Neulekuvio Top

Kaipaatko kaunista toppia? Sitten voisit harkita sellaisen neulomista itse. Näin saat ainutlaatuisen ja kotitekoisen lisäyksen vaatekaappiisi. Neulottuja toppeja voidaan käyttää moneen eri tilanteeseen. Käytä sitä esimerkiksi kesällä hameen tai shortsien päällä tai talvella pitkähihaisen puseron alla.

Jos olet ihastunut ajatukseen neuloa toppi itse, olet päätynyt oikealle sivulle. Täältä näet valikoiman ilmaisia toppireseptejämme ja saat inspiraatiota uuteen projektiisi. Jos haluat inspiraatiota muihin neuleprojekteihin, voit vierailla tällä sivulla . Täältä löydät kaikki ilmaiset neulemallimme.

Tutustu koko neulottujen toppien mallivalikoimaamme täällä.

Täällä verkkosivuillamme voit tutustua kauniisiin neulottujen toppien kuvioihimme. Inspiroidu erilaisista resepteistä, niiden väreistä, ilmeistä ja materiaaleista ja valitse ilmainen resepti, jolla haluat aloittaa.

Valikoimasta löydät sekä lyhythihaiset topit että täysin hihattomat. Myös yläosien muoto vaihtelee, toisilla on esimerkiksi korkea kaula, toisilla avoin kaula. Toppia neulomalla pääset myös tutustumaan erilaisiin neulontatekniikoihin. Topien reseptit tarjoavat kaikkea lehtikolikoista, reikäkuvioista ja aaltokuvioista kylkiluihin, raglaniin ja käänteisiin.

Jos haluat neuloa topin kesäkäyttöön, suosittelemme neulomaan puuvillalangasta. Tämä johtuu siitä, että se saa yläosan tuntumaan kevyeltä ja saa ihon hengittämään. Ei ole ongelma löytää resepti, jossa käytetään puuvillalankaa. Suurin osa kuvioidemme toppeista on neulottua puuvillaa.

Täältä näet puuvillalankavalikoimamme.

Meillä on hyvin erilaisia puuvillalankoja, ja jokainen laatu esittelee laajan värivalikoiman. Siksi sinulla on runsaasti mahdollisuuksia neuloa toppi juuri sinun suosikkivärilläsi tai yhdistää useita eri värejä, joista pidät. Yksi parhaista asioista itse vaatteiden neulomisessa on, että sinun ei tarvitse valita kuviossa näkyvää väriä. Värin valinta on täysin itsestä ja henkilökohtaisesta mausta kiinni.

Kun olet löytänyt oikean mallin kauniille toppille, löydät myös helposti ja nopeasti nettisivuiltamme työhön tarvitsemasi neulepuikot. Monet topit on neulottu pyöröpuikoilla. Meillä on laaja valikoima erilaisia pyöreitä tikkuja - sekä kiinteitä että vaihdettavia. Täällä voit valita puusta tai metallista valmistettujen tikkujen välillä sen mukaan, mitä haluat. Jos haluat valita enemmän tikkuja, voi olla hyvä idea tutustua pyöreisiin tikkusarjaamme. Setin fiksu puoli on, että sinun ei tarvitse ostaa uusia neuloja joka kerta, kun aloitat uuden neuleprojektin. Täällä on useita erikokoisia tikkuja, joiden välillä voit vaihtaa.

Katso monet pyöreät tikkumme täältä.
Ja katso pyöreä neula, joka on asetettu tänne.


Neulottujen toppiemme resepteistämme löydät muun muassa tämän kauniin topin nimeltä "Spiced Breeze". Resepti on suosittu ja ymmärrämme sen hyvin. Se huokuu kesäistä tunnelmaa. Samalla sen muoto on yksinkertainen: neulotaan sileällä ompeleella joustinneuleilla, minkä jälkeen sen voi neuloa monissa kauniissa väreissä. Työssä on käytetty DROPS Parisia, jota on saatavilla laajassa värivalikoimassa. Lanka on myös kaunista puuvillalankaa, joka ei kutise tai kirvele.

Reseptivalikoimasta löydät myös tämän kauniin "Siempre Celeste" -topin. Se on kauniin muotoinen ja neulottu kauniilla aaltokuviolla. Valitse esimerkiksi kaunis pastelliväri kuten kuvassa tai valitse voimakkaampi väri. Valinta on täysin sinun :-)

Virkkaatko mieluummin topin kuin neuloisitko sen? Joten lue lisää virkkauskuvioista täältä.

Voit myös nähdä koko virkkausmallivalikoimamme täältä.
Ja täältä näet naisten virkatut huippureseptimme.

Nyt toivomme, että sait inspiraatiota uuteen neuleprojektiisi neulepussin muodossa. Muuten olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää kaavoista, langoista, neuloista jne.

Pidä hauskaa neulotun toppisi kanssa!