Neulekuvio Huivi

Neulottu huivi on suosittu, kodikas ja lämmin projekti, johon monet neulojat lähtevät. Ja voimme hyvin ymmärtää sen. Huivin osaa neuloa sekä kokeneet neulojat että aloittelijat, ja neulottuja huiveja voi käyttää vuodenajasta ja asusta riippumatta. Lisäksi kotitekoinen huivi voi kestää useita vuosia - ehkä sukupolvia. Siksi huivin neulominen on kaiken sen arvoista.


Ilmaisia neulekuvioita huiveissa.
Katso kaikki neulemallimme täältä.

Neulottujen huivien resepteissämme on älykäs se, että huiveja voidaan käyttää myös huiveina. Neulomalla huivin saat mahdollisuuden saada jotain lämmintä hartioillasi viileisiin kesäiltoihin ja syys- ja talvipäiviin sekä kietoa se kaulasi lämmittämään. Tällaista huivihuivia neuloessa voi siksi olla hyvä idea miettiä, minkä värisiä lankoja neulotaan ja sopivatko ne takkiisi tai takkiisi.

Meillä on laaja valikoima malleja sekä neulottuihin että virkattuihin huiveihin. Reseptit ovat täysin ilmaisia ja ne voi ladata suoraan verkkosivuilta.

Kaikki reseptit kutsuvat viihtyisyyteen ja lämpöön, mutta ovat myös todella tyylikkäitä hienoineen yksityiskohtineen. Erilaiset huivit on siis neulottu eri tekniikoilla ja eri väreillä, joten varmasti löytyy sinun makuusi sopiva huivi. Reseptejä on myös eri kokoisia ja muotoisia, ja joissa toiset kutsuvat käytettäväksi huivina, toiset pienemmiksi mattoiksi, esimerkiksi rantakäyttöön. Huivi ei siis usein ole vain huivi - sillä voi olla monia erilaisia tehtäviä.

Katso lisää neulottujen huivien reseptejä täältä.

Neulomalla huivia pääset tutustumaan erilaisiin neulontatekniikoihin. Voit neuloa esimerkiksi huivin ainaoikeinompeleella ja reikäkuviolla, kadonneilla ompeleilla, kierteillä, patentti-, joustinneule- tai lehtikuviolla. Voit myös neuloa kauniin raidallisen tai kuviollisen huivin. Se on täysin sinusta kiinni, mitä valitset. Yksi asia on varma: ilmaisista resepteistämme on paljon valinnanvaraa.

Neulottavaa huivia valitessasi voit myös miettiä, mihin haluat huivia käyttää. Pitäisikö sitä käyttää sisällä vai ulkona? Pitäisikö sen toimia lämpimänä ja mukavana huivimattona sohvassa? Pitäisikö sitä käyttää jokapäiväiseen asuun? Pitäisikö sitä käyttää kauniina ja eleganttina elementtinä juhlatilaisuuksissa? Vai johonkin täysin erilaiseen? Riippuen siitä, mitä etsit, voit todennäköisesti löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan huivin.

 

Yksi suosikkihuiveistamme on tämä kaunis huivi, joka on neulottu ylhäältä alas reikäkuviolla ja ainaoikeinompeleella. Löydä ilmainen resepti täältä. Huivi on neulottu mukavasta ja kauniista DROPS Alpaca -langasta , joka koostuu 100 % superhienosta alpakasta.

Kun olet valinnut kaavan, jolla haluat aloittaa, kuviosta näkyy, mitä lankaa tulee käyttää huiviprojektissa. Monet huiveistamme on neulottu lämpimistä ja pehmeistä langoista, kuten villasta, alpakasta, merinovista ja mohairista. Tarjoamme erityisesti DROPSin monia kauniita huivikuvioita, joissa on käytetty lankoja valtavasta DROPS -lankavalikoimastamme . Tutustu valikoimaan ja tutustu moniin kauniisiin lankaväreihin.

DROPS Shawl & Poncho - Katso mallit tästä.

Eri kuvioiden sisällä kerrotaan myös millä puikoilla sinun tulee neuloa. Täällä ehdotetaan usein pyöreitä neuloja, koska ne sopivat täydellisesti huivien neulomiseen. Pyöreällä neulalla voit helposti seurata kaikkia ompeleita ja varmistaa, että niille on tilaa. Koko pyöröneulavalikoimamme näet täältä .

Huivikuvioistamme löydät myös ilmaisia kuvioita ponchoille. Yhdellä näistä malleista voit aloittaa upean neuleprojektin, joka päätyy lämpimään, kauniiseen ja käytännölliseen asuun - joko itsellesi tai jollekulle, josta välität.

Tarjoamme myös laajan valikoiman reseptejä virkattuihin huiviin. Joten jos haluat mieluummin virkata huivin tai huivin kuin neuloa sen, se ei ole ongelma. Neulottujen huivimallistomme tapaan meiltä löytyy malleja virkattuihin huiviin, jotka sopivat mainiosti mukaviksi huiveiksi iltaan sohvalla, lämpiminä huiveina tai tyylikkäinä huiveina kaupungille lähdettäessä.

Virkatut huivit - katso reseptivalikoima täältä.

Jos rakastat kotineulottuja huiveja, kotitekoiset matot ovat ehdottomasti myös sinua varten. Meillä on monia kauniita ja ilmaisia reseptejä vauvojen ja aikuisten matoille sekä kauniille matoille. Voit lukea tästä lisää täältä.

Nyt toivomme, että olet ollut hyvin varusteltu aloittaaksesi mukavan huivin neulomisen.

Todella hauskaa neuleprojektin parissa :-)