Virkatut kuviolliset huivit

Virkatut huivit ovat suosikkivaate vuodenajasta ja asusta riippumatta. Ne voidaan virkata lähelle kylmiä vuodenaikoja tai kevyillä löysillä ompeleilla lämpiminä päivinä. Virkattu huivi on myös projekti, johon voivat lähteä niin aloittelijat kuin kokeneet virkkaajatkin, sillä kuviovalikoima mahdollistaa niin hyvin yksinkertaiset kuviot kuin paljon haastavammatkin kuviot. Siksi huivi on myös aivan loistava virkkaustekniikoiden harjoitteluun tai langan laadun testaamiseen.

Huivissa on monia toimintoja, ja se voidaan virkata mukavan suureksi, jotta se voidaan taittaa ulos rannalla tai puistossa ja käyttää huovana. Näin huivissa voi olla enemmän ominaisuuksia.

Huivit ovat myös todella fiksuja, sillä ne voidaan taittaa ja käyttää huivina. Näin saat huivista parhaan hyödyn ja sitä voi käyttää ympäri vuoden tuulesta ja säästä riippumatta. Jos haluat huivihuivin, on tärkeää harkita, pitäisikö värit pitää hillitymmin, jotta se mahtuu useampaan takkiin ja asuihin.

Jos haluat sen sijaan neuloa huivin, voit lukea siitä lisää täältä

Halusitpa sitten neuloa tai virkata huivin, siellä keskitytään todella yksityiskohtiin. Kauniit huivit ovat erittäin tyylikkäitä ja laajasta reseptivalikoimastamme löydät juuri sinulle ja toiveisiisi sopivan koon ja tekniikan.

Huivit kutsuvat harjoittelemaan uusia tekniikoita. Ne voivat olla isoäidin neliöitä, värimuutoksia tai reikäkuvioita, jotka on hallittava virkattujen huivien avulla. Voit myös virkata kauniin raidallisen tai kuviollisen huivin. Se on täysin sinusta kiinni, mitä valitset. Yksi asia on varma: ilmaisista resepteistämme on paljon valinnanvaraa.

Löydät kaikki virkattujen huivien reseptimme täältä

Ennen kuin aloitat huivin virkkaamisen, sinun on mietittävä, mitä ja miten sitä käytetään. Pitäisikö sen olla ympärivuotinen huivi vai vain kotikäyttöön tarkoitettu huivi? Pitäisikö sen olla kirjava ja erilainen, vai haluatko pitää sen tyylikkäämpänä arkikäyttöön? Riippuen siitä, mitä etsit, löydät sen luultavasti monien ilmaisten resepteihimme joukosta.

Kun olet valinnut mallin, on tärkeää katsoa tarkemmin, minkä langan haluat huiviin. Monet ihmiset ovat todella tyytyväisiä värinvaihdolla varustetun langan kanssa, sillä kaunis siirtymä todella tulee omakseen tässä kaltaisessa huivissa

Paksu ja herkullinen huivi on uskomattoman herkullinen peittämään hartiat ja kaula. Sitä voidaan käyttää pienenä peitteenä tien päällä ja kiertää hartioiden ympärille matkan edetessä. Tässä Go Handmaden Bohéme Velvet Finen Granny-huivi on hyvä valinta, sillä langan paksut kuidut jättävät hyvin pieniä reikiä.

Jos toisaalta haluat löysemmän ja kevyemmän huivin, niin Perfect Catchin kaltainen reikäkuvio on todella hyvä valinta. Tässä huivia voi käyttää mukavana lisävarusteena olkapäille asettamiseen, vyötärön ympärille solmimiseen tai taittamiseen ja kaulan ympärille kuin kevyt huivi

Jos pidät virkkaushuivista, niin suosittelemme myös tutustumaan virkattuihin mattoihimme. Monia samoista tekniikoista voidaan käyttää yksinkertaisesti vielä suuremmassa mittakaavassa, missä se vaatii immersioprojektia. Meiltä löytyy reseptejä virkattuihin vauvanmatoihin, sohvamattoihin, sänkymatoihin ja tietysti mattoihin.

Pidä hauskaa virkatun huivin kanssa.