Virkattu kuviollinen pääsiäismuna

Koristele koti makeilla ja herkillä pääsiäismunilla ja tuo kevät kotiin. Meiltä löydät runsaasti virkattujen pääsiäismunien reseptejä eri kokoisina, kuvioina ja väreinä. Yhdistä reseptejä haluamallasi tavalla saadaksesi juuri sinun makuusi sopiva pääsiäismuna.

Katso ilmaiset pääsiäisreseptimme täältä

Kuten paisutetut pääsiäismunat, myös virkatut pääsiäismunat tarjoavat rikkaan mahdollisuuden yksilöidä niitä eri kuvioiden, värien ja kokojen muodossa. Virkkaamalla munat puuvillasta, jota meillä on valtava valikoima, voit valita lukemattomista väreistä. Esimerkiksi Lanka ja Colors Must-Have -väreissä on 100 eri värivalikoima, joten löydät varmasti itsellesi sopivan sävyn.

Tutustu puuvillalankaan täällä.

Laajan värivalikoiman lisäksi puuvilla sopii erinomaisesti myös pääsiäismuniin, sillä se voidaan pestä koneessa. Tämä tarkoittaa, että munat koneen ajon jälkeen ovat valmiita seuraavaa kautta varten ja voivat kestää vuosia - jopa sukupolvien ajan.

Lue lisää puuvillalangoistamme täältä

Virkatut pääsiäismunat ovat tyypillisesti noin 5 cm korkeita ja täytetyt puuvillalla. Sieltä vaihtoehtoja on monia, sillä värejä voi yhdistää kotiisi sopivaksi. Säilytä hieno pohjoismainen sisustus kirkkaissa, herkissä väreissä saadaksesi tyylikkään ilmeen. Anna sille kaasua keltaisella ja vihreällä väreillä pysyäksesi perinteissä tai valitse kokonaan kolmas ratkaisu. Mahdollisuuksia on monia.

Pääsiäismunien virkkauskuvio pääsiäislounaan koristeeksiVirkkaa pääsiäismunia Mayflower-puuvillasta – ilmainen virkkauskuvio

Virkatut pääsiäismunat eivät rajoitu vain roikkumiseen. Hienoja munia voi käyttää makeisten ja makeisten säilytykseen, jos ne on valmistettu kahdessa osassa. Voit myös valita suuremman pääsiäismunan vaihtamalla puuvillalangan esim. Kangaslanka ja nosta virkkuukoukku 8, mutta käytä samaa kuviota kuin yllä olevassa kuvassa. Näin saat ison pääsiäismunan lattialle tai ikkunalaudalle.

Mene metsästämään resepteihimme täällä.

Toivomme, että olet valmis aloittamaan oman, henkilökohtaisen pääsiäismunasi.

Nauttia :-)