Virkattu kuviollinen hattu


Tarvitsetko myös hattua, kun säät kylmenevät ja päivät pimenevät? Kyllä, meillä on ehdottomasti ilmainen kuvio virkatulle hatulle, johon voit hypätä.. Hatut voidaan tehdä täytettynä yksityiskohdilla tai yksinkertaisena hipsterihattuna ribsissä.

Katso täältä laaja valikoima ilmaisia virkattujen hattujen reseptejä
___
Hattuja ei tarvitse varata ollenkaan kylmälle säälle. Virkattua hattua voi käyttää ympäri vuoden piristämään asua tai pitämään päällisen lämpimänä. Hatun voi virkata klassikoksi korville tai kesähattuksi auringolta varjossa.

Jos olet uusi virkkuukoukun käyttäjä, voit aloittaa yksinkertaisella rib-hatulla. Kylkilukuun voi lisätä kaarevan reunan hipster-ilmeen saavuttamiseksi tai hienolla pomponilla.

Virkattujen hattujen valikoimastamme löydät Drops and Go Handmaden reseptejä. Tiesitkö, että olemme Drops SuperStore? Tämä tarkoittaa, että myymme kaikki Drops-langat, joten voit aloittaa seuraavan projektisi Dropsin langassa hetkessä. Siksi meillä on myös laaja valikoima ilmaisia Dropsin reseptejä.

Löydä kaikki ilmaiset reseptimme Drops GarnStudiosta täältä

Kun olet löytänyt oikean kuvion, on helppo päättää, mitä lankaa siihen käyttää. Tämä ilmoitetaan, kun siirryt reseptiin ja kuinka paljon tarvitset jokaiseen reseptiin. Ei ole paljon helpompaa aloittaa oman virkatun hatun kanssa.

Kaikkien Dropsin lankojen myynnin lisäksi voimme tarjota myös laajan valikoiman mm. Go Handmade, Mayflower, Du Store Alpaca, Dale, Hjertegarn ja monet muut. Näin löydät varmasti langan, joka sopii tulevaan hattuusi.

Tutustu kaikkiin lankatyyppeihimme täällä.

Virkattu hattu on mukavan helppo projekti, joka vaatii melkoisen määrän korjaustoimenpiteitä. Kun sinulla on virkkuukoukku valmiina, tarvitset itse asiassa vain oikean määrän lankaa. Lisäksi voit halutessasi lisätä hatuun etiketin "Handmade by Me", jotta kukaan ei epäile, että olet tehnyt hatun itse. Tarjoamme myös PU-nahkatarroja, jotka antavat hattullesi kauniin yksityiskohdan.

Löydät kaikki etiketit täältä.

Katso kaunis valikoima PU-nahkatarroja täältä.

Jos haluat laittaa pompon hatun päälle, niin voit joko tehdä kotitekoisen ainutlaatuisen langasta tai ostaa kauniista pompomeistamme joko kanin tai akryylin. Kotitekoiset pomponit valmistuvat helposti ja nopeasti Pompon-koneella. Käyttämällä Pompon-konetta, saavutat varmasti juuri oikean koon hatullesi kuin jos tekisit oman hatun pahvista.

Täältä löydät Pompon-valmistajamme

Jos toisaalta pidät enemmän muhkeasta pomponista, voimme auttaa sinua myös sellaisen kanssa. Meillä on laaja valikoima pomppeja sekä akryyli- että kaninvärisiä. Pomponeja on saatavana halkaisijaltaan 5 senttimetristä 13 senttimetriin asti. Go Handmaden pompoissamme on myös valmiiksi asetettu painonappi, joten pompon on helppo kiinnittää suoraan hatun päälle ja irrottaa uudelleen.

Katso laaja valikoima pomponeja täältä

Jos pidät enemmän neuloksesta, voimme tietysti auttaa sinua myös sellaisen kanssa. Meillä on myös suuri valikoima ilmaisia malleja neulottuihin hattuihin ja lippiin, jotta voit valmistautua juuri sellaisen hatun kanssa, jonka haluat.

Tutustu ilmaisiin neulottujen hattujen resepteihimme täällä.

Toivomme, että olet nyt täysin varusteltu virkatun hatun aloittamiseen.

Nauttia :-)