Neulekuvio Hattu / otsapanta

Onko syksy ja talvi tulossa? Sitten on aika aloittaa kauniita ja lämpimiä projekteja, jotka voivat lämmittää sinua kylmänä vuodenaikana. Todella mukava ja hallittavissa oleva neuleprojekti, jota voi käyttää joka päivä samaan aikaan, on neulottu hattu tai neulottu otsapanta. Molemmilla taataan upea neuleprojekti, joka on samalla hallittavissa ja ei liian aikaa vievä.

Katso kaikki neulemallimme täältä.

Et todellakaan voi saada liian monta neulottua hattua tai otsanauhaa. Ja jos vielä luulet saavasi yläreunan, voit aina neuloa hattuja tai otsapantaita perheenjäsenillesi, ystävillesi, kollegoillesi jne. ja ilahduttaa heitä upealla syys- tai talvilahjalla.

Tarjoamme laajan valikoiman ilmaisia kuvioita neulottuihin hattuihin ja otsapannoihin naisille, miehille, lapsille ja vauvoille. Mallit tarjoavat monia erilaisia neuletekniikoita, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Täysin klassinen neulottu hattu neulotaan usein ainaoikeaa joustinneuleilla tai joustinneuletta kauttaaltaan. Tällainen hattu on helppo ja suoraviivainen neulontaprojekti, jonka ei tarvitse kestää montaa tuntia tai päivää. Klassinen neulottu hattu ei myöskään mene koskaan pois muodista ja sitä voivat käyttää sekä naiset että herrat, tytöt ja pojat.

Tarjoamme myös malleja, joissa voit leikkiä entistä enemmän neulontatekniikoilla. Valitse esim. kuvio, jossa sinun on neulottava hattu, jossa on tekstuurikuvio, kierre tai täydellinen patentti.

Voit myös neuloa hauskan ja omituisen hatun vauvalle tai rakastamallesi lapselle. Valikoimastamme löydät mm. mustikoita, mansikoita tai kurpitsaa muistuttavia hattuja. Löydät myös mukavia ja söpöjä joulupukin hattuja, joista tulee joulukuun hitti.

Tulevasta vuodenajasta riippuen voit neuloa vauvan tai lasten hatun, joka sopii suoraan lomaan ja luo iloa ja mukavuutta. Katso joitain vauvan ja vauvan hattureseptejä yllä.

Pääpannoissa sinulle taataan myös helppo ja nopea neulontaprojekti täällä. Jos haluat täysin klassisen päänauhan, voit neuloa sen ainaoikeinneuletta, joustinneuletta tai täyspatenttia ainaoikeaa neulomalla. Jos toisaalta haluat hieman enemmän leikkiä, voit valita reseptin hiuspantalle, jonka keskellä on mukava kierre.

Voit myös neuloa kauniin kuviollisen päänauhan. Tarkista esim. tämä resepti ulos , jossa on mukava pohjoismainen kuvio - täydellinen talvikäyttöön!

Kun olet valinnut mallin mukavalle neulokselle hatulle tai hienoksi neulotulle päänauhalle, on aika valita lanka ja langan väri. Koska hattujen ja päänauhojen tehtävänä on lämmittää päätä ja korvia, monet hatut ja päänauhat neulotaan villasta tai villasekoituksesta ja esim. alpakka tai polyamidi. On tärkeää, että valitset langan, joka tuntuu pehmeältä ja herkulliselta ja joka ei naarmuta.

Täältä näet koko villalankavalikoimamme.

Kun olet löytänyt täydellisen langan hattullesi tai päänauhallesi, värivalinta tulee! Tässäkin mahdollisuuksia on monia. Pitäisikö hatussa tai otsapantassa olla useita värejä vai vain yksi? Ja mikä väri sopii parhaiten makuusi ja syys- tai talvitakkiisi? Hattujen ja päänauhojen kauneus on, että jos vain yhden langan värin valitseminen on vaikeaa, voit helposti ja nopeasti neuloa useita hattuja tai hiusnauhoja eri väreissä. Tällä tavalla sinulla on myös muutamia erilaisia valintoja joka päivä, kun lähdet ulos ovesta.

Useimpiin hattuihin ja otsapannoihin käytetään pyöreitä neuloja, ja joissain tapauksissa on hyvä olla myös sukkaneula hattuja neulottaessa. Resepteistämme näet, mitä tikkuja suositellaan.

Katso koko tikku- ja neulavalikoimamme täältä.

Nyt toivomme, että olet pukeutunut hyvin neuloaksesi kauniin hatun tai kauniin otsanauhan. Nauttia :-)