Neulekuvio Rukkaset

Onko syksy ja talvi tulossa? Sitten on aika tarttua neulepuikkoihin ja aloittaa projekteja, jotka voivat pitää sinut lämpimänä koko kylmän vuodenajan. Neulotut lapaset lämmittävät kädet, ja siksi tällainen neuleprojekti on sekä viihtyisä että todella hyödyllinen.

Katso kaikki neulemallimme lapasille täältä.

Rukkasille on ominaista erillinen lokero peukalolle ja yhteinen lokero muille sormille. Rukkaset sopivat sekä lapsille että aikuisille, ja ne ovat melkein välttämättömyys omistaa talvikauden lähestyessä.

Neulottujen lapasien hyvä puoli on, että se on hallittavissa oleva neuleprojekti, josta pääsee alkuun. Samalla hyödyt tuloksesta joka ikinen vuosi. Jos et tarvitse lisää lapasia itsellesi, niin kotineulotut lapaset sopivat taatusti täydelliseksi talvilahjaksi läheisellesi. Lahja on erittäin henkilökohtainen ja erittäin hyödyllinen.

Täällä verkkosivulla voit tutustua laajaan neulottujen lapasien mallivalikoimaan. Mallit ovat aikuisille, lapsille ja vauvoille, ja samalla ne tarjoavat monia erilaisia neulontatekniikoita. Siksi jokaiseen neuleeseen löytyy jotakin.

Katso kaikki neulemallimme täältä.

Eräitä erittäin suosittuja rukkasia, jotka vetoavat moniin, ovat pohjoismaisella kuviolla varustetut lapaset. Tällaiset käsineet ovat erittäin mukavia ja innostavat varmasti useimpia ihmisiä. Joten jos rakastat neulekuvioita ja leikkimistä kauniilla väriyhdistelmillä, pohjoismainen kuvio saattaa olla sinua varten. Alta löydät valikoiman reseptejämme pohjoismaiseen kuviolliseen lapaseen.

Muita erittäin suosittuja neulottavia lapasia ovat kuvioidut kuviolliset lapaset. Nämä lapaset on usein neulottu yksivärisinä, joten jos pidät yksinkertaisemmista - mutta samalla superkauniista - lapasista, niin rakennekuvioiset lapaset voivat olla sinun valintasi. Alla näet valikoiman neulekuvioitamme lapasille, joissa on mukava kuvioitu kuvio.

Rukkasia voidaan neuloa myös monella muulla tavalla ja eri tekniikoilla. Tässä voidaan mainita kierteet, kylkiluut ja apupatentit. Nämä tekniikat tarjoavat myös uskomattoman kauniita lapasia hienoilla yksityiskohdilla.

Kuten kuvista näkyy, monet lapaset resepteistämme tulevat osana settiä. Näin useat reseptit sisältävät sekä reseptin kauniille hanskaille että reseptille mm. hattu, päänauha, kaula tai sukkapari, jotka sopivat lapaseen. Yhdellä näistä resepteistä valmistaudut helposti talvikauteen ja pidät kätesi, korvasi ja jalat lämpiminä.

Käsineiden neulomiseen käytettävän langan valinnassa on hyvä valita hieman paksu ja lämmin lanka. Useimmissa lapasissamme käytetään lankoja, jotka koostuvat 100 % villasta tai sekoituksesta esim. villaa ja mohairia. Näillä langoilla pystyt taatusti pitämään sormesi lämpiminä. Samalla langat ovat herkullisia ja helppoja neuloa. Lankaa valittaessa on myös tärkeää, että lanka on pehmeää eikä naarmuunnu. Näin lapaset tuntuvat mahdollisimman hyvältä ihoa vasten.

Katso kaikki villalangat täältä.

Pidä todella hauskaa neulottujen lapasesi kanssa :-)