Neulekuvio Liivi

Rakastatko ehdottomasti neulottuja liivejä/tossuja? Voimme todella ymmärtää sen! Länsimainen trendi on valloittanut maailman, ja tietysti olemme aallolla! Siksi olemme koonneet laajan valikoiman ilmaisia liivimalleja sinulle, joka haluat aloittaa liivin neulomisen.

Ilmaisia neulekuvioita liiveissä / sukkahousuissa.

Katso valtava valikoima neulekuvioita täältä.

Liiveistä/slipovereista on tullut supersuosittuja, ja ne jäävät helposti silmään, koska niitä on äärettömän paljon erilaisia ilmeitä, värejä ja kuvioita. Samalla ne voidaan muotoilla hyvin eri tavoin. Siksi ymmärrämme hyvin, miksi monet eivät vain neulo yhtä liiviä, vaan useita, koska liivien ulkonäköä ja käyttötarkoituksia on helppo vaihdella.

Liivin neulominen on hallittavissa oleva projekti, johon kaikki neulojat voivat ryhtyä. Jos olet esimerkiksi aloittelija, liiviprojekti on erittäin ilmeinen projekti, koska useimmat reseptit ovat yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa. Monet liivit on myös neulottu sileällä ompeleella ja joustinneuleella, jotka ovat kaksi aloittelijaystävällistä tekniikkaa. Lisäksi aloittelijan etu voi olla se, että liivin päällä ei tarvitse neuloa hihoja, kuten neulepuseroissa tai neuletakeissa pitäisi.

Jos olet kokenut neuloja, neulottu liivi sopii varmasti myös sinun makuun. On olemassa suuri määrä erilaisia liivikuvioita erilaisilla neulontatekniikoilla. Jos haluat hypätä käänteisiin, v-pääntie / v-pääntie, korkea pääntie, pohjoismainen kuvio, patenttikuvio tai jotain aivan muuta, niin neuleliivit ovat hyvä tilaisuus harjoitella tai kokeilla tekniikoita.

Voit käyttää neulottua liiviä kaikkiin tilanteisiin. Riippuen siitä, mihin liivit laitat, sitä voidaan käyttää keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella sekä arkeen ja juhliin. Jos käytät liiviä, esimerkiksi paidan ja housujen päällä, saat klassisen lookin - täydellisen arkeen ja työkäyttöön. Jos taas puet liiviä kesämekon päälle, se näyttää aivan erilaiselta ja on välttämätön kesäiltojen lämpimänä pitämisessä.

Tarpeistasi riippuen voit epäilemättä neuloa liivin, joka sopii vaatekaappiisi. Mutta mietin, pureeko sinua useiden eri liivien neulominen heti, kun olet neulonut ensimmäisen!

Liivien reseptivalikoimastamme löytyy lukemattomia erilaisia liivejä. Joissakin on klassinen pyöreä pääntie, toisissa korkea pääntie tai v-pääntie. Saatavilla on myös sekä suljettuja että avoimia liivejä, jotka tarjoavat myös kaksi hyvin erilaista ilmettä ja tyylivaihtoehtoa. Jos esimerkiksi haluat avoimen liivin kivoilla napeilla, löydät myös helposti reseptin tähän.

Katso laaja painikevalikoimamme täältä.

Jos pidät yksinkertaisista ja klassisista liiveistä, löydät monia ainaoikeinneulottuja liivejä, joissa on joustinneule pääntiessä, hihoissa ja alareunassa. Tämä antaa erittäin mukavan liivin, jota voidaan käyttää kaikenlaisiin asuihin. Jos toisaalta pidät kaavoista, voit löytää myös reseptin, jossa on käänteitä tai esimerkiksi pohjoismainen kuvio. Liiviä neuloessasi voit myös neuloa sen yksivärisenä tai useana eri värisenä. Voit valita esimerkiksi yhden värin itse vartalolle ja yhden tai useamman värin liivin (kylki)reunoihin. Voit myös neuloa raidallisen liivin suosikkiväriyhdistelmälläsi.

Katso koko lankavalikoimamme täältä.

Meillä on erityisen suuri valikoima DROPS-kuvioita liiveissä. Valikoimasta löydät sekä aloittelijaliivien että kokeneempien liivien reseptejä sekä liivejä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Näin voit neuloa liivejä koko perheelle, kun taas jokainen saa oman ainutlaatuisen ja persoonallisen liivinsä.

DROPS-kuvioista projektissa käytetyt langat ovat hyvin erilaisia. Jotkut liivit on neulottu puhtaasta villasta, mikä antaa lämpimän ja herkullisen liivin. Toiset neulotaan villasekoitteella, usein yhdistettynä mohairlangaan, mikä antaa pehmeämmän ja kevyemmän liivin. Lankayhdistelmiä on monia ja ne antavat erilaisia liivejä.

Katso kaikki DROPS-mallimme täältä.

Lasten liivien kategoriastamme löydät joukon supersöpöjä ja kauniita liivejä. Täällä voit - kuten aikuisten kuvioissa - valita avo- tai suljetun liivin, jossa on pyöreä pääntie tai v-pääntie. Löydät valikoiman lasten liivireseptejämme alta.


Katso kaikki neulemallimme lapsille täältä.

Monet liivit neulotaan pyöröpuikoilla. Tämä tekee projektista helppoa ja suoraviivaista. Ympärillä neulominen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse neuloa edestakaisin, ja se säästää myös yhden ajan. Täällä verkkosivulla näet laajan valikoiman pyöröpuikkoja, joita voidaan käyttää liivien neulomiseen. Meiltä löytyy pyöreitä bambu-, koivu- ja metallitikkuja sekä eripituisia pyöreitä tikkuja. Näin löydät taatusti juuri ne puikot, joista pidät eniten ja jotka sopivat liivikuvioon, josta aiot aloittaa.

Katso kaikki pyöreät tikkumme täältä.

Nyt toivomme, että olet ollut hyvin varusteltu aloittaaksesi kauniin liivin neulomisen.
Todella hauskaa liivin neulomisen kanssa :-)