Neulottu äitienpäivälahja

Äitienpäivä on joka vuosi toukokuun 2. sunnuntaina. Ja joka vuosi kaikki äidit ansaitsevat upean ja henkilökohtaisen lahjan. Siksi olemme koonneet tälle sivulle suuren määrän ehdotuksia siitä, mitä voit antaa äidillesi lahjaksi äitienpäivänä.

Lahjan neulomisesta tulee ainutlaatuinen ja persoonallinen lahja, johon lahjan saaja tulee rakastumaan. Mahdollisuuksia neulottuihin äitienpäivälahjoihin on monia – katso alta!

Katso kaikki naisten neulemallimme täältä.

Yksi tapa kunnioittaa äitiäsi on neuloa hänelle kaunis huivi tai kaunis peitto. Molempia osia voidaan käyttää useita vuosia ja niitä voidaan käyttää ahkerasti ympäri vuoden. Jos sinulla on aikaa ja ylijäämää aloittaa isompi neuleprojekti, kaunis huivi tai lämmin viltti on ilmeinen lahjavaihtoehto äidillesi.

Huivien ja mattojen neulomisessa on hienoa, että sen voi tehdä lukemattomilla tavoilla. Siksi voit helposti osua myös äitisi makuun. Onko hän esimerkiksi. Yksinkertaista kuviota ja klassisia värejä varten löydät reseptin, joka vastaa näitä toiveita. Jos hän toisaalta pitää villeistä kuvioista ja väreistä, voit myös helposti lähteä sellaiseen projektiin.

Alta löydät valikoiman reseptejämme huivit ja peitot. Voit myös lukea lisää neuloksesta huiveista täältä ja neulotuista matoista täältä .

Toinen ihana äitienpäivälahja on ihana itse neulottu hyvinvointipaketti. Tällainen paketti voi mm. koostuu meikkityynyistä, pyyhkeistä, hiuskumihousuista, saippuapusseista ja liinoista. Lisäksi voit lisätä herkullista kermaa tai seerumia, josta äitisi pitää. Kaikki osat saa koota mukavaan koriin ja näin saat täydellisen äitienpäivälahjan.

Hyvinvointipaketin eri osien neulominen ei vie kauan, mikä on etu, jos sinulla ei ole koko aikaa. Lisäksi pienemmät projektit, kuten liinat ja pyyhkeet, ovat täydellinen tapa harjoitella erilaisia neulontatekniikoita, ja samalla voit leikkiä eri väreillä. Samalla se on ilmeinen tilaisuus käyttää monia sen lankajäänteitä.

Katso kaikki sisustuskuviomme täältä.

Muita hallittavia neulontaprojekteja, jotka todennäköisesti miellyttävät äitiäsi, ovat esimerkiksi patanpitimet, liinat, kupinpäälliset ja tyynynpäälliset. Tällaiset projektit voidaan helposti neuloa ainaoikeaa ja siksi ne on helppo aloittaa. Lisäksi tällaiset lahjat ovat erittäin hyödyllisiä ja vastaanottaja voi aina käyttää niitä.

Voit myös neuloa vaatteita äidillesi. Onko hän esimerkiksi. täysin hulluna neulottuihin liiveihin, voit aloittaa tällaisen projektin. Monet liivikuviomme ovat yksinkertaisia ja ainaoikeaa, joten kauniin ja modernin liivin neulominen ei kestä kauan. Toinen varma voittaja on neulotut sukat. Pareja ei voi koskaan olla liikaa, ja samalla pari kotikudottua sukkia on superhenkilökohtainen ja mukava lahja lahjaksi.

Neuloeko äitisi itse? Sitten voit myös ilahduttaa häntä uudella neulepuikotetillä. Meillä on laaja valikoima tikkusarjoja, ja varmasti löytyy jotain, mikä osuu äitisi makuun. Puikasetti on neulojan pakollinen hankinta, sillä näin et seiso ja puute puikkojen kokoja ajoissa ja liian myöhään.

Tutustu neulesarjavalikoimaamme täällä.

Voit myös antaa äidillesi lahjakortin. Tällä tavalla hän saa mahdollisuuden valita, mitä hän kaipaa luovissa projekteissaan. Lahjakortti lähetetään digitaalisesti, joten se on täydellinen ratkaisu myös, jos et ole kotona äitienpäivänä. Lahjakortti on helppo välittää eteenpäin digitaalisesti, jotta äitisi voi saada lahjan myös äitienpäivänä.

Osta lahjakortti LindeHobbyiin tästä

Haluatko virkata lahjan äidillesi neulomisen sijaan? Sitten löydät monien virkkauskuvioiden joukosta myös monia hyviä tarjouksia ihanaksi lahjaksi. Vain muutamia mainitakseni: virkatut patanpitimet, pöytäsuojat ja korit.

Tutustu moniin virkkausmalleihimme täällä.

Todella hauskaa äitienpäivälahjan neulomista :-)