Virkattu kuviollinen neuletakki

Tarvitsetko myös lämpimän ja herkullisen neuletakin, mutta aloitatko mieluummin virkkausprojektin? Kyllä, se on kaukana mahdottomasta tehtävästä - virkattu neuletakki voi olla yhtä kevyt ja ilmava tai paksu ja paksu kuin neuletakki. Meiltä löydät runsaasti upeita reseptejä virkattuihin neuletakkeisiin, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin, tilaisuuteen ja vuodenaikaan.

Tutustu laajaan valikoimaamme neuletakkien virkkauskuvioita.

Kun aiot aloittaa neuletakin virkkaamisen, on tärkeää löytää tarpeisiisi sopiva malli. Etsitkö kevyttä ja tyylikästä neuletakkia kesäksi, joka on täynnä ilmaa tikkien välissä? Vai onko se päinvastoin sellainen, jonka täytyy peittää vartalo hyvin, jotta talven vaihteleva sää ei pääse kehoon? Kyllä, onneksi meillä on reseptejä, jotka täyttävät virkatulle neuletakkillesi haluamasi vaatimukset.

Jos haluat kevyen neuletakin kesäksi, suosittelemme luonnollisia lankoja, kuten puuvillaa , bambua ja pellavaa , sillä tämäntyyppiset langat tuntuvat kevyeltä ja ilmavilta antaen samalla ihon hengittää. Puuvillan pehmeys ja keveys antaa myös erittäin tasaisen lopputuloksen virkattuna, koska sen kanssa on helppo työskennellä.

Lue lisää puuvillalangasta täältä

Olipa kyseessä paksumpi ja lämpimämpi neuletakki, niin villa on valmis suositeltavaksi. Herkullinen, paksu neuletakki voidaan muotoilla housupuvun päälle tai käyttää mukavan paidan alla. Joten jos sinulta puuttuu kotikäyttöön tarkoitettu neuletakki, joka on ihanan pehmeä ja paksu, niin suosittelemme, että lähdet tutustumaan johonkin monista erilaisista villaominaisuuksistamme.

Tutustu laajaan villalankavalikoimaamme tästä

Neuletakissa on yleensä käytettävä nappisarjaa, joka sopii neuletakeen kauniiseen kuvioon. Onneksi meillä on valtava valikoima nappeja, jotka vaihtelevat klassisista helmiäisnapeista kivan vaikutelman tekojalokivinappeihin sekä raa'an ja luonnollisen näköisiin puhvelinsarvinappeihin. Yhdistä kaunis reikäkuvioinen neuletakki kauniisiin tekojalokivinappeihin saadaksesi eksklusiivisen ilmeen tai metallinapilla kiillotetumman pinnan. Mahdollisuuksia on siis uskomattoman paljon, kun olet neulonut neuletakkisi ja lisännyt sen lopulliseen viimeistelyyn.

Katso laaja painikevalikoimamme täältä

Yhdistä hauskoja tekniikoita saadaksesi rohkea rakenne ja erilainen vaikutus virkattuun neuletakkiisi. Tässä neuletakki on virkattu kuplaompeleilla, joka on puffiommel, joka koostuu 5 kolminkertaisesta tanko-ompeleesta. Vaikka se saattaa kuulostaa haastavalta, tällaisesta Dropsin reseptistä löytyy aina hyvää apua. Resepti on täysin ilmainen ja löytyy klikkaamalla alta.

Löydä kaunis, virkattu kuplamakkitakki täältä

Toinen erittäin suosittu neuletakki on YippieYarnYayn suunnittelema The 4 Seasons Jacket. Takki on iso ja herkullinen oversize-neuletakki, joka on sekoitettu Dropsin Big Merinoa ja Brushed Alpaca Silk -silkkiä. Neuletakissa on yksityiskohtainen opas takkiin, joka on virkattu 3 osaan ja ommeltu lopussa yhteen. Joten se on hyvä resepti niin aloittelijoille kuin jo harjoitelluille virkkauksille.

Osta resepti vain 45 DKK tästä.

Jos olet enemmän kiinnostunut seuraavan neuletakisosi neulomisesta, sinulla on hyvä apu poimia. Meillä on myös laaja valikoima ilmaisia kuvioita neuletakkiin, jotka ovat valmiita heittämään päälle.

Voit tutustua neuletakkeihimme täällä ja nähdä koko mallivalikoiman täältä.

Todella hauskaa projektin parissa :-)