on korkealaatuista, mikä antaa erittäin pehmeän luonteen, josta nautit pitkään. Lisäksi jokainen käsinvärjäyksen tuloksena oleva avain saa yksilöllisen värjäyksen ja jokainen projekti, jossa sitä käytetään, saa siten ainutlaatuisen, verrattoman ilmeen. Villan tuotannosta jokaisen kauniin värin valintaan; Malabrigossa he käyttävät aikaa kehittääkseen taitojaan.

Malabrigo Worsted on erittäin arvostettu lanka, joka on tehnyt Malabrigosta suositun maailmanlaajuisesti. Worstedilla on laaja valikoima käyttötarkoituksia, ja haluatko käyttää sitä puseroiden, sukkien, hattujen tai muun valmistukseen, Malabrigo Worsted -tulos on se, jota aarre joka kerta, kun käytät sitä.

0 arvostelua
EUR14.01
EUR16.86
Säästät: EUR2.85
0 arvostelua
EUR16.99
EUR19.00
Säästät: EUR2.01
0 arvostelua
0 arvostelua