Neulottu lahja ystävälle

Onko ystävälläsi pian syntymäpäivä? Ja puuttuuko sinulta inspiraatio siihen, mitä voit antaa hänelle lahjaksi? Sitten olet laskeutunut oikealle puolelle. Täältä annamme sinulle inspiraatiota hyvään ja kotikudolliseen ystävälahjaan.

Katso koko neulemallivalikoimamme täältä.

Neulotut hatut ovat varma voittaja lahjoissa. Neulottuja hattuja voidaan käyttää useita vuosia ja ne voidaan neuloa eri väreillä ja kuvioilla. Siten voit helposti neuloa täysin ainutlaatuisen hatun, joka sopii juuri lahjan saajalle.

Meillä on laaja valikoima miesten neulottujen hattujen reseptejä. Näin voit inspiroitua ja ehkä löydät täydellisen reseptin, joka tuottaa iloa ystävällesi. on hyvä idea neuloa langasta, joka voidaan pestä koneessa. Näin hattua on helppo käsitellä ja samalla se kestää vuosia. Samalla on tärkeää valita pehmeä ja kutiamaton lanka, jotta hattu tuntuu pehmeältä ja mukavalta päällä.

Alta löydät valikoiman hattureseptejä. Klikkaa vain kuvia päästäksesi resepteihin.

Rakastaako ystäväsi keittiössä olemista ja ruoanlaittoa? Sitten on olemassa erilaisia lahjaideoita juuri tähän. Voit mm. neulo hänelle muutamia kivoja patuja. Patatelineet ovat keittiön välttämätön osa. Samalla niitä voidaan neuloa eri kuvioin ja väreihin, ja siksi sinulle on taattu hauska ja viihtyisä neuleprojekti.

Voit myös neuloa pinon tiskipyyhkeitä ystävällesi. Kankaat ovat helppo, suoraviivainen ja edullinen neulontaprojekti, jolla pääset alkuun. Jos olet aloittelija neulemaailmassa, se on jopa ilmeinen projekti aloittaaksesi. Kankaat ovat suosittu neuleprojekti, mm. koska se on ympäristöystävällinen. Puuvillaneulotut liinat eivät eritä mikromuovia, ja lisäksi niitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.

Alta löydät valikoiman reseptejämme astianpidikkeisiin ja liinoja.

Neulotut sukat! Jokainen voi aina hyötyä siitä, ja siksi tällainen pari on myös ilmeinen mahdollisuus antaa ystävällesi. Etsi pehmeä sukkalanka hänen lempiväristään (suosikkiväreistään) ja neulo hänelle mukavat ja lämpimät sukat.

Neulotut sukat ovat välttämättömiä varsinkin talvella, ja samalla kotineulottuihin sukkiin liittyy usein viihtyisyyttä ja nostalgiaa. Siksi ilahduta ystävääsi parilla. Löydät täältä verkkosivustolta monia kauniita kuvioita neulottuihin sukkiin. Siksi vain etsi tarkka resepti, joka vastaa ystäväsi tarpeita.

Aloittaisitko mieluummin lahjan virkkaamisen ystävällesi? Sitten voit kurkata tämän sivun ja saada inspiraatiota virkattuun ystävälahjaan.

Oikein hauskaa kotona neulotun lahjasi kanssa :-)