DROPS COTTON Merino

Sisältö: 50 % villaa, 50 % puuvillaa

Lankaryhmä : B (20 - 22 silmukkaa) / 8 kerrosta / DK / kampa

Paino / pituus: 50 g = n. 110 metriä

Suositeltavat sauvat: 4 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs

Konepesu, Hienopesu 40ºC / Älä koskaan käytä huuhteluainetta / Kuivaa tasaisesti

Price from
EUR2.80
EUR3.48
Säästät: EUR0.68
Offer expires 17/07/2024
Availability:

DROPS COTTON Merino

Superpesukäsitelty lanka kaikkiin vuodenaikoihin!
 

DROPS Cotton Merino on yhdistelmä erittäin hienoa merinovillaa ja kaunista pitkäkuituista puuvillaa. Olemme päättäneet olla yhdistämättä merinovillaa ja puuvillaa, mikä korostaa kunkin kuidun ominaisuuksia paremmin, samalla kun saat suuremman väri- ja tekstuurileikin. Kuten kaikki merinovillamme, merinovilla on peräisin Etelä-Afrikan ja Etelä-Amerikan vapaista eläimistä.

Laatu on valmistettu tekniikalla, jossa monta ohutta lankaa kehrätään yhteen. Se antaa pyöreyden ja täyteläisyyden ja tekee langasta erityisen sopivan kierteisiin, teksturoituihin kuvioihin ja helmikoristeluun. Tämän erikoistekniikan ansiosta on erityisen tärkeää, että käsittelet vaatteita oikein: Varmista, että noudatat neulonnan vahvuutta, neulo tai virkkaa mieluummin liian tiukasti kuin liian löysästi. Älä pese vaatteita liian kuumana, älä koskaan anna niiden imeytyä ja anna vaatteiden kuivua vaakatasossa.

Lanka on erittäin mukava työskennellä ja DROPS Cotton Merino tarjoaa kauniita, mukavia malleja, joissa on selkeät ja tasaiset ompeleet. Villa on Superwash-käsitelty ja erittäin pehmeä ihoa vasten, joten se sopii myös vauvojen ja lasten vaatteisiin.

Tämä lanka on Öko-Tex®-sertifioitu (sertifikaatin numero 25.3.0016), Standard 100, luokka I. Tämä tarkoittaa, että se on testattu ja että se on täysin vapaa haitallisista kemikaaleista ja on turvallista käyttää. Luokka I on korkein taso, mikä tarkoittaa, että se sopii hyvin myös vauvantarvikkeisiin (0-3 vuotta).

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi

Lisää arvostelu: