Virkattu joulukoristeita joulukuuseen

Aloita oman koristeesi virkkaaminen klassiseen, moderniin tai ehkä jopa pohjoismaiseen joulukoristeeseen joulukuuselle. Vaihtoehtoja on monia, kun tulee virkattuja joulukoristeita, joten todellakin on vain tehtävä löytää juuri sinun tarpeisiisi, tasoihisi ja toiveisiisi sopivat reseptit. Onneksi meillä on laaja valikoima, joten voit löytää täydellisen.

Katso laaja valikoimamme virkattuja joulukoristeita täältä.

Kun aloitat virkkaamaan joulukoristeita joulukuuseen, on ennen kaikkea tärkeää olla valitsematta reseptejä, jotka painavat kuusen oksia. Siksi on tärkeää valita pienempiä koristeita, joulupalloja ja vastaavia, jotka eivät paina puun oksia ja saavat koristeen näyttämään raskaalta. Kevyen ja tyylikkään joulukoristeen saavuttamiseksi on siksi tärkeää, että jos haluat täyttää joulukoristeen vanulla, niin koristeesta ei tule liian suurta. Onneksi meillä on laaja valikoima reseptejä, jotka toimivat todella hyvin joulukuusenkoristeisiin.

On myös tärkeää valita lanka, joka sopii virkattuihin joulukoristeisiin. Jos se on kevyt ja ilmava, kokeile mohairlankaa, joka on erittäin hienoa ja kevyttä lankaa. Lanka on myös hieman pullistunut tekstuurissa, mikä antaa virkattuihin joulukoristeisiin uskomattoman kauniin ja tyylikkään ilmeen. Se on erityisen ilmeistä pohjoismaisissa joulukoristeissa, joissa halutaan saavuttaa puhtaan valkoinen ja elegantti tyyli.

Lue lisää mohair-langasta täältä.

Virkatuissa joulukoristeissa käytetään usein pieniä virkkuukoukkuja pienten ja yhtenäisten osien aikaansaamiseksi. Tässä on tärkeää valita virkkaustyyliisi sopiva virkkuukoukku, sillä pienikokoinen työ voi olla raskasta sormille. Joten on todella hyvä panostaa kunnolliseen, ergonomiseen virkkuukoukkuun, jotta sormet säästyvät liian raskaalta työltä kauniin koristeen virkkaamiseksi. Onneksi olemme koonneet artikkelin, jossa on parhaat neuvot virkkuukoukun valintaan, jonka haluamme kovasti jakaa kanssasi.

Löydä sinulle sopiva virkkuukoukku täältä

Sen sijaan, että virkkaat litteän joulukoristeen, heittäydy virkattuun joulusydämeen, johon voit säilyttää pippuria tai pieniä kepposia antamaan joulukuusillesi elämää. Pieni kori on helppo ja hallittavissa oleva projekti aloittaa – ja kun olet juuri saanut tekniikan kiinni, ne melkein hyppäävät pois neulasta. Sydänkori on myös virkattu Drops Alpaca -langasta , joka on mukavan kevyt ja tyylikäs lanka, joka näyttää kauniilta joulukuusessa.

Virkatun joulukorin reseptin löydät täältä

Jos pidät enemmän tyylikkäistä ja tyylikkäistä pohjoismaisista joulukoristeista, sieltä löytyy myös apua. Lukuisten ilmaisten, kauniiden reseptien lisäksi, jotka löydät täältä , voimme tarjota myös aiheeseen omistetun kirjan, jossa on virkkausreseptejä. Pohjoismaiset joulukoristeet ovat joulukoristeiden tyyli, jossa yhdistyy viihtyisyys, nostalgia ja perinteet yhdistettynä valkoiseen ja tyylikkääseen ilmeeseen. Kirja on täynnä joulukuusen joulukoristeita, mutta koristeella voi koristella myös monia muita paikkoja kodissa. Se on myös täynnä apua, joten saat kauneimmat joulukoristeet.

Osta kirja täältä

Toivomme, että nyt tunnet olevasi täysin valmis aloittamaan omien virkattujen joulukoristeiden kanssa joulukuusen.

Nauttia :-)