SILKKI

Baby Silk on ylellinen lanka, joka on valmistettu 80 % babyalpakasta ja 20 % silkistä. Se ei voi olla mukavampaa! Langasta tulee uskomattoman pehmeää ja kiiltävää ja se antaa silkin ansiosta kuivemman tunteen kuin puhdas alpakka. Babysilk sopii sekä hienompiin sisävaatteisiin kesällä että talvella ja on aivan loistava hyvin nuorille, joilla on ohut ja herkkä iho.

Fin on mukava, pehmeä ja kiiltävä lanka, joka sopii vauvan vaatteisiin, herkullisiin toppeihin ja puseroihin, mutta myös moniin asusteisiin, kuten huiveihin ja hattuihin. 50 % silkkiä ja 50 % baby alpakkaa, mikä tekee langasta erityisen pehmeää ja kiiltävää. Sama neulontavoima kuin Thin Alpaca.

Skylla on kaunis silkkinen kiilto ja pehmeys, joka tulee kauniin yhdistelmästä hienointa silkkiä ja vauvaalpakkaa. Lanka on ohutta ja herkkää, ja se tulee neuloa ohuilla puikoilla, kun neulotaan yksin. Jos se yhdistetään johonkin muuhun Dreamlinen ominaisuuksiin, se voidaan neuloa paljon paksummilla puikoilla ja antaa mukavan kiillon muille langoille.