DROPS BABY Merino

Sisältö : 100 % erikoishienoa merinovillaa

Lankaryhmä : A (23-26 silmukkaa) / 5 kerrosta / urheilu

Paino / pituus : 50 grammaa = n. 175 metriä

Suositeltavat sauvat : 3 mm

Neuletiheys : 10 x 10 cm = 24 s x 32 krs

Konepesu, Hienopesu 40ºC / Älä koskaan käytä huuhteluainetta / Kuivaa tasaisesti

EUR2.85
EUR3.39
Säästät: EUR0.54
Offer expires 29/02/2024
Availability:

DROPS BABY Merino

Superwash käsitelty erittäin hieno merinovilla!

DROPS Baby Merino on kehrätty erittäin hienoista merinovillakuiduista, jotka ovat peräisin Etelä-Amerikan vapaan laidun eläimistä. Superpehmeä ja taatusti naarmuuntumaton lanka, joka sopii täydellisesti herkälle vauvan iholle. Lanka on superwash-käsitelty, mikä tarkoittaa, että se voidaan pestä koneessa ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

DROPS Baby Merino kehrätään useista ohuista langoista, jotka antavat ylimääräistä joustavuutta ja tämä erityinen rakenne tekee langan oikean käsittelyn erityisen tärkeäksi: Varmista, että noudatat neulekireyttä, neulo mieluummin liian tiukasti kuin liian löysästi. Älä pese vaatteita liian kuumana äläkä liota niitä. Anna vaatteiden kuivua tasaisesti

Lanka on kaapelikehrätty, mikä antaa selkeän ja selkeän ommelkuvan ja lopputulos on mukava ja tasainen.

Tämä lanka on Öko-Tex®-sertifioitu (sertifikaatin numero 25.3.0110), Standard 100, luokka I. Tämä tarkoittaa, että se on testattu ja että se on täysin vapaa haitallisista kemikaaleista ja on turvallista käyttää. Luokka I on korkein taso, mikä tarkoittaa, että se sopii hyvin myös vauvantarvikkeisiin (0-3 vuotta).

HUOMAUTUS! Tässä näkyvät värit voivat vaihdella hieman näytöstä toiseen, samoin kuin värialueet vaihtelevat usein hieman värikylvyn mukaan.

Lue lisää DROPS Baby Merinosta täältä

26/08/2017

Hienoa kaikin tavoin!