Neulottu lahja vauvalle

Onko vastasyntynyt juuri saapunut perheeseen tai ystäväpiiriin? Ja haluatko neulomisen yhteydessä pikkuiselle henkilökohtaisen lahjan, josta sekä vauva että vanhemmat voivat hyötyä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä saat inspiraatiota monenlaisiin lahjoihin, joita voit neuloa vauvalle.

Katso kaikki vauvan neulemallimme täältä.

Vaihtoehtoja neulotuille vauvalahjoille on monia. Useimmat ihmiset ovat hallittavia ja miellyttäviä projekteja, jotka eivät ole liian aikaa vieviä. Lisäksi itse neulotut lahjat putoavat aina hyvään multaan vastaanottajan kanssa, mikä vain lisää neulomisen iloa entisestään!

Kotineulottu vauvanpeitto on aina varma voittaja, kun on kyse vauvalahjoista. Peiton tai vauvankääreen neulominen on ihana ja viihtyisä projekti, joka on myös paljon helpommin hallittavissa kuin aikuisen peiton neulominen.

Neulotulla vauvanpeitolla voit myös leikkiä erilaisilla tai uusilla neuletekniikoilla ja koota kauniita värejä. Ei ole olemassa yhtä tapaa, jolla vauvan peiton pitäisi näyttää. Vain mielikuvitus asettaa rajat, ja juuri sitä mattojen neulomisessa on niin ihanaa!

Tarjoamme laajan valikoiman ilmaisia kuvioita neulottuihin vauvanpeitoihin. Valitse vain suosikkireseptisi ja aloita tämä upea projekti.

Lue lisää neulotuista vauvanpeitoista täältä.

Vauvan vaatteet ovat myös mukava projekti. Mahdollisuuksia on todella monia: suukkoja, sukkia, tossuja, haalareita, vaippahousuja, hattuja, puseroita tai kenties ristiäismekko?

Helppo ja selkeä projekti on mm. neuloa suudelmaa tai hattua. Samalla taataan hauska ja viihtyisä projekti, sillä täällä voi leikkiä väreillä ja kuvioilla. Alla näet kolme reseptiämme, jotka sisältävät kaksi mustikan ja mansikan näköistä makeahattua sekä todella mukavan raidallisen suudelman. Kaikissa kolmessa reseptissä voit koota juuri ne värit, joista pidät eniten. Tuloksen pitäisi luultavasti olla hyvä kaikesta huolimatta!

Muita hallittavia projekteja, jotka eivät myöskään ole kovin aikaa vieviä, ovat vaippahousut, sukat tai tossut pienelle. Tutustu moniin vauvaresepteihimme ja löydä juuri ne vaippahousut tai vauvasukat, joilla haluat aloittaa. Jos et ole vielä neulonut housuja tai sukkia, saat täältä myös projektin, joka voi opettaa sinulle uusia tekniikoita. Samalla projekti ei ole liian hämmentävä, sillä vauvan neulominen ei vaadi yhtä paljon lankaa - eikä siis niin paljon aikaa.

Toinen taatusti hyvään maahan putoava lahja on neulottu puku tai ratsastuskassi. Nämä ovat superhyviä ja käytännöllisiä lahjoja, jotka osoittavat myös, että olet todella käyttänyt aikaa ja vaivaa kauniiseen ja ainutlaatuiseen lahjaan.

Kiva ja hyvä kotineulottu lahja vauvalle on myös suloinen nalle. Tarjoamme erilaisia reseptejä söpöille pehmoeläimille ja nallekarhuille, jotka on neulottu. Jos pidät myös virkkaamisesta, voit myös tutustua virkkausresepteihimme eläimille ja leluille ! Täältä löydät suuren määrän reseptejä mm. söpöjä nallekarhuja, ruokaleluja, mukavia liinoja ja söpöjä aiheita mm. puiset renkaat.


Katso kaikki tarvikkeet eläimille ja leluille täältä.

Todella hauskaa neulelahjasi kanssa vauvalle :-)