Neulottu häälahja

Oletko menossa häihin? Ja kaipaatko täydellistä lahjaa? Joten lue tästä ja hanki inspiraatiota kauniisiin, kotikudottuihin lahjoihin, jotka varmasti ilahduttavat morsiamen ja sulhasen.

Hyvä häälahja voi olla monen muotoinen ja värillinen ja riippuu pitkälti parista itsestään. Siksi tarjoamme täällä useita erilaisia häälahjatarjouksia. Sama kaikille on kuitenkin se, että ne kaikki johtavat henkilökohtaiseen ja ainutlaatuiseen lahjaan, joka voi kestää vuosia.

Katso koko neulemallivalikoimamme täältä.

Morsiamen ja sulhasen kodin sisustus on varma voittaja. Vaihtoehtoja on monia, mukaan lukien peitot, tyynyliinat ja koristeet. Matto on aikaa vievä projekti, mutta se on puolestaan lahja, joka kestää vuosia ja sopii käytettäväksi niin sohvalla, puutarhassa, piknikillä jne.

Lue lisää neulotuista matoista täältä.

Iso projekti on myös puffin neulominen. Pouf koristaa morsiamen ja sulhasen kotia ja muistuttaa heitä sinusta ja kaikesta ajasta, jonka olet laittanut niin kauniiseen lahjaan.

Voit myös neuloa mukavan tyynyliinan. Täällä tarjoamme useita erilaisia reseptejä kauniille ja ainutlaatuisille tyynyliinoille kauniilla kuvioilla.

Muita käytännöllisiä ja hyviä lahjoja ovat neulotut patalaukut, pöytäsuojat, pyyhkeet tai liinat. Voit mm. neulo kokonaisena pinon tiskipyyhkeitä eri väreissä ja kuvioissa, mikä varmistaa morsiusparille, ettei heidän tarvitse ostaa liinoja lähitulevaisuudessa. He saavat lahjan, joka kestää varmasti vuosia ja samalla levittää värejä arkeen.

Myös kodin sisustus on varma voittaja. Täältä pääset mm. valitse neulotko kauniin sateenkaaren tai paljon pieniä sydämiä juhlimasi rakkauden symboliksi.

Katso kaikki neulotut sisustusmallimme täältä.

Lahja, joka myös herättää huomiota ja iloa, on itse neulottu "hyvinvointipaketti". Tällainen paketti voi koostua itse kudotuista meikkityynyistä, saippuapusseista, liinoista, pyyhkeistä ja resoreista. Eri osat voidaan sitten laittaa mukavaan koriin - ja sitten sinulla on täydellinen häälahja!

Valitse langan värit ja neulekuviot, joista pidät eniten, ja aloita sitten. Vain mielikuvitus asettaa rajat, ja hyvinvointipaketti voi siten olla monissa eri sävyissä ja väreissä.

Jos aloitat mieluummin itse virkatulla lahjalla, niin tältä sivulta saat siihen paljon inspiraatiota. Voit myös tutustua moniin ilmaisiin virkkauskuvioihimme.

Katso kaikki virkkausmallimme täältä.

Pidä hauskaa itse neulotun häälahjasi kanssa :-)