Neulottu isänpäivälahja

Isänpäivä osuu joka vuosi perustuslain päivään 5. kesäkuuta. Jos kaipaat upeaa lahjaa isällesi, voit neuloa lahjan, joka voi tuottaa iloa vuosiksi eteenpäin. Tältä sivulta saat inspiraatiota hyvään ja hyödylliseen isänpäivälahjaan, joka on neulottu.

Isänpäivälahjan neulomisen ei tarvitse olla suuri tai aikaa vievä projekti. Lahjamahdollisuuksia on monia, ja yksi asia on varma: lahja on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen ja ilahduttaa varmasti isääsi.

Katso kaikki neulemallimme täältä.

Yksi lahja, jonka isäsi voi käyttää vuodesta toiseen, on neulottu hattu. Vaikka kesäkuu ei olekaan se kuukausi, jonne käyt eniten hatun kanssa, isäsi sellaisen lahjan kanssa ei kestä eikä kaipaa hattua tulevaa talvikautta varten.

Neulottua hattua voi käyttää vuosia. Neulottuihin hattuihin kannattaa valita pehmeä ja naarmuuntumaton lanka, joka voi olla myös konepestävää. Näin hatusta on helppo käsitellä ja se tuntuu mukavalta päällä.

Alta löydät valikoiman miesten hattujen neulekuvioitamme.

Toinen selkeä suosikkilahja isällesi on neulotut sukat. Niitä ei voi koskaan saada liikaa, ja niitä voi - kuten neulottuja hattuja - käyttää vuosia. Tarjoamme laajan valikoiman ilmaisia kuvioita neulottuihin sukkiin ja sukkalangoihin. Sukkien neulomisessa on se hyvä puoli, että väreillä ja kuvioilla voi leikkiä. Siksi voit neuloa parin, joka sopii suoraan isäsi makuun.

Katso kaikki sukkalangamme täältä.

Hieman suurempi projekti, johon voit ryhtyä, jos sinulla on aikaa siihen, on neulottu villapaita. Tällainen lahja herättää ehdottomasti jännitystä ja samalla osoittaa, että olet todella käyttänyt aikaa hyvän lahjan neulomiseen isällesi. Täältä sivustolta löydät suuren määrän reseptejä miesten villapaitoja varten. Niitä on monia eri versioita - joissakin on raidat tai pohjoismaiset kuviot, toisissa satulan olkapäät tai kierteet.

Toinen suuri projekti, joka kuitenkin vie vähemmän aikaa kuin villapaita, on liivi. Liivi on siinä määrin tullut jälleen muotiin, ja sitä käyttävät miehet, naiset ja lapset. Alta löydät valikoiman reseptejämme sekä miesten villapaitoja että miesten liivejä varten.

Muita ideoita superhyviin isänpäivälahjoihin, jotka ovat myös superkäytännöllisiä, ovat neulotut patalaukut tai astiapyyhkeet. Tällaiset projektit ovat helppoja ja yksinkertaisia, ja niistä on hyötyä keittiössä joka päivä. Täälläkin voi leikkiä eri väreillä ja kuvioilla ja valita mitä isäsi makuun kuuluu. Jos isäsi tarvitsee leipäkorin keittiöön, voit myös neuloa sellaisen. Kotona neulotut korit ovat varma hitti ruokapöydällä ja osoittavat samalla paljon viihtyisyyttä ja persoonallisuutta.

Pidätkö enemmän virkatuista lahjoista? Sitten voit tarkistaa tämän sivun . Täältä löydät kaikki virkkausmallimme, jotka tarjoavat myös monia ideoita isänpäivälahjoiksi, mm. virkatut hatut, ostosverkot ja tyynyliinat.

Todella hauskaa neulotun isänpäivälahjan kanssa :-)