Neulottu lahja lapsille

Haluatko neuloa oman lahjasi rakkaalle lapselle perheessäsi tai ystäväpiirissäsi? Sitten olet laskeutunut oikealle puolelle. Täältä löydät useita lahjaideoita neulottuihin lahjoihin eri-ikäisille lapsille. Täältä sivustolta löydät runsaasti ilmaisia neulekuvioita, ja siksi lapsen neulemahdollisuuksia on monia!

Katso kaikki neulemallimme täältä.

Jos sinulla on hauskaa, voit neuloa vaatteita lahjan ansaitsevalle lapselle. Neulepuserot ovat ja tulevat olemaan hitti, ja samalla villapaitaa voi käyttää ahkerasti ympäri vuoden. Tarjoamme monia ilmaisia reseptejä lasten villapaitoja varten.

Reseptejä on eri kokoisia. Samalla niitä tulee myös sekä kuviollisena että ilman ja joko yksivärisinä tai useampana. Valinta on täysin sinun!

Meillä on myös monia upeita malleja neulottuihin liiveihin. Liivit ovat erittäin hauska ja hallittava projekti - sekä aikuisille että lapsille. Liivit ovat myös erittäin suosittuja, ja niitä voidaan neuloa monella eri tavalla ja eri väreissä. Jos haluat lukea lisää liivien neulekuvioista, katso tämä sivu . Liivin lisäksi kiva mekko on myös kiva lahja, joka ilmaisee, että olet käyttänyt aikaa ja vaivaa lahjaan. Sekä liivit että mekot ovat hyviä ja hyödyllisiä lahjoja lapselle. Ja molemmissa projekteissa voit leikkiä erilaisilla neulontatekniikoilla, kuvioilla ja väreillä. Näin voit tehdä neulotusta lahjasta täysin ainutlaatuisen ja erikoisen, jotta se sopii juuri lahjan vastaanottavalle lapselle.

Rakastaako lapsi, jota on tarkoitus hemmotella kivalla lahjalla, pukeutua? Sitten voit myös neuloa kivan puvun! Katso vain joitain alla olevia reseptejä, joiden avulla voit aloittaa.


Katso kaikki neulemallimme lapsille täältä.

Myös lastenhuoneen tavarat ovat varma voittaja. Täällä on myös monia mahdollisuuksia! Resepteistämme löydät sekä kauniita että omituisia tyynyliinoja ja mattoja, jotka voivat koristaa lastenhuonetta. Tarkista esim. tämä resepti kauniilla merenneitomatolla, joka vetoaa taatusti moniin lapsiin.

Neulottu peitto on sekä ihana että käytännöllinen lahja lapselle. Sen voi neuloa monella eri tavalla ja eri väreillä, ja sitten se voi seurata lasta vielä vuosia.

Reseptivalikoimasta löydät myös söpöjä lelueläimiä, jotka voivat edistää tuntikausien leikkiä. Neulo mm. kaksi söpöä nallekarhua, Lotte & Luffe, tai heittäydy neulomaan lumiukkoa, jos lähestyt joulua.

Voit myös neuloa koristeita lastenhuoneeseen. Onko lapsi esim. sateenkaareihin hulluna, voit neuloa kivan, joka voi ripustaa ovenkahvaan tai kattoon. Voit myös neuloa hienoimpia pieniä kaktuksia, jotka koristavat ikkunalaudan.

Haluatko sen sijaan aloittaa virkkauslahjalla? Sitten tältä sivulta löydät inspiraatiota ihanaan virkattuun lapsenlahjaan. Täältä löydät kauniita kirjanmerkkejä, leluruokaa ja söpöjä nallekarhuja.

Todella hauskaa itsekudotun lahjan kanssa :-)