Neulottu lahja tyttöystävälle

Ansaitseeko ystäväsi herkullisen ja itse neulotun lahjan? Sitten voit helposti ja nopeasti aloittaa lahjan ja saada inspiraatiota tältä sivulta.

Mahdollisuudet tyttöystävän lahjaksi ovat loputtomat, ja se riippuu paljon tyttöystävästä, kenen on määrä vastaanottaa lahja. Rakastaako hän esim. neulottu sisustus? Vai onko hän enemmän hullumpi neulevaatteisiin? Mitä tahansa, alta löydät inspiraatiota siihen, mitä hän voi neuloa tietylle tyttöystävällesi.

Tutustu moniin neulemalleihimme täällä.

Jos lahja haluaa neuloa edullisessa ajassa, voit valita neulotun hiuskuminauhan, jota kutsutaan myös scrunchiksi. Nämä ovat ja tulee olemaan hitti! Ne ovat kauniita ja niitä voidaan tehdä kaikissa mahdollisissa väreissä. Samalla se on helppo ja mukava projekti sekä aloittelijoille että kokeneille neulejoille. Lisäksi crunchy on loistava tapa käyttää lankajäämiä.

Täältä voit lukea lisää neuloksesta.

Toinen edullinen projekti on neulotut liinat tai patanpitimet. Molemmat osat voidaan neuloa lyhyessä ajassa, ja sitten ne ovat vain superkäytännöllisiä lahjoja, joita voi käyttää joka päivä. Leiki väreillä ja kuvioilla ja ilahduta ystävääsi kaikilla sateenkaaren väreillä varustetuilla tiskipyyhkeillä tai anna hänelle muutama patalappu, joista hän nauttii joka ikinen päivä.

Voit lukea lisää ja neulotut tiskipyyhkeet täältä ja neulotut patanpitimet täältä .

Onko tyttöystäväsi menossa neulevaatteilla? Sitten voit myös heittäytyä neulomaan hänelle kauniin kesätopin tai kauniin liivin. Molemmat vaatteet tarjoavat ainutlaatuisen lisän vaatekaappiin ja niitä voidaan käyttää moneen eri tilanteeseen.

Verkkosivuillamme voit tutustua kauniisiin neulottujen toppien ja liivien kuvioihimme. Täällä voit inspiroitua erilaisista resepteistä, niiden väriyhdistelmistä ja kuvioista.

Topin tai liivin neulominen on suhteellisen edullinen projekti, joka samalla osoittaa, että olet käyttänyt aikaa ja vaivaa kauniin ja hyödyllisen lahjan tekemiseen ystävällesi.

Jos tyttöystäväsi rakastaa enemmän neulottuja hattuja tai otsapantaita, nämä ovat myös kaksi loistavaa lahjaideaa. Neulottuja hattuja ja otsapantaita voi käyttää vuosia, ja mietin, pitääkö ystäväsi erityisen mielellään hattua tai hiusnauhaa, jos olet neulonut hänelle?

Toinen todella hyvä lahja tyttöystävälle on kotitekoiset korut. Laajasta korutarvikevalikoimastamme löydät kaiken mitä tarvitset kauniiden korujen valmistuksen aloittamiseen. Valikoimasta löydät siis helmiä, koruja, kuminauhaa, hiuskoristeita ja työkaluja.

Tutustu laajaan koruvalikoimaan täällä.

Onko tyttöystäväsi edes iloinen neulomisesta? Sitten voit ostaa hänelle myös kauniin neulesarjan . Tällaisella setillä ei koskaan mene pieleen kaupungissa. Näin ystäväsi on varma, ettei hän toistaiseksi kaipaa neulepuikkoja projekteihinsa.

Voit myös antaa hänelle lahjakortin, jotta hän voi valita itse, mitä hän kaipaa luoviin projekteihinsa. Lahjakortti on digitaalinen, joten se on myös täydellinen ratkaisu, jos lahja puuttuu viime hetkellä.

Osta lahjakortti LindeHobbyiin tästä.

Nyt toivomme, että olet saanut inspiraatiota siitä, mitä voit neuloa tai antaa ihanalle ystävällesi. Todella hauskaa tyttöystävän lahjan kanssa :-)