Hoookedin Zpagetti-lankaa

Katso Hoookedin jännittävä Zpagetti -kangaslanka. Tämä paksu t-paitalanka antaa erittäin lujan ja vankan lopputuloksen. Se soveltuu erittäin hyvin näppärän neulotun puffin, tyynyn, lampunvarjostimen tai suuren virkatun maton valmistukseen.

Näet nopeasti projektisi kehityksen langan paksuuden ansiosta.

Huomaa , että jokainen Zpagetti-avain on ainutlaatuinen ja kuvassa näkyvät avaimessa mahdollisesti olevat eri sävyt/värit. Jos sinulla on väritoive, kirjoita tilaukseen kommentti. Jokainen avain painaa n. 850 grammaa ja tulee aina avaimena, vaikka kuvassa olisi useampi kuin yksi avain.

Hooked Zpagetin kangas täyttää eurooppalaisen REACH-standardin värjäyskemikaalien käytön turvallisuudesta.

Jos pidät kierrätysajatuksesta, tutustu Hoookedin kierrätettävästä muovista valmistettuihin virkkauskoukkuihin , jotka sopivat kooltaan täydellisesti Hoooked Zpagettille ja Ribbon XL :lle.

Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
EUR15.00
0 arvostelua
0 arvostelua

Koukussa Zpagetti

Hoookedin kierrätyspuuvillalanka alkoi alun perin T-paitalangana vuonna 2008.

Lanka on valmistettu muotiteollisuuden kierrätetystä puuvillasta, ja sen on erityisesti valinnut Hoookedin oma, omistautunut henkilökunta.

Hoooked on intohimoinen virkkaukseen ja neulomiseen. Heidän tehtävänsä on inspiroida ja luoda. Siksi heillä on myös monia reseptejä, mukaan lukien laukut, matot, sisätilat ja paljon muuta.

Zpagetti-kangaslankaa on saatavana useissa sävyissä ja ne on helppo neuloa ja virkata. Suosittelemme käyttämään virkkuukoukkuja kokoa 12-15mm, mutta myös muitakin voi käyttää.