Virkatut kuviotontut

Harrastatpa sitten tonttujen kiusaamista tai vähän suloisempia tämän tyyppisiä tonttuja on aina kiva virkata suloiseen joulukauteen. Tonttuja voi tulla monissa eri muodoissa, mutta useimmille on yleistä merkittävä tonttuhattu ja ilkikurinen hymy. Tänne olemme keränneet suuren määrän hauskoja reseptejä niin aloittelijoille kuin virkkuukoukun kanssa kokeneemmillekin, joten ihmettelen, löytyykö myös sinulle sopiva resepti?

Katso laaja valikoimamme virkattuja tonttuja täältä

Pikku Joulupukki on täysin ainutlaatuinen tanskalaiselle jouluperinteelle, sillä me olemme ainoita, jotka koristelemme jouluksi söpöillä tontuilla. Joulupukin idea juontaa juurensa 1800-luvun alusta, ja siitä lähtien on tullut julkista omaisuutta. Nykyään Joulupukki tunnetaan joulupukin henkilökohtaisena apulaisena lahjojen tekemisessä ja pakkaamisessa.

Joulupukki asuu perinteisesti tallissa ja navetassa, mutta onneksi se on siirretty kotiimme koristeeksi. Tontut voidaan tehdä niin, että ne voivat istua, roikkua tai seisoa yksin. Ne voivat olla ilkikurisia, suloisia tai hymyileviä tai istua valmiina kuumaan puuroon. Joten on monia vaihtoehtoja, kun aloitat joulupukin virkkaamisen.

Kun aiot aloittaa pixien virkkaamisen, on tärkeää valita oikeantyyppinen lanka. Tässä puuvilla on aivan ihanteellinen, sillä se voidaan pestä korkeissa lämpötiloissa ja se voi yleensä säilyttää muotonsa useita vuosia. Tämän tyyppistä lankaa suositellaan myös nallekarhuille yleensä. Kaksi suosituinta puuvillatyyppiämme ovat Drops Paris ja Mayflower Junior 8/4 . Molemmat langat voidaan pestä koneessa jopa 60 asteessa ja niissä on laaja värivalikoima.

Yksi kotitekoisen pixien valmistamisen eduista on se, että voit valita täysin, mitkä värit koristat sen. Oletko esim. enemmän pitääksesi sen vihreän tai perinteisen punaisen sävyissä, sitten valitset vain värilangan. Värin valinnassa kannattaa katsoa tarkemmin Lanka ja värit, jotka tarjoavat sekä Must-Haven että Epicin kanssa 100 eri värisävyä. Täältä löydät varmasti itsellesi sopivan.

Tutustu laajaan puuvillalankavalikoimaamme täällä

Haluatko virkata epätavanomaisen pixien? Jouluhiiri Magnus on söpöin jouluhiiri, joka tekee pienistä ja isoista joulutunnelmissa. Joulupukin mukana tulee virkattu pusero ja se voidaan helposti lisätä pieneen joulupukkihattuun, ja sitten se on täysin valmis jouluksi. Virkkaa tarvittaessa. Joulupukin hattu ompelematta tai virkkaamatta sitä, ja sitten pieni nallekarhu voi pitää hauskaa ympäri vuoden.

Löydät Julemusen Magnuksen reseptin täältä

Lue lisää nallekarhujen virkkaamisesta täältä

Toivomme, että olet nyt hyvin pukeutunut aloittaaksesi oman virkatun pixiesi.

Nauttia :-)