Neulekuvio Sukat / Sukat

Sinulla ei voi koskaan olla liikaa neulottuja sukkia tai sukkia! Neulotut sukat ovat välttämättömiä varsinkin kylmänä vuodenaikana. Samaan aikaan kotineulottuihin sukkiin liittyy usein rakkautta ja nostalgiaa. Monet ihmiset esimerkiksi neulovat sukkia lapsilleen ja lastenlapsilleen, jotka voivat hyötyä sukista vuosia.

Meillä on laaja valikoima neulekuvioita sukkiin ja sukkiin.
Katso kaikki naisten sukkareseptimme täältä.

Erona neulottujen sukkien ja sukkien välillä on, että sukat peittävät yhden osan lahkeesta, kun taas sukat ovat lyhyt sukka. Ilmaisten reseptien valikoimassamme on sekä sukka- että sukkareseptejä. Joten sinun on vain löydettävä sinulle ja makuusi parhaiten sopiva resepti.

Sukkien ja sukkien neulomisessa on se hyvä puoli, että voit tehdä paljon erilaisia ja ainutlaatuisia pareja. Voit leikkiä sukkien väreillä, kuvioilla ja käytettävällä langalla. Mahdollisuuksia on monia, ja vain mielikuvitus asettaa rajat.

Resepteistä löytyy sekä yksinkertaisia että yksivärisiä sukkia, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Lisäksi löydät monia malleja, joissa sukissa on kuvioita, ne ovat monivärisiä tai niissä on hienoja yksityiskohtia, kuten röyhelöreuna. Nämä sukat voivat antaa asuun värikkään ja juhlallisen ilmeen, joten niitä voidaan käyttää esimerkiksi juhlavampiin tilaisuuksiin.

Sukkia neuloessasi voit valita laajasta valikoimasta erilaisia lankoja. Siksi olemme koonneet tähän kategoriaan kaikki sivustollamme tarjoamamme sukkalangat. Täältä saat helposti yleiskatsauksen mahdollisista langoista sukkaprojektiisi.

Sama kaikille sukkalangoillemme on, että ne ovat sekä uskomattoman kestäviä että kestäviä. Sukkalankojen valikoimasta löydät monia kauniita ja yksivärisiä lankoja, jotka sopivat ihanteellisesti yksivärisiin tai kuviollisiin sukkiin. Lisäksi löydät monia lankoja mukavilla värinvaihdoksilla ja väriyhdistelmillä. Harrastatpa sitten yhden tai toisen tyyppistä lankaa, neulotut sukat ovat varmasti superkauniita ja ainutlaatuisia!

Leiki kuvioilla! Juuri näin voit tehdä sukkia neuloessasi. Useissa resepteissämme on esimerkiksi reikäkuvio, raidat tai lehtikuvio. Toisissa on kauniita kuviokuvioita. Jos rakastat kuviollisia sukkia, tulet varmasti rakastamaan kauniiden joulusukkien reseptejämme.

Joulusukkareseptillä voit leikkiä erilaisilla jouluaiheilla, kuten sydämillä ja lumiukoilla. Neulo pari herkullisia ja lämpimiä joulusukkia itsellesi tai perheenjäsenillesi!

Katso kaikki joulureseptimme täältä.

Sukka- ja sukkareseptiemme joukosta löydät myös useita tossujen reseptejä. Nämä sopivat ihanteellisesti tossuiksi ja ovat usein neulottuja ja huovutettuja. Täällä sinulla on mahdollisuus kokeilla huovutusta. Lopputulos on lämmin ja herkullinen, ja täältäkin saa koko perheen lämpimät jalkineet talveksi.

Täältä näet kaikki huopareseptimme.

Haluatko virkata sukat? Silloin siihen on myös runsaasti mahdollisuuksia. Meillä on myös valikoima virkkauskuvioita sukkiin, jotka ovat täysin ilmaisia. Nämä reseptit löydät tästä linkistä:

Katso täältä sukkien/sukkien virkkausmallimme.

Katso valikoima virkattuja sukkia alta.


Kaipaatko sukat uuteen sukkaprojektiisi? Sitten voit valita paljon kauniita sukkia täällä verkkosivuilla. Valitse eri merkeistä ja materiaaleista ja löydä itsellesi parhaiten sopivat tikut.

Katso kaikki sukkahousumme täältä.

Jos haluat neuloa sukkia vauvalle tai lapselle, löydät tähän myös ilmaisen mallin. Tutustu vain ilmaisiin vauva- tai vauvaresepteihimme. Täältä löydät laajan valikoiman reseptejä vauvojen ja lasten vaatteisiin, mukaan lukien kauniit sukkareseptit.

Nyt toivomme, että olet valmis neulomaan parin lämpimiä ja herkullisia sukkia/sukkia. Nauttia :-)