Neulekuvio Poncho

Tarvitsetko herkullisen ja viihtyisän neuleprojektin itsellesi tai ystävällesi? Sitten voimme suositella sinulle kauniin ponchon neulomista. Poncho on täydellinen lisä vaatekaappiin ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden.

Katso ilmaiset neulemallimme ponchoille täältä.

Ponchojen neulekuvioiden valikoimastamme löydät useita erilaisia ponchoja eri tarkoituksiin. Joten olitpa sitten pitkä tai lyhyt poncho, värikäs tai klassikko tai juhlaan, arkeen tai kotikäyttöön sopiva, tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva resepti.

Kaikki reseptit ovat ilmaisia ja ne voi ladata suoraan verkkosivuilta.
Katso koko neulemallivalikoimamme täältä.

Meillä on poncho-reseptejä sekä lapsille että aikuisille. Ponchon käyttämiseen on monia vaihtoehtoja. Voit käyttää sitä esimerkiksi kevyenä takina leudona vuodenaikana tai takin päällä viileänä vuodenaikana. Poncho voi olla myös mukava lisä arkeen, esimerkiksi mekon tai paidan ja farkkujen päälle. Useimmissa ponchoissa ei ole hihoja, ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin ulkoasuihin sekä arkeen että juhlaan.

Resepteistämme löydät myös pitkähihaisia ponchoja, niin sanottuja ponchopuseroita. Nämä toimivat erittäin hyvin neulepuserojen täydennyksenä. Ponchoilla on siis monia mahdollisuuksia. Mutta lähes sama kaikille ponchoille on se, että ne lisäävät mukavaa lämpöä ylävartaloon ja ovat siten käyttökelpoisia ympäri vuoden.

Ennen kuin aloitat ponchon neulomisen, sinun tulee miettiä, mikä toiminto sillä tulisi olla. Pitäisikö sitä käyttää talvella vai kesällä? Pitäisikö sitä käyttää arkeen vai juhliin? Siinä tapauksessa lankatyypin valinnalla on merkitystä. Jos esimerkiksi haluat neuloa lämpimän ponchon talvikäyttöön, voi olla hyvä idea valita malli, jossa käytetään lämmintä villalankaa. Lankatyypin paksuus vaikuttaa myös siihen, onko poncho paksu ja lämmin vai ilmavampi ja kevyempi.

Katso koko villalankavalikoimamme täältä.

Lankojen joukosta löydät laajan valikoiman värejä. Täällä sinulla on mahdollisuus laittaa persoonallinen kosketus ponchoon. Voit epäilemättä löytää juuri ne lankavärit, joista pidät eniten, ja siten saada ainutlaatuisen ja persoonallisen ponchon, joka sopii sinulle.

Jos sinulla on vaikeuksia valita vain yksi langan väri, voit myös yhdistää useita kauniita värejä. Näin voit neuloa monivärisen ponchon esimerkiksi raidoin tai hienolla kuviolla.

Katso kaikki langat täältä ja löydä suosikkivärisi.

Ponchoa neulomalla pääset tutustumaan erilaisiin neulontatekniikoihin. Voit esimerkiksi neuloa ponchon ainaoikeinompeleella, raglanilla, kierteillä, kuplalla tai reikäkuviolla. Voit myös neuloa mukavan ponchon raidoilla tai kuvioinnilla. Se on täysin sinusta kiinni, mitä valitset. Yksi asia on varma: ilmaisista resepteistämme on paljon valinnanvaraa.

Yksi poncho-resepteistämme on tämä supermukava ja suloinen poncho 1-2-vuotiaille lapsille. Poncho on neulottu Go Handmade Vintage -langasta, joka koostuu 70 % villasta ja 30 % bambusta. Lanka on kiiltävää ja kestävää, ja villan ja bambun koostumuksen ansiosta langassa on sekä pehmeä että kevyt tuntu, samalla kun se on kestävää ja pitkäikäistä.

Katso kaikki bambulangat täältä.

Jos rakastat neulottuja ponchoja, olet varmasti hulluna myös neulottuihin huiveihin. Neulottu huivi on (kuten poncho) kodikas ja lämmin projekti, johon monet neulojat lähtevät. Huivin osaa neuloa sekä kokeneet neulojat että aloittelijat, ja neulottuja huiveja voi käyttää vuodenajasta ja asusta riippumatta. Lisäksi kotitekoinen huivi voi kestää useita vuosia - ehkä sukupolvia.

Reseptit neulottuihin huiviin.

Toivomme, että olet nyt valmis aloittamaan oman neulotun ponchosi :-) Todella hauskaa.