Virkattu kuviollinen pusero

Aiotko tehdä vaatekaappiin uuden puseron? Täältä artikkelista löydät apua täydellisen kuvion, langan ja virkkuukoukun löytämiseen, jotta pääset alkuun.

Puserot ovat ehdoton must-have, eivätkä virkatut puserot ole poikkeus. Monien erityyppisten virkattujen puserojen valikoimasta niin arkeen kuin juhlaankin, löydät varmasti joukostamme sinulle sopivan mallin.

Katso laaja valikoima virkattuja puseroja täältä

Tutustu kaikkiin virkkauskuvioihin täällä

Virkattua puseroa voi käyttää useaan otteeseen. Sama pusero voidaan muotoilla eri tavalla, jotta sitä voidaan käyttää töissä, kokouksissa, syntymäpäivillä, kahvitreffeillä tai mukavana puserona sohvalla. Virkatulla puserolla on monia mahdollisuuksia, kunhan se yhdistetään oikeisiin vaatteisiin ja siitä pidetään hyvää huolta.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia, virkattuja puseroita. Etsitkö lyhyt- tai pitkähihaista puseroa? Kuviollinen vai täysin yhtenäinen väri? Ehkä etsit suurta ja paksua puseroa, joka pitää virkata isolla koukulla, jotta se valmistuu nopeasti. Monien ilmaisten virkattujen puseroresepteihimme joukosta löydät varmasti oikean.

Sukella laajaan valikoimaamme ilmaisia virkattujen puserojen reseptejä täällä

Ennen kuin aloitat puseron virkkaamisen, on tärkeää miettiä, minkä tyyppistä puseroa etsit. Tarpeet voivat vaihdella suuresti riippuen siitä, etsiikö puseroa kesäksi vai talveksi. Pitäisikö puseron olla konepestävä vai riittääkö itsepuhdistuva villa?

Jos haluat virkata kevyen ja herkullisen kesäpuseron, niin suosittelemme ehdottomasti joko puuvillaa tai puuvillasekoitetta, kuten Drops Nutmeg tai Viking Bambino. Puuvilla on lanka, joka estää sinua kuumenemasta liikaa kesällä, koska se ei eristä lämpöä kehosta. Puuvilla on myös todella hyvä valinta, koska se kestää konepesun jopa 60 asteessa. Jos puseroon osuu aalto tai jäämöhkäle, niin apua löytyy, jos pusero on virkattu puuvillasta

Lue lisää puuvillan ominaisuuksista täältä.

Napsauta tästä nähdäksesi laajan valikoiman puuvillalankoja.

Jos toisaalta haluat aloittaa lämpimän ja paksun neulepuseron kanssa halattavaksi talveksi tai kylmiin kesäiltoihin, niin sieltä löytyy myös virkkauskuvio. Ilmeinen valinta on villapusero , sillä se säätelee lämpötilaa, joten se voi pitää sinut lämpimänä viileällä säällä. Villalankaa on saatavilla lukemattomia eri paksuisia, laatuisia ja värejä, joten vaihtoehtoja on todella monia ja erilaisia.

Lue lisää villalangasta täältä

Osa villalangoista on SuperWash-käsiteltyä, mikä tarkoittaa, että villa on käsitelty niin, että se voidaan pestä koneessa. Täältä saat herkullisen yhdistelmän lämpimän ja herkullisen puseron välillä, joka voidaan pestä myös koneessa. Tällä tavalla SuperWash-käsitelty lanka on ihanteellinen usein käyttämiesi vaatteiden valmistukseen.

Lue lisää SuperWashista täältä

Kun olet valinnut kuvioosi oikean langan, on myös tärkeää, että sinulla on oikea virkkuukoukku. Virkattu pusero on usein isompi projekti, ja siksi se on myös välttämätön oikean virkkauskoukun kanssa, joka istuu hyvin käteen. Ergonomisen virkkuukoukkusarjan lisäksi, jossa on jopa 12 eri kokoa, löydät myös laajan valikoiman muita virkkuukoukkuja, joilla kaikilla on erilaisia ominaisuuksia.

Lue lisää ja löydä itsellesi sopiva virkkuukoukku täältä

Itse asiassa oman puseron virkkaaminen ei ole niin vaikeaa. Useimmat vaativat hyvin yksinkertaisia tekniikoita ja reseptin ymmärtämistä. Siksi on vain opeteltava virkkaustekniikat, kuten kiinteät ompeleet, tankoompeleet ja puolitankoompeleet, ja sitten oletkin jo todella hyvällä matkalla kohti oman puseron virkkaamista.

Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täältä

Toivomme, että olet valmis aloittamaan 'Crochet Pusero' -projektin

Nauttia :-)