Neulekuvio Hame

Neuloa ei missään nimessä ole varattu suurille neuleille, hatuille ja tossuille. Neulottu hame on myös upea projekti, joka voi lisätä väriä arkeen. Neulottu hame voi olla paksu ja herkullinen talvikäyttöön tai kevyt ja ilmava kevät- ja kesäkäyttöön.

Tältä sivulta löydät inspiraatiota neulottuihin hameisiin, niin naisille kuin lapsillekin.

Katso kaikki naisten neulemallimme täältä.
Katso kaikki lasten neulemallimme täältä.

Haluatko aloittaa kauniilla hameella itsellesi tai ystävällesi, äidillesi, siskollesi jne.? Sitten voit tutustua ilmaisiin resepteihimme kauniisiin naisten hameisiin. Vaihtoehtoja neulehameille on monia, joten voit valita minkä tyylin haluat valita.

Jos haluat klassisen lookin, voit neuloa hameesi joustinneuletta. Tekniikka on helppo käyttää ja näyttää todella kauniilta.Katso tämä malli , joka sisältää pitkän ja tiukasti istuvan hameen, joka on neulottu joustinneuleella. Kaunis hame toimitetaan setissä, joten voit myös neuloa mukana tulevan puseron. Pusero on neulottu kuten hame joustinneulessa. Katso setti alla olevista kuvista.

Jos haluat neuloa hameen, jossa on enemmän kuvioita, voit katsoa tätä mallia . Tämä hame on neulottu kaavion mukaan ja lopputuloksesta tulee superkaunis ja naisellinen. Hametta voi käyttää niin arkeen kuin juhlaankin. Samalla hame tuntuu mukavalta ja lämpimältä päällä, sillä se on neulottu alpakan, merinon ja nailonin sekoituksesta. Katso hame alla olevista kuvista.

Neulotko mieluummin kivan hameen lapselle? Sitten tarjoamme myös useita kauniita (ja ilmaisia) hamereseptejä lapsille. Tässä projektista tulee vähemmän aikaa vievä, mutta siitä huolimatta voit myös leikkiä eri lankatekniikoilla.

Tästä mallista näet kivan hameen, joka on neulottu ylhäältä alas reikäkuviolla, tai tästä kuviosta , jossa on suloisin hame, jossa on kaavion mukaan neulotut henkselit. Katso molemmat hienot lasten hameet alla olevista kuvista.

Mahdollisuuksia on monia, kun tulee valita lanka neulehameisiin. Monet hameet on neulottu langoista, jotka tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten. Lisäksi monet neulotaan langoilla joko villavariantteina tai langoilla, jotka koostuvat alpakan ja merinon tai villan ja puuvillan sekoituksesta.

Kun olet kuitenkin ihastunut kauniin hameen reseptiin, sinun ei tarvitse murehtia liikaa lankavalintaa. Kaikissa resepteissämme näkyy, mistä langasta hame on neulottu. Näin voit katsoa annettua lankaa ja valita värin, jolla hameen haluaisit.

Sama pätee projektin neulepuikkojen valintaan. Resepteissä kerrotaan myös, mitä neuloja hameen suositellaan. Suurin osa hameista on kuitenkin neulottu pyöröpuikoilla, joten voit lähteä tutustumaan laajaan herkullisten pyöröpuikojen valikoimaamme.

Katso koko pyöröneulojen valikoima täältä.

Todella hauskaa kotineulotun hameen kanssa :-)