Virkattu kuviollinen toppi

Aiotko sinäkin aloittaa uuden topin tänä kesänä? Kyllä, olet sitten tullut oikeaan paikkaan, koska meillä on laaja valikoima virkattujen toppien reseptejä. Halusitpa sitten lyhyitä vatsaan aurinkoa antavia toppeja tai niitä, jotka antavat hyvän leveyden ja tilaa liikkua, niin meillä on varmasti sinulle sopiva resepti.

Katso laaja valikoimamme virkattuja toppeja täältä

Heidän ei tarvitse olla ollenkaan vaikeaa virkata omia vaatteitaan. Itse asiassa pääset todella pitkälle perustiedolla virkkaustekniikoista, kuten kiinteistä ompeleista, puoliommelompeleista ja tankoompeleista. Lisäksi on tietysti myös ihanteellista pystyä tekemään viiltoja ja viiltoja, sillä se antaa yläosan muodon ja rakenteen pääntielle ja halkiolle.

Kun tulee virkkaamaan sen yläosa, on myös tärkeää valita oikea lanka. Tämä johtuu siitä, että on erittäin tärkeää, pystyykö iho hengittämään sitä sisään, jotta toppi ei tule liian tiiviiksi ja kuumaksi. Tässä luonnonlangat, kuten puuvilla, bambu ja pellava, ovat ihanteellisia, koska lanka antaa ihon hengittää. Lisäksi nämä tyypit ovat myös pehmeitä ja laajassa värivalikoimassa, joten se on valtava plussa.

Katso laaja valikoima puuvillasekoituksia täältä

Jos haluat tietää lisää siitä, miksi tämäntyyppiset langat sopivat toppien virkkaamiseen, olemme kirjoittaneet langasta perusteellisia artikkeleita. Täällä keskustellaan myös siitä, miten lanka on parasta käsitellä niin, että se kestää pitkään ja mistä laatu tulee. Voit lukea lisää puuvillasta klikkaamalla tästä , kun taas voit napsauttaa tästä lukeaksesi lisää pellavalangasta .

Lue lisää bambulangasta klikkaamalla tästä.

Laajasta reseptivalikoimastamme saat inspiraatiota toppien muodosta, väristä, ilmeestä ja materiaalista, mukaan lukien valitset itsellesi sopivan. Löydät virkattuja toppeja sekä lyhyillä että pitkillä hihoilla, v-pääntiellä tai pyöreällä pääntiellä ja monilla eri virkkaustekniikoilla. Jos haluat haastaa itsesi, valitse toppi, jossa on monia hienoja yksityiskohtia saadaksesi täysin ainutlaatuisen topin.

Voit valita tämän topin lyhyillä hihoilla peittämään olkapäät. Resepti on nimeltään Beach Ballet, ja se on suloinen kietaisupaita, joka on sidottu selkään. Siinä on söpöjä yksityiskohtia, joissa on vohvelikuvioiset reunat ja tuulettimet.

Resepti on täysin ilmainen ja löytyy täältä

Jos toisaalta etsit toppia ohuilla olkaimilla, niin Arrow Heart on ehdottomasti oikea resepti sinulle. Toppi on virkattu Drops Baby Merino -langasta, mutta olkaimet on virkattu Drops Melody -langasta, mikä antaa hyvän vaikutelman kahden langan väliin. Joten se on hauska ja ainutlaatuinen resepti aloittaaksesi.

Napsauta tätä löytääksesi ilmaisen Arrow Heart -reseptin

Aloittaisitko mieluummin topin neulomisen? Älä siis pelkää, sillä meillä on myös valtava valikoima neulottuja toppeja. Itse asiassa voit lukea lisää neuloksesta täältä , josta olemme löytäneet sinulle todella upeita malleja.

Tutustu kaikkiin neulottuihin toppeihimme täällä

Toivomme, että olet nyt valmis aloittamaan matkasi huipulle.

Nauttia :-)